?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 34 601
  • 860
  •   1
Отговори
# 135
Di Soleil, мисля че зависи какво активи(май така се казваше) съдържат. Ако са съвместими, аз следвам правилото да се започва с по-течните, следвани от по-гъстите.

# 136
Di Soleil, мисля че зависи какво активи(май така се казваше) съдържат. Ако са съвместими, аз следвам правилото да се започва с по-течните, следвани от по-гъстите.
На мен ми изглеждат еднакво течни сякаш.

Кукумицинка Вчера така направих, но бих искала сутрин и вечер да ползвам и двата.

# 137
В такъв случай може да се пита чата дали са съвместими и кое след кое е подходящо или гугъл. Предполагам еднакви ще са отговорите. А ако ти се експериментира, може да направиш така, както писа и да следиш как се отразява на кожата ти.

# 138
На мен ми изглеждат еднакво течни сякаш.

Кукумицинка Вчера така направих, но бих искала сутрин и вечер да ползвам и двата.

В зависимост от състава може да е неутрално взаимодействието между двата, може да има синергия (взаимно да се усилват и подобряват при взаимодействие), а може и да има антагонизъм и да не е добра идея заедно.  Предвид обичайното действие на продукти за стягане на кожата и продукти против стареене, които действат по добре при "обратна" подготовка на тази, която дават стягане порите съставки, имам усещането, че е по-добре да не се използват заедно.

# 139
И двата серума са на водна основа и за единия пише, че е съвместим с други продукти, а за другия - да не се комбинира с киселини и с витамин Ц.
Накрая питах ИИ и според него се комбинират добре двата продукта, като според вискозитета първо да се сложи този за порите и след това anti aging. Почвам по този начин пък след 20-30 дни ще ви пиша как съм се подмладила с 10 години 🤣🤣🤣

# 140
Аз под активи имах предвид хиалуронова киселина, витамин ц, колаген и т.н. Обаче щом ИИ е казал, че се съчетават заедно, действай и ще чакаме да се похвалиш колко години си свалила. Grinning

# 141
  • Пловдив

Имаме ли такава монета? Попитах под поста, където я видях, но не отговаря дамата.

# 142
Според мен не е истинска. Виж България как е написана + някакви неясни фигури като летяща метла, кораб и размазани неща.

# 143
  • София
Не съществува такава монета.

# 144
Бих проверила в сайта на БНБ за емисиите..но е недостъпен в момента.
На фейк ми прилича на мен...

# 145
И за мен е фейк. И Гугъл не намери такъв образ никъде. Иначе БНБ пуска всякакви нестандартни монети в малки колекционерски серии, но всички са с надписи на правилен български език.
Тук няма такава монета:

https://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACCommemorative/NACCommemorati … issions/index.htm

# 146
Л е чисто А на тази монета.

# 147

Имаме ли такава монета? Попитах под поста, където я видях, но не отговаря дамата.
Няма възпоменателна монета с номинал 1 лев, която да е емитирана от БНБ през 2023. Особено пък с метла отгоре.

# 148
То всичките символи са някакви неразбираеми и нелепи, нямащи общо с България. Някакъв ИИ се е упражнявал.

# 149
Кога влизат в сила новите сини и зелени зони в София? Някои квартали щяха да стават зона още януари уж.

Общи условия

Активация на акаунт