КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 16 918
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Пипи,
моля за извинение, пиша от телефона и понякога не ми излизат постове. Или поне не ги виждам навреме.
Скролнах назад и след рефрешване няколко пъти ми се появи твоя пост в който споделяш за прохождането на детенцето ви.
Жив и здрав да е, много пътища да извърви в компанията на хубави хора
!

А за Галена прочетох.
Ако фейсбук правилно е посочил, че тя днес има рожден ден, честита да е.
Да е здрава и много щастлива!

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 11:28 от Важна клечка

# 91
  • някъде другаде
Здрава и много щастлива да е Галена.
Пипи , смело да върви през света Малчо. Само добри хора да среща по пътя си.
Прибрах коледната украса и ще полегна.

# 92
  • София
Отново тенджери и тави. Рециклирах остатъците от джоланчето и пържолките с кисело зеле. Стана вкусище.
Патицата все още си чака реда. Е и този път се надскочихме.
ЯНЧЕ, честита и благословена да е твоята Галена! Да е здрава, да си върти къщата, да я слушат момчетата и на теб опора да бъде. Прегръдки от мен и наздраве!
ПИПИ, чудесна новина - и това юначе тръгна по голямата и необятна земя. Да стъпва здраво и сигурно, с гордо вдигната глава.Далеч да стигне, като вуйчо си.  

# 93

Ето я и тортичката за Галена - да е жива и здрава, всеотдайна дъщеря и прекрасна съпруга и майка!

# 94
Добро утро, момичета! И аз да се похваля, че внучката проходи точно в навечерието на Новата година. Сега се настройвам психически за работата, утре отново на пълни обороти.

# 95
Добър ден в последния ваканционен ден!
Галена, да си жива и здрава, щастлива и успешна!  Хубав ден!
Пипи, на вашето сладурче пожелавам уверено да крачи напред в живота и пътищата му да са по  негов избор!

Моята украса -елха я слагам късно и я развалям късно. След Ивановден, т. е. на осми януари.  Други украси не правя, а на двора има лампички, с които се занимава син 1.

Днес ще си мързелувам пак. Още съм по пижама.  Намазах си косата с жълтък и след малко влизам в банята.
Всичко от празниците е изядено и се поздравявам, че  този път улучих количествата. В късния следобед ще СИ сготвя постен зелен фасул.  За син 2 има пържоли с гъби, които правих  снощи. Не обичам да закусвам и рядко го правя, а на обяд ще хапна  филийка с лютеница и сирене. Аз с друго не съм прекалила, но със сочна баклава и домашна торта доста прекалих. Затова поне седмица не трябва да близвам сладко.  
За сега толкова, а  на всички пожелавам лежерен ден!

# 96
  • някъде другаде
Фрау Дана , уверено  и смело да стъпва и твоята внучка.

# 97
Честито  ви крачета на момчето! Едни малки стъпки към големия живот, здрави да са , издръжливи и да го носят по света! Това е  красив момент.
 Честито на Янка, за Галена, здраве и късмет , да стане свекърва скоро, Криско порасна .

Снаха ми прави такива питки със стъпки. Имаше клипче от прохождането на внучката, те с разлика проходиха, ама тя интересна ,на гости,  вървя малко и седна в китките. Хубави спомени остават .

# 98
Добър ден!

Честита да Галена! Здрава, щастлива, обичана и все така грижовна дъщеря! 🥰

Честити крачета на малките внучета на Пипи и Фрау Дана! Да са здрави и с бодри и твърди крачки напред? 🥰
И аз правих питка с крачета за нашия юнак, но не съм много добра в моделирането. Все пак питката си свърши работата за каквото беше предназначена, ето ми я Simple Smile

Днес съм направила една доматена супа и мусака с кайма,  картофи и печен патладжан. Надявам се да има и за довечера.

# 99
  • Вила Великула
Фрау Дана, честито и на твоята принцеса. Гордо да крачи и да покорява света.
Кассс, не се прави на скромна, питката ти е като от корицата на списание. Браво. Личи си, че е правена с много любов.
Свърших с почистването след цялата лудница в къщи, косата ми е нагласена като след фризьор, но мисля малко да полегна на диванаТа преди да се захващам с работа. в момента се върти една пералня, после още една и да знам, че няма какво да правя друго в близките 2-3 дни по къщата.

# 100
Фрау, честито проходило момиченце! Пожелавам да танцува Heart

# 101
  • София
Здравейте!
Честита да е Галена! Здрава, щастлива и успешна!
Две проходили внучета: колко хубаво! Да крачат успешно през живота с лекота! Питката е супер!
Яжке, как е новото легло?
Не зная защо обичам внуците повече от детето ми, но е факт. Снощи малкия СПА при мен, така се завираше в мен, че щях да падна, няма място на спалнята, двамата сме в едната половина. Заминават на лечение в Турция довечера, стискайте палци силно да има резултат! Ние ще гледаме каката през това време. Една седмица ще бъдат там.
И ние сме прибрали елхата. От утре на тръстиката.

# 102
Мериан, стискам силно палци всичко да е успешно!

# 103
 Фрау Дана, честита проходила внучка!  Да върви напето и кръшно , но и твърдо, и самоуверено по пътищата на живота!

Касс, екстра е питката! Би ли казала как се прави това бяло тесто за фигурките?

Мериан, не знам какъв е проблемът, но Господ да е с детето! Успех!

# 104
  • София
Още едно проходило сладурче! ФРАУ ДАНА, прекрасна новина! Честити ви тичащи крачета! Да покорява света с ум и красота, да я водят крачетата на добри места! И да споделиш какво ще си избере на прощъпулника. Grinning
На теб, успешен старт в Новата година! Hug
МЕРИАН с всички сили ще стискам палците за чаровния ти внук! Нека Бог да върви напред, а той след него. Нека над него да е Богородичка, а около него - Ангелите пазители. Да бъде!!! Hands PrayFlowers Four Leaf CloverNature Star

Общи условия

Активация на акаунт