?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 39 397
  • 973
  •   3
Отговори
# 960
Аз съм изключително доволна, но моята е dolce gusto mini me. Не съм сигурна каква точно им е разликата 🙂

# 961
  • София
Едната от машините ми е Пиколо. Нормална машина, ръчно се пуска и спира кафето, елементарна за употреба.

# 962
В някои кабинети имат машини, с които измерват диоптър по очилата. Когато търсиш специалист и записваш час, изрично попитай имат ли такъв уред.
Даже в оптиките имат такива уреди. Направо там могат да ти направят същите очила и да си избереш рамки

# 963
Моля за мнение за кафемашина с капсули Nescafé dolce gusto. Piccolo xs. Излиза ми добра оферта.

Аз съм доволна. От една година я използвам.

# 964
В някои кабинети имат машини, с които измерват диоптър по очилата. Когато търсиш специалист и записваш час, изрично попитай имат ли такъв уред.
Даже в оптиките имат такива уреди. Направо там могат да ти направят същите очила и да си избереш рамки
Hands Plus1
Точно по този начин си смених очилата.

# 965
  • София
Благодаря ви! Ще попитам в понеделник.

# 966
Прегледът в оптика би трябвало да е безплатен, ако там си поръчате очилата. Нови очила без преглед не бих правила.

# 967
  • София
Не във всяка оптика има лекар или поне не постоянно. Иначе си имам добър специалист, на когото имам доверие. В оптиките невинаги са добри такива и не ми се рискува просто... Докторите така са го обърнали на търговия, че направо не е истина Sad

# 968
А за сравнение между неспресо кафемашина с капсули и Долче густо с капсули. Първата е по скъпа.

# 969
  • София
А за сравнение между неспресо кафемашина с капсули и Долче густо с капсули. Първата е по скъпа.
И капсулите на Неспресо са по-скъпи, та си прецени кое ще ти е на сметка. Вкусът си е индивидуален за кафе.

# 970
Не във всяка оптика има лекар или поне не постоянно. Иначе си имам добър специалист, на когото имам доверие. В оптиките невинаги са добри такива и не ми се рискува просто... Докторите така са го обърнали на търговия, че направо не е истина Sad
Щом имаш лекар, при който си ходила повече от веднъж, би трябвало да съхранява в компютъра си всички данни от предходните ти прегледи. Обърни се към него, той ще прецени дали да ти променя диоптъра.

# 971
  • София
Щом имаш лекар, при който си ходила повече от веднъж, би трябвало да съхранява в компютъра си всички данни от предходните ти прегледи. Обърни се към него, той ще прецени дали да ти променя диоптъра.
Да, и аз това се сетих после. Ще се обадя да попитам. Благодаря за съветите Hug

# 972
  • Mediterraneo
Аз съм изключително доволна, но моята е dolce gusto mini me. Не съм сигурна каква точно им е разликата 🙂
Моята е същата, сигурно е вече на 7-8 години. Редовно почистване и работи безотказно толкова време.

# 973
По наблюдения вкъщи долче густо имат по-малък избор от вкусове и аромати. Вкъщи имаме такава машина. Подарък беше, ако зависеше от нас, може би щяхме да изберем автомат неспресо, има доста по-голям избор кафе.
Накрая взехме автомат, де. Ако имате средства и ви се занимава с почистване веднъж седмично, препоръчваме автомат с две ръце.
Иначе с капсулите е по-бърза и чиста работа - слагаш, пускаш, хвърляш.

Общи условия

Активация на акаунт