КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 279
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Вила Великула
Дидия, радвам се, че се обади. Защо не каза, че ти трябва лед - щях да ти докарам ледарката от вкъщи.....
Пожелавам ти от другата седмица вече всичко да минава и да забравиш за премеждията. Много ти се събра.
Айша, аз като заведа ММ на подобни покупки, предварително съм проучила и го водя на точното място и става бързо или просто аз му ги купувам нещата. Досега винаги е одобрявал покупките ми. Той май освен номера на обувките, не знае кой номер гащи носи. Беше много горд, че от една командировка беше си купил сам дънки.

# 496
Флаш, тортата е страхотна!
Хей, подстрекателкиии, с мама сега ще си сипем по глътка бейлис! Ха наздраве!

У нас програмата пак претърпя изменения. Дребосъчковците няма да идват. Дъщерята е успяла да ги вземе и двамата. И да я похваля - открила е какво ми изтощава акумулатора! Лампата в багажника не гасне! Сега зетко ще я изключи и вместо да давам луди пари за майстор ще ги почерпя тях. И акумулатор ми дадоха Heart. Аз много доволен! Simple Smile
Айша, с Тетин като ходехме на пазар, ако в първия магазин не си намери нещо от раз, във втори е мъка да го вкарам. Ходехме по Пиротска, там попаднахме на две оправни продавачки, които го обличаха от-до. През ноември го пратих да ходи при тях, че си ни знаят, то пък нов собственик имало. Нищо не си купи. Кара със старото яке, което едва закопчава вече от тумбака.

Дидия, Heart

# 497
Ранела, благодаря за почерпката. Като дойдем във Варна да ни направиш и истинска.
....
Пипи,
Усещам, че трябва да се съберем и да изпием бутилка Бейлис:-)

# 498
  • София
Флаш,честит рожден ден! Много здраве,много щастие и много късмет за теб! Преди срещата във Варна,може да се срещнем и в София,ако имаш идване насам.Само дай знак и ще видиш колко бързо ще се организираме!
  Тони,не знам къде да дам предложение за търсене на родова информация в архивите.Може да сложат една голяма такса и половината да е за общината,а другата половина за служителката,която рови в архива.Нека тази такса да е 5 пъти по голяма за първата половина от тези 130 г. И общината ще има по-голям приход и служителката ще го прави с желание.
   Като прочетох за чая на Ранела,та се сетих за синко.Когато беше някъде в пубертета си беше направил голяма попара с чай и сирене,обаче не очаквал,че чаят е разхлабващ-Сание...Та,оглеждайте и четете упътването!
  Дидиа,браво момиче!  Знаеш колко човека стискаме палци тук,ще отмине и ще се забрави.
   Фло,браво на вашия Ники! Крушките под дървото падат,нали знаеш!
   Ениса,чакам снимки на предводителя на кукерската група.Знам,че ще го сложат най-отпред,това ще им е талисманчето.
   Хубава вечер,момичета!

# 499
Алеле, чай Сание! С глас се смея, и на себе си, когато от хладилника при децата бях изяла едно разхлабително шоколадче. Мислех, че са го скрили там от Дребосъчка Wink обикновен шоколад.
Ранелка, подсещам те и аз за чая, щом има ефект.
Фло, браво на момчето!

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:13 от tetka_the_best

# 500
  • някъде другаде
Яжке , Тетка , смея се с глас.
Яжке , търсенето е трудоемко , но на мен ми е интересно. Тук за на татко родата съм си ровила много. В актовете за раждане видях , че татко първо е кръстен Стефан , а после баба го сменила на Иван. Попитах за случая леля , която е по-голяма , та тя ми каза , че още докато била баба в родилния дом , някаква баба и казала , че го е кръстила ма Стефан Тодоранчев , който се славел с лошо име в селото , а имала братя. И така тя го кръстила на брат си.
Дидия , радвам се , че се обади. Нека всичко да е добре.
Фло , браво на Никола. Все така добре да се справя.
Аз днес използвах хубавото време та си разнесох призовките , а след работа си направих и разходката. Имам 20000 крачки. Ще се прикреватвам с книгата.
Лека вечер , баболини.

# 501

Ето чая. Но не го намирам наличен на сайта.

# 502
  • София
Ей, браво Дидия, радвам се, че се обади! За вените много ти съчувствам, понеже и на мен са ми проблемни, разказвала съм...
Ранела,хубаво е, че сънят ти се влияе добре от чайчета. Аз съм на тежка артилерия.
От града на разкоша се готвят за Сурва. Да ви е весело!
Старите архиви могат винаги да ни изненадат. Присъствала съм на родова среща в село Смировдол. Имаше много роднини, включително от съседни държави. А, да правих и родово дърво тогава. Рисувани на ръка, тогава нямаше компютри още.
Днес видях една от дружките от темата, радвам се за което!
Хубава вечер!

# 503
Ранелла, точно щях да питам от къде го купуваш.

# 504
Ето от тук https://wowtea.eu/?gad_source=1&gad_campaignid=23000241539&gbrai … NPUxoCQegQAvD_BwE бях поръчвала.
Но днес като отворих, видях, че е доста променен асортимента. Точно този чай сега го няма.

# 505
Флаш, честит рожден ден!

При мен нищо интересно. Захванала съм се да пререждам шкафчета и да редуцирам съдържанието им. Изхвърлих един куп стари тефтери с песни, мъдри слова, стихотоворения, вицове и пр.
Мат'рял за няколко стенвестника Stuck Out Tongue Winking Eye Има още за изхвърляне.
Редя и пъзела. След пет-шест дни ще е готов.

# 506
  • София
Я да ви нагледам какви ги вършите днес.
ПИПИ, за почерпката май трябваше да благодариш на ФЛАШ, а не на РАНЕЛА. Grinning
И моля, моля - Бейлисът е запазена марка на моя кабинет. Прославила съм се по света и у нас. Grinning
Радвам се на настроението в къщичката ни! Все така да ни е веселичко!
ДИДИА, привет, мила! Каквото и да е, да минава по-скоро. Искаме си те сред нас! Hug В понеделник ще стискам палци, а като минат двете седмици и наближи да излязат резултатите, пак ще сме мислено с теб! Прегръдки!!! Hug
ТАНУ, защо изхвърли тефтерите с песни? Аз мислех да си направим песнопойки, та като се събираме, да си пеем. Преди няколко дни грабнах акордеона и около час си свирих и пях. Действа ми релаксиращо.
Отивам да си правя лекцията за понеделник. От утре подхващам и Касата. Да не оставям за последните дни, че после ще ми стане нанагорно и пак ще мрънкам. Решила съм да не оставям днешната работа за утре, като може да я свърша и в други ден...Stuck Out Tongue Winking Eye
И един виц. Пациент обяснява на лекаря си, че веднаж в годината, в определен ден, си прави алкохолна терапия. Лекарят го пита: какво и по колко пиете в този ден. Пациентът отговаря - е точно в този ден нищо не пия! Sunglasses

# 507
Флооо, ще черпиш за стар виц - май четеш през пост Smirk Нощес на седянката и почерпката Борянка го разказа Innocent

# 508
Тану, и мен ме хвана яд, че си изхвърлила песнопойките. Колежката ми (набор на мама, а аз на нейния син) пееше много хубаво и ми даваше нейната песнопойка, за да пригласям. Чудни спомени!  Между другото, под спалнята съм завряла една голяма кутия с капак от ИКЕА, пълна с разни споменчета, които все се каня да попрочистя и все не отделям време. Седят си там захлупени...

# 509
  • София
Щом трябва, ще черпя. Нощес на сънена глава не съм го фиксирала, но днес  един пациент ми го разказа  ( виж ти съвпадение) и аз понеже не помня дълго вицове, та побързах да го споделя с вас. Признат грях - половин грях. Приема ли се?
А сега кажете какво пиете, та да почерпя. Grinning
Днес си мисля за МАМСИ. Липсва ми. Бебе Лора сигурно расте като гъбка.
Къде си, ЯН?
ТАНИТА съвсем изчезна.
Не съм се обаждала вече две седмици и на ГЪБКАТА...
Отивам да се прикреватя. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт