КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 16 915
  • 760
  •   2
Отговори
# 75
  • Вила Великула
ДНес пак се включвам накрая на деня.
Вики си я прибраха, ние с ММ развалихме и прибрахме цялата коледна украса+разни чинийки и т.н. с коледни мотиви.
Утре ми остана да пусна прахосмукачка и да измия.
Много се уморих, нещо ми се върти главата и сигурно от това. Междувременно използвах времето IT, който се грижи за нашите системи ми преинсталира всичко според новите промени, но му отне цял ден. Наложи се и външна дистанционна помощ, актуализацията ми сруваше  310 евро и това са ми първите похарчени пари за тази година. Отделно си плащам и абонамен на човека всеки месец, но при нашата работа това е наложително.
Сега кротко пия чай и ще си пусна един филм, докато ММ гледа мач.

# 76
И аз днес прибрах коледните джунджурии. Издадох Бинго, разчистих пощо-защо, готвих кюфтета сос и от утре започвам това

Още не съм пазарувала, но на първо време ще ползвам картата. Имам около 200 лв. от декемврийската пенсия, но ще ги обменя и тогава ще ги харча. За по-лесно смятане и от мен и от продавачите.
А защо си обичам внуците и аз не знам. Любов необяснима
Лека нощ!

# 77
Добро утро.

Странно време е днес - +15°  още преди седем. Духа ветрец, но е много по - лек от вчера.
И друго ми направи впечатление - луната, голяма и светла и до към седем и половина се виждаше ниско над отсрещния блок.
И за капак на странностите, налетя ни доста ниско над нас голямо ято гарги . Има в квартала някакво въздушно течение и особено пролет и есен, периодично се завихрят ята гарги.
Чак ме достраша да не ме накълват, толкова бяха ниско.
И бяхме сам - сами на вън, макар, че не беше толкова рано...
Дано да е хубав ден...
Пожелавам го и на вас...

# 78
  • някъде другаде
Добро утро!
И при нас е топло , но е мъгливо. След кафето ще си направя разходката. Днес спах до по-късно. За обяд има от лещата от вчера за вечеря купих домашни суджуци ще ги опека във фурната. Ще прибера и аз коледната украса. Други планове за днес не правя.
Хубав ден!

# 79

Всяка сутрин трябва да се будим с нещо Добро: добро настроение, добри чувства, добри намерения...и хубаво кафе.

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Клечи, рано-рано сте навън - не те оставя Принца да скучаеш. И Луната изпращаш, и Слънчо посрещаш - чудесно започва денят ти.
При нас са 3 градуса и леко мъглее, особено по високите етажи. Цяла нощ валя кротичко и чука по ламарината на прозореца. А вчера беше разкошен слънчев ден без почти нито едно облаче.
Тану, чудесно занимание започваш - да ти спори в намирането и подреждането. Аз още не съм разопаковала диамантения гоблен, чакам да си приема поканата Rolling Eyes
Тони, почивай активно и днес, че от утре пак започва въртележката! Ние прибираме Коледната украса след Богоявление - още малко ще й се радваме.
Още не сме пазарували, нито съм готвила в Новата година. Може би днес ще спретна обещания крем карамел, но не е много сигурно ...

Хубав и спокоен неделен ден баболинки Heart и

# 80
  • София
Добро утро, дружки. Пия си кафето и попаднах на това. Резултатът - кафе с няколко сълзички...

# 81
Добро утро, баболинки!
Още ми спи. Сънувах някакви сънища, отдавна не бях. Време е за кафе Simple Smile
Клечи, с тези 15 градуса ще ме накараш да изляза до кафенето и да похарча за сефте някой лев. ММ вече е събрал 12 евро на монети от ресто. Някои са новички, но има и стари, потъмняли, които трудно разбираш че са 2 или 10 евроцента.
Фло, гуш!
Хубав ден на всички!

# 82
  • Вила Великула
Добро утро, момичета! И при нас е доста топло - 15 градуса, има слънце, но духа и вятър.
Плановете ми за деня са ясни, прахосмукачка, парцал, работа и не на последно място, трябва да си измия косата и да се направя на красива. Колко голяма ми се виждаше почивката, а отлетя като миг. Сега ме чака половин година много-много работа и напрежение.
Малчо вече направи първи крачки, голям смях пада докато стъпва.
А Марти ми изпраща снимки от екзотични места в Тайланд и околностите.

# 83
О, колко сладко, първи крачки! Толкова е вълнуващо! Heart

# 84
Благодаря ти за затрогващия клип, адашке Фло!
 И за песента, и за притчата...
И мен ме хванаха за сърцето...

А аз разглеждам оферти за екскурзии  да мръдна някъде, мисля си кои дни ще са удобни на моите хора да приемат Принца  за отглеждане и си мечтая, ли мечтая... Нищо, едно измечтано пътуване е половин удоволствие...

Време ми е да ставам.
Отдавна е ден...
Спокоен и приятен да е.

# 85
Клечи, на къде те теглят мечтите?

# 86
На където и да е, само да е извън къщи.
И извън София.
Дори и да съм била там,  а аз на много места съм била, но в най - бюджетни възможни варианти,  пак искам.
Душичката ми копнее за пътуване, заради самото пътуване, а не заради дестинацията.
Но и на моренце ми се ходи  дори повече от на екскурзия.
Как си мечтая за един мартенски Египет ... но почти са несъвместими датите, че все гледам да не са празници или да нямат нещо предвидено моите хора...
А те са като мен, всяка седмица имат планове за някъде...
Ехх, съдба човешка, не може и другарче и свобода ...

# 87

Пипи, хайде, омесвай питката и да я търкулвате - да стъпва смело малкия юнак и крачетата да го водят на хубави места Heart

# 88
  • Вила Великула
ФБ издаде, че днес Галена на Янчето е рожденничка. Да е жива и здрава, все така подкрепяща майка си.
Благодаря за поздравите за Малчо. Родителите да решат кога ще е прощъпулника. Гледам да не се меся в тези работи. Питка с удоволствие ще му направя. Скоро ми излезаха спомени от прощъпулника на Вики. Хванала е химикалка, да видим какво значи. При него ще е дистанционно най-вероятно, защото това го влече, а напоследък любимата "играчка" е помпата /аспиратор/за нослето.

# 89
Я каква сладурска питка! За пръв път виждам такава, със стъпчици! Мен не ме бива много по месенето. Правя от време на време, но като показаната май никога не бих могла да направя. Чакай да не се заричам, че току виж на дърти години ме споходи музата и за правнуци се науча Wink Дъщеря ми прави такива неща. Свекърва ми беше талант!
За пътуване си говорихме наскоро с ММ, че ни се ходи за седмица поне в Поморие. Отсядаме там в къща за гости, която много ни харесва, а и е близо до плажа. Не смеем да направим резервация. Миналогодишната я отменихме. Въпреки това решихме да си събираме всяка 5 еврова банкнота за фонд царевица на плажа Simple Smile. Вече имаме една.
Да е честита Галена!

Общи условия

Активация на акаунт