Да се оплачем... 2026

• 72 236
  • 1 386
  •   17
Отговори
# 1 365
Всеки носи кръста си и при всеки е различен и му тежи по различен начин. Ан, дано олекне твоят.
Пп. Не поздравявам често хората за хубавите им събития, но те са леки и приятни и затова пропускам коментарите. Появата на бебета не пропускам, топлят ме.

# 1 366
  • Варна
Ан, съболезнования!
Руми, да ти е жива и здрава!
Пагане, не се притеснявай, да яде детето. И аз като Веси си имам един дето от малък не яде. Имаше един период, в който ядеше само хляб. Има 3-4 снимки, на които е документирано единственото му ядене на плод в живота. В момента яде веднъж дневно и ще се счупи, но не приема никакви съвети.

# 1 367
  • Сф
Отношенията винаги са двустранни и касаят единствено участващите в тях. Отдавна не се напъвам да създавам изкуствени такива с роднина или не. Живея си много спокойно.
Руси, прекрасна девойка - жива и здрава!

# 1 368
Честита да е красавицата на Руми. Много здрава да е и щастлива!
Момичета, благодаря за поздравленията за момчето ми, но той беше рожденик септември. Иначе положителна енергия приемаме по всяко време.
Оплаквам се от ... как да кажа, за да не обидя някого, родители със странни въпроси из фейсбук групите. Става въпрос за майка на дете от групата на сина ми. Оставила детето и видяла само една госпожа и търчи по групите да пита, дали било допустимо. Абе тия хора глави имат ли, нямат ли? Може другата да е приготвяла закуската, може да е била в тоалетната, може да ѝ се е наложило да говори на спокойствие две минути по телефона.

# 1 369
Големият ми син още разпитва за питки с гъби като в градината, така и не разбрах какви са, ама ги сънува и в училище. Жалко, че столовете в училище (кетъринг) не готвят като в градината.
Оплаквам се, че от вчера нямам глас. Дано по-бързо ми мине, че е много мъка да се работи така.

И моята дъщеря така казва - в градината бобът беше най-вкусен, на ските също беше вкусен, в еди кой си манастир или хижа беше вкусен, а днес в училище беше целият във вода (това след като им вдигнаха цената на храната с ок. 50 на сто в началото на януари).

# 1 370
Руми, да ти е здрава и много щастлива дъщеричката! Красавица!

Ан, съчувствам ти. Опитай да възстановиш връзката с брат си...

# 1 371
  • Бургас
Руми, разкошна е дъщеря ти! Много нежна и фина! Здрава да е!

Ан, сърцето ти ще подскаже какво да правиш, спрямо брат си!

# 1 372
Rummi,
Здрава, амбициозна и щастлива да расте младата дама!

# 1 373
Ако става въпрос за злояди деца,моят син от 6м възраст "отказа" всякакъв вид мляко- кисело,адаптирано...до 4м го кърмих.Супа,попара...никога не е ял.Правехме филия с масло и настъргано сирене.Картофено пюре.Готови не близваше.Това в годините,когато всичко беше с купони и бележка от ДК.
Познаваше дори ,ако десерта е с мляко( бисквитена торта)
Беше на 2г и 10 м,когато го "научихме ' да яде мляко.
Разбито,като бяло сокче...
Ядеше само яйца и пиле с бял ориз..
Бях млада,четях д-р Спок и не се вълнувах ,знаех ,че и това ще мине..
Мина,след 3 години..
Сестра му хапваше всичко с апетит..биеше лъжичката в масата,докато чакаше да и сервирам
Grinning

# 1 374
  • Варна
Руми, честита да е девойката ! Здрава и успешна !

Главата ме боли нещо, от очите е сякаш.. Работя с очила, но явно ми се изморяват пак.
Времето днес бива, да кажем. От утре пак отрицателни температури  и нова порция студ. Аман.

# 1 375
Паганне честито да ти е момчето!
Донау щях да пиша и пропуснах.
Раните по пръстите кървят много. Т.нар. възглавнички на пръстите са с много капиляри и кървенето причинено от ножчета за бръснене е капилярно, не е от вена. Раните често не се нуждаят от шевове. Когато ръката е надолу кървенето се появява отново първите 2,3 дни. Ще мине и това.
Раните от макетно ножче са опасни. Там може и срязани сухожилие да има.

# 1 376
Руми, честито да е детето ти.

Спах малко сутринта и съм като парцал.
С брат ми имаме среща следобед. Ще ходим само с тийна. Брат ми го е виждал като бебе. Дъщеря ми е болна, няма глас и не ѝ се излиза. ММ ще ходи на родителска среща.

Синът ми роди недоносен. Кърмих го само 4 месеца, като в началото сучеше на час и половина. Захраних го на 8м и го тъпчех като пълнена чушка със сирене Joy Нямаше врат и бузите му бяха залепени за раменете Joy
Каката беше капризна, но той поемаше всичко Simple Smile
Яде повече от нас и е постоянно гладен. Слаб е обаче. Оправдава се с "метаболизма ми е бърз".

# 1 377
Пролетта ходихме с приятели на ол инклузив. Детето им на 8-9 месеца яде в пъти повече от нашето на година и 8-9 месеца, което изкара седмицата на фотосинтеза. Направо ни скри шапките. А те се жалват ли жалват, че било злоядо. Друг път злоядо. Каквото сложиш пред него, всичко се изяжда.

Оплаквам се, че се отвори синьо небе и искам навън, но съм затворена в офиса. Опитвам се да работя, но ми липсват документи и съм до никъде.

# 1 378
Руми, честита да ти е щерката.
Да е здрава и да има късмет в живота!

# 1 379
Руми, честита да е щерка ти! Много е хубава и нежна.

Дими, същото ни казаха и в болницата!  Обявявам те за д-р Куин на темата Simple Smile и за двата гипса, и за крака на средния и сега за пръста,  няма разминаване с това, което ни казват в болницата.

Лютиче ми припомни за газираното лъжица захар от детството. Аз обичах и лимонада разредена с винце.  Иначе в нас не се е пило редовно газирано, само по празници.

Общи условия

Активация на акаунт