?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 25 369
  • 648
  •   1
Отговори
# 345
С какво мога да си намажа д*пето, че вече цялото е посиняло от поставяне на инжекции Sad

# 346
Хепароид или крем с арника.

# 347
  • софия
Идеята да се връща в евро беше по-бързо да се изземат от обръщение левовете, но като няма достатъчно дребни евро е трудно. Може би този период трябваше да е по-кратък. Сега ще въртим левове цял месец и накрая пак ще се изземат зорлем.

# 348
Какво е това ВНЛ по бтв, много е дразнещо!
https://www.facebook.com/btv.official/videos/-%D0%B2%D0%BD%D0%BB … 1498903777874860/

# 349
Близка отива за седмица на химиотерапия в София. Ще престои в болница. Има ли право да има придружител в стаята за периода?

# 350
  • софия
Въпросът е много общ. Ако е във ВИП/самостоятелна стая, няма проблем. Ако е в обща стая, по-скоро не. Зависи от политиката на болницата.

# 351
Не е във ВИП. За придружител седящ на стол без легло няма ли опция за навсякъде?

# 352
Зависи от състоянието на болния и политиката на болницата, в една варненска болница бяхме 4 жени и на едната мъжа и беше придружител, нито ни питаха може ли, не може ли, нито нищо. Е, той все пак беше 70 + годишен, не ни пречеше кой знае колко, нито се къпехме 100 пъти на ден, пък и все с пижамите.

# 353
Aз съм стояла няколко пъти с баща ми. И не само нямаха нищо против, но ми се радваха, защото им спестява много грижи. Разбира се, всичко зависи от това дали има места и политиката на болницата, но като цяло според моя опит са благосклонни.

# 354
Какво е това ВНЛ по бтв, много е дразнещо!
Като всяка Вечна Неразделна Любов. Това ми хрумна като го видях снощи на рекламите. Даже и ембрион има, ама дали мама и тате са в любов или мама и бебе...

# 355
И ние у дома се чудихме какво рекламират, накрая решихме, че ще дават волейбол. Поне според ММ.

# 356

Майката на девойката решава да износи нейното бебе. Имаше тийзър, който по необясними за мен причини, изчезна.

Скрит текст:
Накрая се оказва, че го е заченала от зетя.

# 357
Какво рекламират, пак не разбрах.
Предаване ли...какво.
Ако може с думи просто и конкретно...

# 358
Благодаря, ама и аз не разбрах пак 😊 Филм ли е, що ли?

# 359
Извинявам се, объркала съм го с този филм.

https://www.instagram.com/3.kilograms.of.happiness/reel/DSjwMS8jLIV/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт