КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 394
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро и от мен, от леглото 🤪☕🌹
Използвам, че Малчо спи сладко допивам кафето и скачам да отмятам задачи.

Флаш, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и всички хубави пожелания които получиш днес да се сбъднат! Усмихнат празник! 🌹🍀🥰

Мериан, хареса ми как пият кафе в Барселона, да вземем да пробваме 😊
Ранела, какъв е този чай, билков ли е и от аптека ли го купуваш? Сподели, ако не е тайна, че и аз имам нужда.
Макавели, как е вашия малък юнак, отшумява ли, вдига ли температура?
Диди, 😘
Спорен и спокоен да е денят ви баболинки! 🥰

# 481
Добро утро.
И аз съм от леглото с кафето, но май няма да е за още дълго.
Време ми е да ставам, че вчерашния ден го измързелувах, а не бива така - мързела е едно от качествата, които хич не обичам, ама пък си е човещинка да ви кажа, стига да не е постоянно.

Браво, Фло, те така се прави - важните неща се съобщават отрАно, та и такива заплеси като мен, които влизат по веднъж ( и още гледат сутрин с половин око) да видят и да са в час с КГБ- йския живот.

Честит рожден ден, мила Флаш!
Бъди здрава и имай много радост, обич и късмет в живота!
.

Преполовихме месеца, ще ми се да мога да кажа, че вече преполовихме и зимата, но се въздържам за сега.
Но пък  вече видимо се усеща лееекинкото уголемяване на светлата част от деня.
За мен лично гадното на зимата е не студа, а тъмнотата, сивотата, мрачното време и и разкаляните улици. Ако има слънце, колкото и да са минуси, не ми е никакъв проблем да изляза да се разхождам навън, особено пък и ако е безвятърно. Макар, че с Кучо ща не ща нямам избор, разходките са  задължителни, но понякога за дълго време са на санитарния минимум, а това не бива, че и той животинката душа носи,  има си нужди и иска да среща себеподобни.

Ставам.
Не знам дали е рано да пускам прахосмукачка на балкона, но първо с това ще започна, че тези дни вятъра навя разни шумки и боклучета, а и аз, и Чарли много обичаме да седим отвън на слънце и завет и да си мечтаем за лято.
После на ред е пералня, простиране,  малко почистване, пазаруване ( четвъртък е, има нови промоции в кварталния магазин) и всичко това до 11.00, когато съм на масаж, после на фитнес и тъй задачка след задачка....

Дидиа, пиши две думи - как си?
Чета, че и вие я издирвате.

Пък и другите, които не са писали отдавна, моля дайте знак как сте и как я карате..

Кафето ми остана недопито, ще го пия в движение.
Хубав да ви е деня - топъл, приятен и шарен.

# 482
Добро утро, баболинки!

Ще започна с пожеланията към Флаш - здрава и щастлива да си! Честит рожден ден!

Заведох Дребосъчко в градината и пия поредното кафе с имитация на Бейлис - ирландска сметанка Wink

Снощи успяхме да съживим моята колица и днес щерката е с нея на работа. Дано не ѝ направи номер на прибиране. Дедо ще кара нейната на ремонт следобед. После ще прибираме Дребосъчко от градината и ще чакам зетко да доведе Дребосъчка от училище. Дано мама днес е добре, че вчера не беше много във форма. Бях покрай нея и не успях да си боядисам косата, както бях решила . Фло, какви спрейчета използваш?

Изчезвам на разходка с кучето. Чака ме с нетърпение Simple Smile

# 483

"Посрещайте всеки ден с положителна мисъл. Не е лесно, но си струва да опитате."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Тихо и кротко започва един нов ден - Слънчо се усмихва навън, макар че е леденичко.
Кассс, има напредък - повлиява се обрива от мазилата. Не е вдигал Т и няма отоци и подути лимфни възли. Четох много за тези пъпки - може да ги е пренесъл баткото от градината, може и от басейн, но те бяха в края на юни на море - не вярвам да е от тогава. Важното е да минава.
Ранелла, сподели чайчето - нямам навик да пия чай вечер, но може да опитам. Имам нужда от непрекъснат сън, че спя на пресекулки.
Мериан, по обедно или следобедно ми е това кафе с Бейлис. Отдавна се каня да купя, ама като му видя цената и ми минава мерака. Още повече, че само аз съм му фен.
Тетка, Клечи, много сте бързи - ще се класирате за второто кафе Simple Smile
Тони, интересно е това с регистрите - може ли човек да си поиска справка за родословието?
Ениса, тези дни не си се обаждала - как е пИятеля? Няма ли да ходи на ски тази зима?
След малко тръгваме за село да навестим бабата. Надявам се в ранния следобед да се приберем.

Хубав и усмихнат ден от мен баболинки Heart и

# 484
За всички:-)
Довечера ще снимам чая.
Хубаво е човек да се наспива добре.

Тетка,
Ей такива спрейове за коса предполагам
https://lillydrogerie.bg/kafjav-120ml
https://lillydrogerie.bg/sprej-za-beli-koreni-10

Макавели Simple Smile
Обожавам фрезии!

# 485
Макавели, приятно да ви е гостуването на село.
Тони, на мен също ми е интересно как става да си проследиш родословието? Моят прадядо се е женил втори път за някаква много проклета жена, татко ми е разказвал. По майчина линия пък прабаба ми е дошла от Панагюрище, мама много се гордее с тази си жилка Simple Smile
Ранела, аз също ще чакам с интерес за чая. ММ често се буди нощем и не му е пълноценен съня.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 09:30 от tetka_the_best

# 486
Ааа, не! Няма да ви оставя да се чудите къде съм,  тука съм, чета и когато мога пиша!
Най-напред ЧРД  на Флаш! Да си много здрава и щастлива, да имаме възможност скоро да се запознаем! Хубав празник ти желая!
Затрупаха ме задачи и затова си трая. Търчим като простинали коне на 100 места,  работим и отдалечено на още толкова, вечерта гледам да не се взирам много в разни екрани и така. Другата седмица за разкош ще сменям и дограмата на цялото фоайе.
Чакаме откриването на Сурва тия дни, в градО  няма да може да се стъпи. Малкият кукер вече е обзаведен с всички атрибути, търсим гега. Ще присъства на откриването в Кралев дол утре вечер, защото ще минава с тях в събота или неделя. Пък и награда искал, знае, че ще ги оценяват. Кога стана калайджия, кога му почерня дупето,  както се казва. Ама нали трябва да е пръв...Ако пуснат онлайн гласуване ще ви кажа.
В началото на февруари заминава на същия курс и на същото място на ски, но в група за напреднали. А в края на месеца всички сме по пистите на Банско, без мен. Аз съм в чайната на чай с коняк  Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е покрай мен,  бъдете здрави!
Диди,  когато можеш, обади се!

# 487
  • Вила Великула
Ето, че е настъпило оживление в къщичката ни, но и през нощта не съм била сама на купона.
И за мен е интересен този чай, че с това спане по 5-6 часа няма да я докарам до никъде.
Навън какво слънчице има...гледам го и се усмихвам.
Днес ще си подаря релакс - пълво козметик, а после масаж. Е и Асан е хора, нали така. Утре рано сутринта тръгваме за Гърция по задачки, че трябваше миналия уикенд да ходим, но заради стачките останахме. Стискайте палци сега отново да не затворят границите.
Привечер пак ще се включа, а сега трябва да се подготвя, че след 10 минути имам онлайн среща.

# 488
  • София
Привет, красавици!
Чудесна атмосфера в нашата къщичка! ФЛАШ, ти си виновна! Stuck Out Tongue Winking Eye цял ден има да четеш поздравления и пожелания! Хареса ми пожеланието на ЕНИСА - да се запознаем! Момичета, имайте малко търпение - ей го къде е юни. Ще стегнем багажа - и напред към Варна! Grinning
Днес ще минете само с прегръдки, нямам време да коментирам.
ТЕТКЕ, това са спрейчетата, които РАНЕЛА е показала. Ползвам зелените флакони. Избираш си цвета, като цвета на косата ти.
РАНЕЛА, благодаря ти, миличка! Да си призная без бой, ама се чудех как да сложа картинката. Сега да видим ще мога ли да налея Бейлис от чешмата. Joy Ако моя кран се е спекъл, ще викам SOS!
Сутринта напържих една камара палачинки, Дойдоха внучките, закусваха и си приказвахме. После ми се обади и Сладичка и с нея откарахме 45 мин. разговор. Бабин убавец се обади, че е превзел първия рубеж - освободен е от изпит по математика. Добре, че не прилича на мен, дето по този предмет съм гОла вОда! След 5 дни е следващия изпит.
След малко поемам към тръстиката. Обичам ви, гушкам ви, хубаво ми е с вас! Heart Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 12:15 от Flo 51

# 489
  • Варна
Ехее, от нощес сте почнали Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията!
Да ви се връща стократно здравето и добрината!
Има една торта за която умирам Simple Smile) та да ви почерпя с нея. Е, снимката е набързо, ще прощавате

Иначе не съм много по празненставата последните години, та ще се почерпим само с ММ довечера.
Обаче знам за морските ви планове и с удоволствие ще се присъединя!

# 490
  • Вила Великула
Ранела, благодаря за почерпката. Като дойдем във Варна да ни направиш и истинска.
А за бейлиса, ако не потече от чешмата на Фло, имам резерва цяла бутилка. Всяка Коледа клиент ми подарява бейлис, като мисли, че това е любимото питие на жените. Няма как да му обясня, че рядко пия по чаша вино и бейлис не пия. Винаги го подарявам на един приятел, който го обича/мъж е/, но тази година не съм го направила още и е за вас.

# 491
Ами ...
Аз с какво почерпих днес...?
Варна...?

Но ще приготвя бутилка Бейлис за следващата среща в София:-)

Heart   Flowers Hibiscus

# 492
Ето съм!
          Първо - да е честита Флаш - здраве най-вече, всичко друго е осъществимо, когато си здрав. Tada
          Благодаря ви, момичета, че ме мислите. Нямах възможност да чета и пиша и за това сега набързо прегледах по диагонал последната страница. У дома съм от обяд и отново ..... понеделник. Така ми напукаха вените, че в момента съм като Смърфиета. Съсипах сума ти лед. Вместо в питие го лепя по себе си.
         Лека и спокойна вечер. Окупирам дивАната, че ми е домъчняло за нея.

# 493
Дидиа, каквото е - да минава и заминава! Гушкам те силно и се радвам, че ни се обаждаш - сега си почивай Heart

# 494
  • София
Флаш, честит рожден ден с пожелания за здраве, щастие и сбъднати мечти. Тази торта и на мене ми е любима, добре, че е само на екрана.
Бейлиса ви го преотстъпвам, аз сладко не пия.
Днес от сутринта съм по улиците - с Пл. ходихме по задачи. И в мола го вкарах, нали търси зимни обувки и яке. Влезе в първия магазин, хареса обувки, видя цената /345 лв/ и избяга без писъци. После го инфлуенснах да види якетата - нищо не одобри, били почти еднакви, не ги хареса. Ми да си ходи със старите, това се произвежда и продава.
Метна се на автобуса и се прибра да почива. Аз продължих шопинг-терапията в Лидл и аптеката  за ежедневни неща. Поне времето беше приятно и навъртях над 10 000 крачки.

Общи условия

Активация на акаунт