КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 276
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не се приема.Не става така,трябва наказание.Да изтанцуваш това,долу! Ако искаш ще ти помогна малко.И Танитка да се включи,да намести кръста!

# 511
Станах да си прибера киселото мляко, че късничко го подквасих и какво да видя ...
Яжка, много трудна задача задаваш - макар и с помощ. По-добре едно питие - и по-приспивно ще подейства Smirk
Лека нощ Sleeping

# 512
Таласъмя си се аз, гледам телевизия, чета из форума. Цяло стадо ще трябва да броя.

# 513
  • Вила Великула
Добро утро, през нощта пак сте броили разни животни и стада, а аз се опитах рано да заспя, но цяла нощ беше по-скоро в просъница. Станала съм в 4,30,ч. и след малко тръгваме към Гърция. Ако успеем да си свършим ангажиментите ще се върнем утре привечер, ако не в неделя по обяд. Трябва в неделя обаче да сме тук, че сме на театър.
Вчера съм объркала Ранела с Флаш, но нищо - не пречи и Ранела да ни произведе за следващата среща такава торта, а пък хвалбите към нея да са авансови.
За таца трябва и аз да се включа, че както ме боли целия гръб от ежедневната стойка пред компютъра, съм станала такова дървено човече.
Хайде на вас, спокоен ден, на мен лек път и успех.

# 514
  • някъде другаде
Добро утро!
Петък , последен работен ден. Наспах се.
Пипи , лек път. Успех с работата.
Хубав ден!

# 515
Будна съм. Да ви върви  с каквото се захванете.

# 516
  • София
Добро утро!
Пипи, лек път и да свършиш задачите си с лекота!
Хубав да ви е деня!

# 517
Добро утро изпод шипковия храст, пия второ кафе, за да отворя очички.
Пипи, всичко да ви върви по мед и масло!
На всички да ни е лек деня!

# 518
  • София
Добро утро, красавици! Наспах се, свежарка съм.
Градско, ЯЖКЕ, протестирВам и този танц няма да го танцувам. Не ми харесва! Тия тримата все едно, че токът ги е треснал. Това не е моя стил. Друго си е да изтанцувам нещо и шал и кастанети.
ПИПИ, приятен път, бързо да минете на границата, да не срещате никакви фермери, да свършите работата, за която отивате и по живо, по здраво да се приберете.
ТОНИ, какво става с лечението на зъбния проблем на Теди? И аз тази събота ще поработя. Миналия месец имах повече работа , защото хората се сетиха, че годината свършва, а те не са си ползвали пакета по Здравна каса. Този месец също ще има работа, защото хората по празниците са си потрошили зъбите, разлепили са се мостове и корони, та си трябва ремонт.
В момента си мерим кръвното и който е с по-ниски стойности ще прави кафето. Stuck Out Tongue Winking Eye
Спорен ден и до после!

# 519
Добро утро.
На Пипи - лек път и успех  с това,  за което са тръгнали.

На работещите - лек, спокоен и успешен ден.

На неработещите - с каквото се захванат, да им върви.
Пък може и с нищо да не се захващат и утре е ден.
Петък е, ден на майстора.

# 520

- Трябва да си щастлив на всичко...
На капка вода или на вятъра. На калинка, почиваща на ръката ти, или на аромата, идващ от градината. Трябва да вървиш по тази земя с протегнати ръце към нещо, което предстои и да имаш ясни очи за всички несигурности на съдбата. Трябва да умееш да броиш звездите, да обичаш всеки удар на сърцето и винаги да помниш кой те обича. Само така времето ще мине без съжаление и един ден ще можем да кажем, че сме имали много емоции в живота си...
Майкъл Алварес

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Пипи, лек път, бързо да си свършите работата, да имате и време за разходка и благополучно да се приберте у дома!
Нищо че не сме на работа - петък си е петък. Някак по-лежерен ми е ...
Сутринта е мъглива и студена - нищо общо с вчерашния светъл и слънчев ден. Капчуците пееха, снегът по нивите блестеше, дори врабчетата се бяха разчуруликали на припек.
Освен Мамси и КАГ тези дни не се е обаждала - може би учениците й са се наспорили.
Тану, добре си се справила с пъзела - аз, мързеланката, извадих диамантения гоблен, залепих един кристал, поисках да ми заредят лупата, че ми е ситно и ... до там. Иначе си ми стои пред погледа и чака да се самопоканя да продължа Simple Smile
Мериан, ти до къде си с пъзелите? Покажи ни нещо?
Ранелла, а твоите творения какви са - или нямаш време за тях?
Очаквам с нетърпение да "видя" пИятеля като страшен Simple Smile
Днес ще спретна една рибена чорбица, още си имам джолан - ММ нещо не го отрази и е на аламинути.

Усмихнат и спокоен ден баболинки Heart и

# 521
Добро утро на всички  работещи, пътуващи и  дай Боже,  мързелуващи! Много искам да съм от последните, ама не може.
За всички, дето броите стадата нощеска, ето ви един виц:
Отишъл един габровец на доктор с такова оплакване и докторът решил да е иновативен,  казал му да брои левчета. А може и €, ама по едно и така до хиляда. Връща се оня след седмица и се оплаква:
- Докторе, броя, броя,  стигам до 999 и  едно левче го няма.  После до сутринта мисля къде съм го загубил.
Докторът нарежда да се върне към стария метод с овцете. Пристига оня след седмица и още по - отчаян.
- Докторе,  броя си аз овцете, унасям се,  стигам до 999 и се задава последната овца, гледа ме подигравателно и ми вика : Абе, да те питам,  какво стана с онова левче?
Хубав ден!

# 522
Ениса, много готин виц!

# 523
  • София
Пускам ви няколко пъзела от близо 50, които съм наредила.

# 524
Мериан, много са красиви пъзелите - браво на теб! Прекрасно занимание!
Ениса, много сладък виц - може да го продължим: Какво ще стане ако се срещнат нашите последни овце - моята и на Тетка? Може пък някоя от тях да е намерила последното левче (€) и да ни се смеят Joy
Ето и моите творения отпреди поне 5 години. Имам и един започнат и недовършен на космическа тема. Преди доста шиех с конци - и там имам доста недовършени.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт