Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 703
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И много ме е яд,че всички комплекти са само горни чаршафи. Трябват ми долни ,БЕЗ ластик,памучни,памучен сатен..,идея от къде?

English Home

# 76
Койнс се трупат, когато някой пазарува през твой линк или нещо такова. Май като афилейт. Но някой тук каза, че срока за използване на койнс е кратък.

# 77
Ако сте фен на по-тежък плат, може да купите спално бельо до 100 броя конци.
Само мога да кажа, че въпросните чаршафи от lidl с 200 нишки, са леки.
И понеже съм имала чаршафи, които прозират, и на първото пране им се разместват даже нишките, затова го отбелязах.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 14:56 от Lemy

# 78
Ами значи вероятно не са с 200 нишки Grinning

# 79
  • Варна
Чаршафи от Трендиол нямам, не знам много евтини дали бих поръчала. Лидълски имам - не ми харесват , не знам каква Африка е памука им, но са 3 пъти по-тънки от останалите 3-4 комплекта на Дилиос които имам. Но и цената им е 3 пъти по-висока  освен качеството им  Wink.
Коплектите за закуска и аз заглеждам, чинии имат евтини и сякаш хубави. Двете ми плата за 5.40 евро  са супер. Приятелката ми има също керамичен сервиз за салата и основно-много красив.

# 80
  • София
Поръчания от мен сервиз за закуска , наистина е супер на живо , на гърба на всички чинии пише handmade , ама ясно ,че не са ръчно рисувани. Но като тежест , десен и цвят - препоръчвам силно. Чиниите са 20см .

Тарикатите по групите във ФБ

# 81
Ами значи вероятно не са с 200 нишки Grinning
Специално за тези неща, на lidl вярвам, това не са лъжливите мошеници от Трендито.
На Дилиос, каквото и да съм гледала по магазините, все са били боклуци. Може и да имат хубави на високи цени, не съм виждала. Вчера гледах техни в kaufland, с едни редки нишки.... Това като се изпере, и ще започне да прозира.
Аз имам и тежки, тип хотелски, на Метро марка, но моят мъж не ги иска, иска от lidl - ският сатен.
А като стана въпрос за тежина, тези които върнах, синтетичните от дърво, също бяха плътни и тежки, но какво от това.

# 82
Lemy,би ли снимала опаковката на лидълските чаршафи,да ги потърся утре?
ПП,видях ги на предната страница. Обърках се кои какви бяха...

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 23:30 от sasi6

# 83
  • Варна

На Дилиос, каквото и да съм гледала по магазините, все са били боклуци. Може и да имат хубави на високи цени, не съм виждала.
Е, високи, колко високи...Около 70 -100 лв комплект за спалня съм ги взимала , има и по-скъпички . Но, не са 29.90 , така е. Плътни са и за мен са с качество. Но вкус другар няма.

# 84
Аз от икейските чаршафи съм доволна, но и те държат цифра.

# 85
Някой с проблем като моя - направих поръчка на 29 декември, цената беше 63 лв, сега влизам да проследя какво се случва и е 63 евро? Дали наистина ще ми искат тези пари в евро при доставката, с наложен платеж е. Винаги плащам с карта, ще ме е яд, ако се наложи да я откажа.

# 86
В евро ще е, но дори  да бешетръгнала да платиш веднага с карта, пак щеше да е в евро.
Имаше тук такива оплаквания, а смяната на цените в евро обсъждахме доста време.
Китайотурчулята ни извъртяха гаден номер.
Но пък за сметка на това, в Тему се отпуснаха, и ми дадоха прилични цени. И колкото и да съм против китайските боклуци оттам, взех че направих поръчка, да видим какво ще дойде.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 18:09 от Lemy

# 87
Коментирахме го тук. Ще ти искат сумата в евро.

# 88
  • Пловдив
Как става регистрацията? С пощата ми в abv  не става, с тази в gmail също. С Facebook също не става да се регистрирам.

# 89
Как става регистрацията? С пощата ми в abv  не става, с тази в gmail също. С Facebook също не става да се регистрирам.
Става с ABV и Gmail.

Общи условия

Активация на акаунт