Да се оплачем... 2026

• 139 929
  • 2 552
  •   31
Отговори
# 2 145
Моля,да ме извините за непоискания  съвет,но щом я откриете,сменете ветеринаря и кастрирайте,възможно най-скоро.Пожелавам скоро да я гушнете ,невредима!

# 2 146
Вита, дано се намери котето.
Всеки ден треперя за нашия скитник, но няма начин да го държа затворен. Ако не му отворим вратата, той скача връз нас и хапе и драска.

# 2 147
Вземете си персийче, може да стои скрито зад пердето денонощно 😁
Шегувам се! Дано се намери душичката 🙏

# 2 148
# 2 149
Вземете си персийче, може да стои скрито зад пердето денонощно 😁
Шегувам се! Дано се намери душичката 🙏
Не е персийче, но половината денонощие спи върху гардероба, половината скита.
Дори наскоро видях, че спи върху една дървена дъска, цялата набучена с 1000000 пирони, от училище на децата, същински йога Simple Smile

# 2 150
Нашето коте е смеска - майката е ангорска, а бащата британска клепоуха.

# 2 151
Фейсбук групите за намерени животинчета дали не са я намерили и качили? Напишете пост.

# 2 152
  • Варна
Вите, стистам палци да се намери котенцето бързо  Heart

За оплакване имам колкото искате, ама хич не ми се обяснява.. Мъжа ми поне ме заведе на сладкарница днес. Малко радост за душата / и зле за шкембака/   ми.
Един тренч ми дойде от тему, стана ми по принцип . Но майка ми и мъжа ми казаха че съм като от войските  на  Хитлер / кафяв е до коляното / и го опаковах за връщане. Grinning

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 21:39 от Vessi_to

# 2 153
Фейсбук групите за намерени животинчета дали не са я намерили и качили? Напишете пост.
Ще пиша. Чакам утре сутринта, че и друг път е изчезвал. Със сигурност котето е живо, защото много обикаляхме и няма прегазена котка. Или се е загубило, или е открадната.

# 2 154
дали не се е прибрало писито ?

Този тренч от Тему качествен ли е? те такива са модерни им обясни, от хитлерово време...

# 2 155
  • Mediterraneo
Дано се намери писанката!

Станала съм 7 без 10! Обикновено ММ сваля детето до училищния автобус, ама то няма още и се падна на мен. Чакам да стане 8 и почвам да въртя перални. Ще гледам рано да отида и на фитнес, че после няма да имам време- ще водя сестра ми на обяд, а довечера съм на сбирка с колеги.

# 2 156
  • София
Цяла нощ форумът беше в почивка. 😂Много е странно да станеш сутринта и да няма и едно ново мнение. 😃
Дано се появи котанката. 🍀

# 2 157
  • SF
Как в почивка? И такива ли имаме?
Аз мислех, че просто всичко ни е наред и няма поводи за оплакване! Simple Smile
И аз мисля за котенцето.

# 2 158
И аз чакам новини за котачето. Дано е намерило пътя до дома.

# 2 159
  • Бургас
Имаше проблем с форума и не можеше да се публикува мнение.
Сутринта също.
Поне успях да изчета всичките си известия.
Оплаквам се, че днес съм на работа тялом, с духом у дома....
Дълъг ден ще е .

Общи условия

Активация на акаунт