КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 12 758
  • 586
  •   2
Отговори
# 585
Макавелли и Касс, благодаря! КОпнах си рецептите. Като изядем купения, ще се пробвам с тези.
Айша, с една бъркалка е. Имам я вече 7 г. Подарък ми е от сина и снахата. В началото много я ползвах, сега в годината веднъж.
Тану, винаги ме разсмиваш!
Фло, случва се и на най-добрите домакини.
Тетка, благодаря!  Старая се.  
Скрит текст:
Преди малко завърших едни материали за понеделник, а утре ще направя кукли  за драматизация на урок по четене. За таблицата им измислям игри, които са хем забавни, хем много ефективни за запаметяването ѝ. Има ли интерес, има и резултат.  

# 586
  • София
Честит имен ден на Тони! Да е жива и здрава! Дано да прочете и дано се появи!
 Тони,честито зъбче на твоето внуче! Да е здраво това зъбче,да го мият често с четчица!
 Фло,къде се буташ при наградите със загорялата супа?Първото място го дадохме за загоряла вода.Тану ли беше шампионката,забравила съм?"Китайската капка" е точно за "професора"-имам много точна оценка.
  Дидиа,звучиш ми много по-свежо.У дома и стените помагат.Излежавай се и се глези сега ,че после пак ще разнасяш баници по етажите!Не пускам палците.
   Боряня,знам ги овните.Един съм родила,не ме е страх от тях.
   И аз цял ден се мотах у дома.Сготвих пилешка супа и пиле с кисело зеле -за последно,останалото го напълних в буркани.Утре ще мия бидона.Проведох няколко тел.разговора.Единия,два пъти ни прекъсваха.Ще фалирам Виваком с неограничените безплатни минути.Имах и покана за шляй пазар от една приятелка,но се отказах.Пазя се от грипа.
    Лелеее,то станало утре...Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт