?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 33 935
  • 841
  •   2
Отговори
# 810
В някои общини им трябва повече време, за да отразят сделките. Някои служители в МДТ са си повярвали много. В малка селска община им отне 8 месеца да се задействат.

# 811
Този Чатко работи ли изобщо и какво му е работното време? Че когато и да ми трябва, все го няма.
Виваком.

# 812
Не, за МДТ питаме и двете.
Да, за МДТ е питането ми. Аз обаче малко късно се сетих.

# 813
Виваком ми пращат съобщение: Вие се абонирахте за някакви тестове. Ако искате да прекратите, изпратете СМС STOP на еди-кой си номер". Не съм се абонирала, не виждам никакво съобщение от моя страна за някакъв абонамент. Да речем, че има някаква минимална вероятност детето да е натиснало нещо, но нали би трябвало да има изпратено някакво съобщение или разговор с оператор? Изпратих стоп и продължават да пращат тестове, за които пише и че се заплащат след еди-кой си ден. С оператор ли да говоря? Разабонирах се, въпреки че не съм се абонирала, и пак продължават.

# 814
  • Deutschland/HE
Ако плащаш МДТ онлайн и ти трябва партида/вх. номер на декларация, как се процедира? Първият път отиваш на място и чак след това можеш онлайн?

# 815
И аз редпвно получавам, но са покани да се абонирам. И ми казват, че със СТОП мога да спра рекламите на такива услуги. Досега не съм била абонирана автоматично.

# 816
Да, пазиш си бележката от плащането, там я има тази информация.
Какъв беше срокът за деклариране при наследство, без да ни глобят, че баща ми почина преди почти година и някак си пропуснахме да декларираме вилата, тъй като е в друга община?

# 817
Да, пазиш си бележката от плащането, там я има тази информация.
Какъв беше срокът за деклариране при наследство, без да ни глобят, че баща ми почина преди почти година и някак си пропуснахме да декларираме вилата, тъй като е в друга община?
6 месеца от датата на смъртта.

# 818
  • Буркина Фасо
Виваком ми пращат съобщение: Вие се абонирахте за някакви тестове. Ако искате да прекратите, изпратете СМС STOP на еди-кой си номер". Не съм се абонирала, не виждам никакво съобщение от моя страна за някакъв абонамент. Да речем, че има някаква минимална вероятност детето да е натиснало нещо, но нали би трябвало да има изпратено някакво съобщение или разговор с оператор? Изпратих стоп и продължават да пращат тестове, за които пише и че се заплащат след еди-кой си ден. С оператор ли да говоря? Разабонирах се, въпреки че не съм се абонирала, и пак продължават.
следи си потреблението. ако имаш някакви такси тогава се обади на оператор.
блокирай номера от който ти идват съобщенията.

# 819
Ако плащаш МДТ онлайн и ти трябва партида/вх. номер на декларация, как се процедира? Първият път отиваш на място и чак след това можеш онлайн?

Не са ли на ЕГН?
Миналата година за мен платих онлайн, не съм въвеждала партиди.

# 820
Не са. Различно е в различните общини.
Вх.номер или партида се иска на места.

# 821
  • Далечният изток
Някъде и ПИН код, издаден от съответната община има.
Но май може и с ПИК на НАП или КЕП.

# 822
От къде / физически магазин / мога да купя ръчна помпа за голяма бутилка с минерална вода? За София.

# 823
От къде / физически магазин / мога да купя ръчна помпа за голяма бутилка с минерална вода? За София.

В магазини като Homemax, Практикер, Бриколаж. В Джъмбо също мисля, че има.

# 824
  • Далечният изток
Даже и в повечето най-обикновени хранителни магазини съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт