На море в Турция - тема 88

• 4 907
  • 71
  •   2
Отговори
# 60
Аз съм ходила преди доста години в Египет и много ми хареса, нооо … анимацията не я биваше хич. Сега дали е така?

# 61
Gehenna, в кой хотел бяхте в Тунис?

# 62
Gehenna, в кой хотел бяхте в Тунис?

Бяхме в BLUE MARINE HOTEL & THALASSO (трябваше да го търся, че бях забравила). Но не помня кога съм правилa резервацията. Сега като гледам офертите, има къде по-хубави хотели Grinning Ама и ние май точно след Ковид ходихме тааааа... Но бяхме доволни. Даже като говорихме с други хора по програмата (но в други хотели) и разказвахме какво имаме, имаше ядосани. Две баби (бяха си баби) останаха много възмутени, че тогава ни влизаше към хотела безплатно вечеря там с шоуто на Шехерезада (хотелът тогава имаше сделка с мястото, където се провежда това), а те трябвало да платят, за да отидат.

# 63
  • София
........Четох отзиви, рових из нета, сравнявах хотели и накрая преди два дни резервирах в Korumar Ephesus Beach. Дано да е правилния ми избор.
Като човек бил в гранд блу скай мога да кажа че корумара ще ви е космос спрямо него.
Предполагам,че ще е така. Аз не съм човек с големи претенции и до сега не съм заглеждала въобще 5 звездните хотели. Все гледах да минем по-тънко откъм цена. С напредването на годините, обаче, осъзнавам, че те парите така или иначе ще се похарчат за едно или за друго и защо да не са за нещо, за което имам мерак отдавна - стая с излаз на басейн. Аз съм една видна жаба, дето може да си изкара почивката във водата  и моментът тази година назря Simple Smile
В Корумар бяхме преди няколко години и е Топ. Но много поскъпна. От коя агенция букнахте?

# 64
Здравейте,
Как е Белпрего травел като тур оператор? Видях, че имат полети от Варна за Анталия. Или ще ползват самолета на Онекс, понеже полетите са им в един ден...

# 65
  • София
Здравейте,
Как е Белпрего травел като тур оператор? Видях, че имат полети от Варна за Анталия. Или ще ползват самолета на Онекс, понеже полетите са им в един ден...

С тях през 23-та дъщерята имаше мноооого кофти полет, в смисъл скапани часове на тръгване и пристигане, но от Пловдив. То сега със сигурност е различно де. Настаниха се към 20 часа, напуснаха за наобратно мисля в 6 часа. Почти два дни загубени.

# 66
  • София
Относно полетите аз гледам, че почти всички са с ужасно ранен час за връщане. За София говоря. Единствено Емералд в някои дни имат следобедни. Аз ли нещо бъркам?

# 67
  • София
Относно полетите аз гледам, че почти всички са с ужасно ранен час за връщане. За София говоря.
Не съм поглеждал часовете на полетите, но и без да съм ги виждал съм сигурен, че не бъркаш.
Защото всяка година е едно  и също, и това е обсъждано тук в темата толкова много, че чак до втръсване.
И тъй като пълно щастие няма на който не му харесват чартърите може да прави като мен.
Пътувайки самостоятелно летим с Пегасус / обедно следобен полет/ до Анталия. Там в колкото и часа да е кацнал самолета ни е все тая, защото се придвижваме с трамвая от летището до града, настаняваме се във все един и същи хотел / поне 10 пъти вече сме били в него/ разхождаме се из любимия град, пазаруваме и на другата сутрин в 9 часа трансфера ни чака пред входа на хотела и в 9.30 сме вече в хотела, който сме резервирали за почивката ни.
Последният ден напускаме хотела късно вечерта чак към 20--21 часа, защото летим с последния вечерен полет до Истанбул, където оставаме за няколко дни и се прибираме пак със следобеден полет в София.
Ако не летим до Истанбул, а искаме да се приберем директно от Анталия в София и полетът е рано сутринта отново стоим вечерта в хотела до 20-21, от там отиваме отново в евтин хотел, близо до летището и на другата сутрин летим за България.
Така плащайки примерно 7 нощувки, стоим цели 8 дни от сутринта до вечерта.
Тази схема ще я ползваме и сега при следващата ни почивка в края на март в Анталия. Цената на хотела, в който ще бъдем е неприлично висока, дори и през този период, за да си позволим лукса да маркираме само нощувки без през деня да сме в хотела. Така и средната цена на нощувка накрая не ни се вижда чак толкова неприлично висока, а що годе приемлива...
Щях да пиша и за въпроса, който бе дискутиран в последните няколко мнения и сравнението на почивките в Турция, Египет и Тунис, но поста стана достатъчно дълг и да не го разводнявам повече.

# 68
  • София
На Пегасус вчера ми обявиха цена от 1262 ойро двупосочно за двама. Резко ми мина желанието да фъркам. В същия момент Сън е 480 евраци. За септември.

# 69
Ние последните няколко години планираме почивките си за 9-10 или 11 нощувки, така че полета ни за Анталия да е в 6-8 часа сутринта и до обяд да сме в хотела,а  на обратно да е в ден с полет в следобедните часове.Това беше досега, защото повече от 12-13 години
пътувахме с Тез тур,които предлагаха пакети с различен брой нощувки.Тази година още съм в търсене на агенция,която предлага почивка в Анталия със самолет за повече от 7 нощувки.
Ще съм ви много благодарна ако ми пишете за такава от която сте останали доволни.

# 70
  • София
На Пегасус вчера ми обявиха цена от 1262 ойро двупосочно за двама. Резко ми мина желанието да фъркам. В същия момент Сън е 480 евраци. За септември.
Валерко, моите билети с Пегасус за лятото на тази година са повече от 10. И всичките са купени в първите два дни от обявяването на цените за лятото на 2026 година през октомври 2025. Те са за двупосочни полети до Анталия, Истанбул и Хургада.
И няма нито един, който да струва повече от 50 евро.
Пегасус имат отлична програма за лоялност и благодарение на нея последните билети, които купих преди два дни от Анталия до Истанбул за двама човека ми струваха общо 19 евро.
Лично аз цена от 1260 евро за 2 души София Анталия София за Пегасус не съм виждал, мисля че няма и да видя. Не плаши моля те хората, които искат да пътуват самостоятелно с измислени и нереални цени.
Дори и да решат да си купят непромоционални билети, а от днес за утре няма да платят измислените от теб цифри, които са три пъти по-високи от реалните.
И за да не бъда голословен ето и екранна снимка отпреди пет минутки за полетите на Пегасус от София до Анталия за целия септември. Ти ако виждаш цитираните от теб цени кажи

# 71
  • в моя гьол

В Корумар бяхме преди няколко години и е Топ. Но много поскъпна. От коя агенция букнахте?
Скъпичък е, да. Агенцията е Касия тур. Сравнявах цените на различните агенции и там е най-ниска, а и не всички предлагат само нощувки, а пакетите им са с автобус или самолет, а ние пътуваме със  собствен транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт