?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 18 488
  • 463
  •   2
Отговори
# 435
Ами не ,пишман готвач съм. След тая случка съвсем ми секна ентусиазма.

# 436
Laughing         ако знаеш колко пъти, започвам от една рецепта, свършвам с друга !
аз бих забъркала бисквити, козунак, кекс и каквото ми хрумне с тия яйца...
Правила съм и домашен крем без мляко- пак с кондензирано, разредено с вода...

Е нали няма захар...какъв козунак, кви бисквити...
кондензирано мляко Wink

# 437
Има една група момчета в ТикТок, танцуват страхотно на разни песнички, една от които е унгарска циганска песен. 5-6 момчета са, но всичките изглеждат еднакво! Не се виждат ясно един до друг, за да разгледа човек чертите им, но просто все едно са близнаци! Клипчетата с AI ли са правени, реални хора ли са? Някой има ли инфо за тях?
https://vm.tiktok.com/ZNRhE3ywo/

# 438
  • София
В коментарите пише, че е един човек и се казва Cale Brown, editing е все едно са няколко души. Даже дават линк към профила му.

# 439
  • Варна
Ако съм пазарувала /онлайн/ в държава от ЕС, но която има по-високо ДДС от нашето има ли вариант да ми възстановят разликата в ДДСто и как става това?

# 440
# 441
# 442
  • BG-DE
Ако съм пазарувала /онлайн/ в държава от ЕС, но която има по-високо ДДС от нашето има ли вариант да ми възстановят разликата в ДДСто и как става това?
Доколкото ми е известно не, ДДС се възстановява само на граждани извън ЕС и то ако пазаруват на място и в магазин който има стикер Tax free.

# 443
.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:11 от Opossum

# 444
Няма.

# 445
Гумата на пералнята мие почернява и след пране там имс много събрана вода. Редовно  чистя, но дрехите миришат добре рядко. Пробвала съм всички програми. Филтъра също вадя редовно, че нищо няма. Дайте някакъв акъл

# 446
Препарат за почистване на перални машини. Използваш според инструкциите.

# 447
Към горното добавям от време на време да переш на 60 градуса и пак от време на време да ползваш прах за пране, а не течен или капсули.
Гумата няма да може да се изчисти, ще трябва смяна. Подсушавай след пране, оставяй вратата и чекмеждето отворени. Мий чекмеджето след всяко пране.

# 448
  • София
Не знам дали е така с всички перални, но моята има : Виж в най-ниската част на гуменото уплътнение дали има една миниатюрна дупчица. Тя е там именно за оттичане на водата. Ако има - отпуши я с клечка за уши, за зъби.... с нещо такова. Събира власинки от дрехите, запушва се.
Вратата на пералнята - отворена.

# 449
  • На брега на реката
Преди време имашя препоръки за машинка за подстригване, читави марки, но аз не запомних тогава. Акумулаторна.
Може ли препоръки, моля!
Спомените ми са за някаква марка, на която се заточват резците.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 10:16 от Бубoлина

Общи условия

Активация на акаунт