?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 17 693
  • 448
  •   2
Отговори
# 435
Ами не ,пишман готвач съм. След тая случка съвсем ми секна ентусиазма.

# 436
Laughing         ако знаеш колко пъти, започвам от една рецепта, свършвам с друга !
аз бих забъркала бисквити, козунак, кекс и каквото ми хрумне с тия яйца...
Правила съм и домашен крем без мляко- пак с кондензирано, разредено с вода...

Е нали няма захар...какъв козунак, кви бисквити...
кондензирано мляко Wink

# 437
Има една група момчета в ТикТок, танцуват страхотно на разни песнички, една от които е унгарска циганска песен. 5-6 момчета са, но всичките изглеждат еднакво! Не се виждат ясно един до друг, за да разгледа човек чертите им, но просто все едно са близнаци! Клипчетата с AI ли са правени, реални хора ли са? Някой има ли инфо за тях?
https://vm.tiktok.com/ZNRhE3ywo/

# 438
  • София
В коментарите пише, че е един човек и се казва Cale Brown, editing е все едно са няколко души. Даже дават линк към профила му.

# 439
  • Варна
Ако съм пазарувала /онлайн/ в държава от ЕС, но която има по-високо ДДС от нашето има ли вариант да ми възстановят разликата в ДДСто и как става това?

# 440
# 441
# 442
  • BG-DE
Ако съм пазарувала /онлайн/ в държава от ЕС, но която има по-високо ДДС от нашето има ли вариант да ми възстановят разликата в ДДСто и как става това?
Доколкото ми е известно не, ДДС се възстановява само на граждани извън ЕС и то ако пазаруват на място и в магазин който има стикер Tax free.

# 443
Кажете някой сайт за купуване на Мундисал, моля?
Благодаря! Hug

# 444
Няма.

# 445
Гумата на пералнята мие почернява и след пране там имс много събрана вода. Редовно  чистя, но дрехите миришат добре рядко. Пробвала съм всички програми. Филтъра също вадя редовно, че нищо няма. Дайте някакъв акъл

# 446
Препарат за почистване на перални машини. Използваш според инструкциите.

# 447
Към горното добавям от време на време да переш на 60 градуса и пак от време на време да ползваш прах за пране, а не течен или капсули.
Гумата няма да може да се изчисти, ще трябва смяна. Подсушавай след пране, оставяй вратата и чекмеждето отворени. Мий чекмеджето след всяко пране.

# 448
  • София
Не знам дали е така с всички перални, но моята има : Виж в най-ниската част на гуменото уплътнение дали има една миниатюрна дупчица. Тя е там именно за оттичане на водата. Ако има - отпуши я с клечка за уши, за зъби.... с нещо такова. Събира власинки от дрехите, запушва се.
Вратата на пералнята - отворена.

Общи условия

Активация на акаунт