?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 26 181
  • 659
  •   3
Отговори
# 330
  • София
Аз още от преди Коледа не мога да внеса пари през банкомат. Нито в лева, нито в евро. Да не помислите, че става дума за някакви големи суми? НЕ - пробвах се с 500 лева и със 150 евро. Многократно, в 3 клона на банката. Не става. Попитах в единия клон - защо така не могат да се внасят пари през банкомата им? Нещо повреден бил от вчера Joy На каса 100% ще може, ама то там таксата за внасяне беше 4 или 6 лева.

Вие можете ли да внасяте през банкомат във вашите банки? Моята е Пощенска.
Пощенска приема само евро през банкомат. Левовете се обменят на каса без такса.
Няколко пъти пробвах, евро не успях да внеса.
Лева пробвах преди Коледа - и тях не успях.

# 331
Защо е притеснението? До юни без такса в банката каквото е останало си го обменяте, няма драма.

# 332
  • София
Ехо, нямам притеснение. Въпросът ми беше - защо не може да се внася на банкомат, в моята банка специално, защото не успявам от преди Коледа. Разбрах, че в други банки може.

# 333
Може самият банкомат вече да е бил препълнен от депозиране на левове, и те не са безлимитни. За еврото , може някаква грешка на машината.
А всъщност нещо от банката казаха ли ти?

# 334
  • София
Ехо, нямам притеснение. Въпросът ми беше - защо не може да се внася на банкомат, в моята банка специално, защото не успявам от преди Коледа. Разбрах, че в други банки може.
Някакъв проблем на машината е. Аз внасях между Коледа и Нова година в банкомат на Пощенска.

# 335
В банкомат на ОББ дали се внасят лв.? Че дъщеря ми има да внесе. Или само на каса?

# 336
Това зависи от банкомата. Дали има депозитна функция. Не от банката.

Тук да провери...като цъкне на иконката, изписва може ли или не, да се внася..https://www.ubb.bg/undefined

Хм..Не мога да кача линк, но ето как излиза. ...в нози може

В този не може

# 337
  • София
Моля, препоръчайте ми препарат за почистване на кафемашина.

# 338
В ДМ имаше две малки пликчета с прахчета.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-otstranyavan … 066447790313.html

# 339
  • София
Да, бснкоматите   с депозитна функция на ОББ  приемат лв.

# 340
Попитай най-добре в темите за кафемашините. Прахчета има всякакви, препарати с лимонена киселина също. Ама тая кафемашина каква е? Ръчна, автомат?

# 341
  • Пловдив
Нашия автомат си има програма почистване, сама си светва лампата, когато трябва да се почисти. При него не ползваме препарат.
За предходната кафемашина ползвахме от този тип

# 342
Машината каква е няма значение.
И за капсули, и за ръчка, и за ел.кана ползваме един продукт, в случая от ДМ че е евтинЖос...

# 343
  • Ланкър, планините Овнерог
В банкомат на ОББ дали се внасят лв.? Че дъщеря ми има да внесе. Или само на каса?
Миналата седмица си внесох последните левове на банкомат (ОББ), дъщеря ми в неделя също си ги внесе без проблем.

# 344
В селата рестото в магазина ти го връщат в лева. Така че и аз им давам левове.
В големия град, който е на 5 мин с кола, в голяма верига, връщат в евро само сутрин, после го свършват и пак ти връщат в лева ... леле ще дрънкат за това евро още 1 година ... освен ако не се появи трагедия, която да го измести от новините

Общи условия

Активация на акаунт