Да се оплачем... 2026

• 72 490
  • 1 387
  •   35
Отговори
# 1 320
Янтра все едно мен описа с детето, нямащо търпение за ядене. Ако и аз имах поне още едно твоята тава с чушки щеше да има конкуренция. Всичко ядеше без попара. И сега яде, но е слаб и висок.

# 1 321
  • Сф
Аз не ядях в детската. Насила ни караха мен и едно момченце, особено на едно тържество с родители, плаках, още тръпна.
За икономични кюфтета майката на едно момче ни беше направила за един поход на цялата група кюфтета с кайма и поовече брашно. Още ги помня. Не бяха хич вкусни, но оцеляхме! После момчето обиколи света с лодка мисля. Станал е здрав мъж:) значи.
Със закъснение честито на рожденичките и семействата им! Tropical Drink

# 1 322
  • Варна
Оф, моя е много злояд.Роди се голям и пухкав и след 1 годинка се започнаха капризите.Такъв си и остана..Не искам да се сещам как съм хранела до 4 клас с лъжица пред детско по ТВ.Сега яде -10 неща да кажем.Основно месо, ориз, картофи, яйца и краставици.И някои плодове.Толкова.Много зор..Иначе по 6 кюфтета изяжда или 2 пържоли, но малко неща яде, пие протиенови шейкове обаче....И инат.Даяни на глад като се заинати.Преди 3-4год.  му викахме Навални с тия гладни стачки...
Ако мразиш някой, му пожелай злоядо детИ.Стига му...
Боб обеща да яде сега, да видим.Има бекон и наденици, сигурно 3 лъжици боб ще изяде.
.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 21:56 от Vessi_to

# 1 323
  • София
Тарталета, здрава, щастлива и с много късмет да бъде дъщеря ти!

# 1 324
Тарти, честита ти рожденичка! Да е здрава и щастлива!

# 1 325
   Веси, все ще прокара 3-4 лъжици боб с наденицата Simple Smile. Обаче, като се замислих, твоят син всъщност правилно се храни. Като спортист. Протеин, зеленчуци, малко въглехидрати, но не от лошите. Никак не му е лошо храненето. Здравословно е.

# 1 326
Брат ми мина да се видим. Живее в чужбина и не сме се виждали повече от 20 г.
Дошъл си е за погребението на баща ми. Много пъти съм си мислела да се обадя на баща ми и да му кажа "Здравей дядо, запознай се с внуците си". Брат ми каза "Щеше да се зарадва".

# 1 327
  • Бургас
Моите и те яко набиват яйца, месо, плодове, млека.
Иначе ако е за готвена манджа - ще има кой яде, кой не!
Супи обичат - пилешка, топчета, спаначена.

Бел....трудно и тежко нещо е живота....

# 1 328
Големият ми син още разпитва за питки с гъби като в градината, така и не разбрах какви са, ама ги сънува и в училище. Жалко, че столовете в училище (кетъринг) не готвят като в градината.
Оплаквам се, че от вчера нямам глас. Дано по-бързо ми мине, че е много мъка да се работи така.

# 1 329

Minnie.Mouse, пратките от по-далечни разстояния са така. Пътуват, спират, после пак тръгват. Аз така съм поръчвал от САЩ. Първо тръгва от Ню Джърси, после в Ню Йорк стои няколко дни. После чака полет до Кипър, след това Румъния.... И така около 15-20 дни.
Преди време пратих картичка до САЩ. Мисля, че беше до Аризона или Тексас. Стигна за 35 дни.
Тя от Корея бързо стигна България. На митницата престоя дълго време. Grinning

# 1 330
   Бетелгейз, съболезнования за смъртта на баща ти.
   Ти си знаеш защо не сте контактували и сигурно имаш причина. Нама за какво да се обвиняваш. Все пак, с брат ти, ако не са съвсем скъсани отношенията, можеш да се чуваш. Не е лошо човек да има брат, сестра.
   Радвам се, че писа, макар и по такъв повод. Липсваше.

# 1 331
  • Варна
Брат ми мина да се видим. Живее в чужбина и не сме се виждали повече от 20 г.
Дошъл си е за погребението на баща ми. Много пъти съм си мислела да се обадя на баща ми и да му кажа "Здравей дядо, запознай се с внуците си". Брат ми каза "Щеше да се зарадва".

Не се обвинявай и не го мисли, може и така, но можеше и друго да е...Бог да прости всички с греховете им !И на нас да прощава , грехове имаме всички ..Hands Pray

Кло, яде боб сега, каза вкусно е, уж. Изяде един черпак с много бекон и 1 наденица  . Проблема е в това, че зеленчуците, които яде  са каставици. Само. Ако ще  7, 8, 15 лв да станат ако ще и евро -  взимаме, че таратора му е единствената салата или краставици с копър . То лоша работа.На жена му разчитам един ден, с две ръце ще я подкрепя да се научи да яде зелена салата, домати, цвекло, моркови и т н.... Иначе супи хапва , цеди там с лъцицата ама нещо поглъща..
Иначе 2 банана е изял сутринта за закуска и 2 кроасана с масло . На обед си е правил сандвичи.

# 1 332
  • София
Тарти честита да е❤️
Ан съболезнования. Така е трябвало да бъде🙏

# 1 333
И аз съм в кюпа на лакомиите; чакам цикъла и да падне тавана, за да почна диета.
Струва ми се, че с цикъл лошо, без него - още повече. Хормоналните спирали и противозачатъчните не ги ли свързват с автоимунни заболявания?
И аман от готвенето. Лошо са го измислили по два-три пъти на ден да се яде и то всеки ден.
Честити рожденички на Дидка, Тарти и Clotilde. Много да са здрави и щастливи!

# 1 334
  • Бургас
Ох, и на мен ми е омръзнало с това готвене и ядене....
Искам да съм, като от филм - всичко си върви, без да се ангажират с готвене, ядене и пазар!

Общи условия

Активация на акаунт