КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 16 936
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Фло, много е хубава тази силна връзка с внуците. Печелят и двете страни.
Тетке, я потанцувай на някое от яжкините клипчета. Трябва да прогониш лошото настроение!
Яге, докато гледах "ударените от ток" мацки, се сетих за едно момче, дето пее песента по-добре от оригинала. В някакво музикално шоу.
Не знам, защо клипът е с възрастово ограничение. Но може да се гледа в ютуб. Заслужава си.

А това е оригиналът - Джеймс Браун

Борянке, мисли детето за тебе, не се съмнявай!
Значиии, като продумахте за песнопойките, взе да ми става кофти, че ги изхвърлих. Утре ще проверя какво е останало.

# 541
Добро утро изпод шипковия храст, баболинки!
Все още ми се спи, но надделя желанието за кафе. Още ми е криво настроението, не ми е до танци. Запалих си цигара, от онези обърканите, че моите свършиха. Искам да изляза и да се разходя нанякъде, да си подкарам колата на където ми видят очите. Искам и Тетин да е с мен, да ми угажда на щуротията. Ето, днес е събота, подходящо време. Ама нямало как. Пак.
Помрънках си.
Събрало се е работа за оправяне на прасарника. Май ще го подхвана като трудова терапия. И документи имам да оправям, ама съм като Фло с касата - в последния момент. Фло, гушки! Много ти се радвам на взаимоотношенията с внуците Heart! Какво стана с китарата?
Хайде, момичета, събуждайте се и пишете тук. Да сте ми дружинка! Heart

# 542
Добро утро!
Тук сме и сме готови, но студенко навън. Минах под шипковия храст без кафе, ще си го чакам, ако ме огрее, мислех да излизам, после реших да не мисля. От понеделник, ако реша. Трябва да си запиша час да ме подстрижат, че стърча на четири посоки. И малко да видя хора и те овца да видят. Работа - не ми я хвали. Май в последен момент са работи най-ефективно ,че няма накъде.

# 543
Добро утро.
Ей ме и мене - след задължителната програма сега е ред на волната - кафенце в леглото, маска на лицето и телефон в ръцете - три хубавини на куп.

Тетка, душичко мила, предполагам защо ти е криво и кой те ядоса вчера ( маминка или бъркам ?) . Ако е това, положението е ,,нито да скръцнеш зъби и да стане твоята, нито да угаждаш на капризи и да те действат все едно си десет годишно. Прави, както ти идва отвътре, но знаеш - няма да е все така ...  и после е невъзвратимо.

Борянка, това ли е новата мода макиаж - то джуки, то сенки във всички цветове на дъгата, мале, мале ,,брех чИ  красУтЪ "". Пък аз к'во - нищо.

Русенки, как сте?
Гледах някакво клипче, то голям сняг си имате. И не само сняг, но и голям студ - тук к'во - лигава работа.
Сега сериозно - пазете се момичета.
Дано поне студа поубие вирусите разни.

Дидиа,  и аз те мисля.
Помня (и съм благодарна) колко ми помага със съвети,  2011, когато се роди Ирина.
Имаш ли нужда от нещо освен от съчувствие и добри мисли, можем ли да сме ти от помощ  с каквото и да е?

Връщам се на зад да чета подробно за вчера, да не съм изпусбала нещо важно.

Пак ще дойда при възможност.
Да ви е спокоен ден.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 08:50 от Важна клечка

# 544
  • някъде другаде
Добро утро!
Седнах с кафето , но първо сложих един боб в мултикукъра и ходих за хляб. Не е много студено , та като се сготви боба ще се разходя. След обяд волна програма - КПП , прасарник , но и обедна дрямка ще има. Довечера съм поканена у приятелка на гости , ще готви пуйка със зеле и ще я съчетаем със сладки приказки. Аз ще купя руска салата и снежанка да не ходя с празни ръце.
И да ви се похваля , и да не чуе дявола , вчера се е показало първото зъбче на Явор , без Т без сополи.
Тетка , прегръщам те силно. Знам , колко е тегаво да гледаш болен , вързан си и , каквото и да правиш все се съобразяваш с него.
Фло , хубави отношения имаш с внуците. Радвай им се.
Хубав ден , баболини.

# 545
Пия вече второ кафе с Тетин. Поуспокоих се малко. Ще правя принцеси с кайма за закуска, само чакам да се доразмрази. Не бързам, мама още спи.
Борянка, как без кафе бе дружке, недей така. Simple Smile Ако някой ми вземе кафе-машината ще го удуша. Имам и кубинка за резервен вариант. Кофеиново, безкофеиново - според кръвното Wink
Пробвала съм с чай, ами не е моето. Все асоциация с неразположение. Имам един за холестерол, така си отлежава. Не ми се тутка да го правя, запарявам, чакам да изстине. Единствено чай от липа ми се допи, някой спомена в темата. Ама и него свързвам с настинка.
ПП - честито първо зъбче на Явор, Тони! И другите да излизат леко!

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 09:24 от tetka_the_best

# 546
  • някъде другаде
Тетка , какъв е този чай за холестерол. Малко ми е завишен лошия холестерол , но кардиоложката каза , че не е за хапчета , ще го свалим с диета.

# 547

“Красотата на изгрева или залеза, звездното небе, смяната на сезоните, цвете, което цъфти, величествената сила на морето ... Те са тук, за да ни научат на нещо важно. Че нищо не ни принадлежи, но всичко е тук за нас!”

Добро утро баболинки CoffeeCoffeeCoffee

При нас навън е както на картинката - снежно, ледено и слънчево. Усмихнато утро Nature Sun With Face
Антонов ден е - ако имаме именици или близки, нека са живи и здрави, с чест да носят имената си. Може на Йорданов ден китката на свещениците да не замръзна, но днес със сигурност ще замръзне.
Дали пИятелят вече е готов с костюма и маската и вече е на терен - баба ще докладва Simple Smile Очакваме и репортаж!
Тетка, не се коси - ще ти мине. Според мен не само бабата те ядосва - и друг фактор има от роднинското обкръжение, така ми се струва. Опитай да щадиш нервите си - трудно е, зная ...
Борянка, сега е време да почиваш - през зимата. А момчето ти мисли най-вече за теб - като си ОК и той ще е така. Като скачени съдове - няма начин.
Клечи, чудесни са заниманията ти - давай го все така!
Янче, губиш ми се нещо - и ти в студа май си се "окопала" и не ти се мърда много-много.
Тони, хубав план за деня си спретнала. Честито първо зъбче на Явор - все така да е и с останалите!
Фло, ще танцуваме с теб - споко, само да сме живи и тук-там здрави Smirk
Дидиа,

П.П. "Пускам" вече кафето, че Тетка пие второто докато се натутам.

Спокоен ден момичета и стойте на топличко Heart и

# 548
Ето го, Тони. Не помня от къде съм го купувала, дали от аптеката или от кварталното Фантастико.

# 549
Добро утро ☕🌹
Кафето го изпих с вас, но сега пиша, че с други неща се занимавах.
Честит Антоновден на всички които празнуват!
Фло, колко е хубаво това с внуците! Уча се от теб, а и от всички момичета тук с по големи внучета. Дай Боже само да сме живи и здрави, и дано успея и аз един ден да споделям такива изживявания.
Тетке, имаш силна прегръдка от мен 🤗 И аз като Макавели мисля, че не мама те е ядосала. Много е лесно отстрани само да имат претенции някои хора. Явяват се от дъжд на вятър за по час два и с това отчитат отговорностите си.
Тони, честито зъбче на Явор! Ха дано и другите се покажат така безпроблемно!
Клечице, приятни занимания!
Тану, намери ли песнопойките?
Изчезвам, че ще сменяме пътеките в спалнята и ми предстои доста работа.
Ще ви наглеждам от време на време и дано не изпусна пИятеля Simple Smile
Хубав да е денят ви момичета! 😘

# 550
Добро утро, момичета!
             И аз с кафето под шипковия храст! Yum За сега с прасарника се бори ММ, а аз от дивАната само командвам кое и как.
             Фло, прекрасни са отношенията с внуците. По-различни от тези с децата си. И у нас се учи за поредната сесия, а за някой ще е първа, за друг предстои ДЗИ. Въпреки голямата им натовареност намират време да прескочат да ме видят.
             Клечи, и аз си спомням за онзи момент и като видя каква красавица е станала Ири ми се струва, че беше вчера, а то времето си лети, лети.
             Благодаря ви, че ме мислите. За сега съм добре и чакам понеделник, и се надявам тогава да излязат и резултатите.
             Лек и спокоен ден. Студено е, но така ми се иска да се поразходя, но.....ще стане след някой и друг ден.

# 551
Дидия, радвам се да прочета, че си по-добре. Стискам палци за хубави резултати, всичко ще бъде наред!
Момичета, благодаря ви за подкрепата!

# 552
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден и от мен.
Ето съм. След малко ще тръгвам за Антоновден. Подарък - баница. На Тони, която, може би, помните от Брезник. Тя е Антоанета. Та се обаждам на бързо да не ме забравите Joy

# 553
  • някъде другаде
Дидия , радвам се , че си добре. Ще стискаме отново вълшебните палци в понеделник.
Янче , дружките , които не пишат не ги забравяме , а ги мислим как са , някакъв проблем ли имат та не пишат.

# 554
Добър ден, честит празник, ако има празнуващи!
Бабчето се е придиванило от сутринта, нещо ме втресе, но като от намръзване, не съм болна засега. На диванаТа, с чай, одеало и книжка. Чакам пИятеля с родителите, нещо не разбрах дали утре или другата седмица ще подскачаме в такт. Ще се разберем като дойдат. Изпържих едни кюфтета и това ще е. Има достатъчно салати, туршии, гладни няма да останат.
Дидия, ще стискам палци в понеделник. Всичко ще е наред, сега почивай.
Тони, все така да излизат зъбките на Явор, лесно и бързо. Като започне да ги сменя, ще обменят опит с пИятеля.
Тетка, това е положението. Всички го знаем от опит. Пази си нервите, чети за здравословния егоизъм, Флото е насреща.
Момичета, хубав ден и прегръдка за всички!

Общи условия

Активация на акаунт