Да се оплачем... 2026

• 146 792
  • 2 673
  •   25
Отговори
# 2 550
Тарталета, здрав да е мъжът ти и да те обича!  И ти да си здрава за да му правиш още много....торти Stuck Out Tongue Winking Eye

Все си мисля, че котето на Вита ще се върне! И стискам палци да съм права

Жаки, готвиш ли вече любимите гозби на йогата? Представям си как ще я гушкаш без да я пускаш.... Хубави моменти са това

Карз, точно днес си говорихме как българите са факири. Изкарват 1000, а харчат по 2. ММ ми каза, че много теглят кредит за да си купят айфон и да се снимат....Без коментар съм, но всеки си шета на акъла.

# 2 551
  • тук и там
Тарти,знаеш че и аз имам големи ядове с кръста.Вече като започне да ме наболява(преди да се скова нацяло),ходя на хиропрактор да ме наглася.Последно октомври ходих,горе-долу два пъти годишно ходя .Доволна съм..Най-щастлива бих била ,да нямам нужда от него,но за съжаление се налага.Предишният път се бях изкривила вече като отидох и с болки ,и пак ме оправи.Намери си някой добър хиропрактор и действай.

# 2 552
Зъбите са ген, но с перфектна поддръжка - 2 пити миене ежедневно, конец минимум, зъбен душ и ултразвукова, паста с флоурид. избягване на храни с киселини, сладко, тютюневи изделия и често подвенечно чистене на зъбен камък и нещата се държат под контрол. Голяма грижа е, но си заслужава.

# 2 553
  • Mediterraneo
Кайс, знам. Ама пусто, много ме е страх от физическа намеса, по- силно е от мен, не мога да се пречупя. Затова и на масажи не ходя. Навремето в Бг ходех при спортен физиотерапевт, не знам защо сега не мога да тръгна пак.
Инжекцията вдига кръвното налягане, имай го предвид. Дано бързо отмине, че е нечовешко да не можеш сам да се обгрижваш.
Аз пия хапчета за кръвно, и да го вдигне, ще е за кратко. А и този път не ми сложиха коктейл от обезболяващи, а само Енантиум.
Доста по- добре съм вече, поне мога да стигна до тоалетната сама Simple Smile Захващам се с тортата, на прибежки и подскоци, ще я сглобя.

# 2 554
Рамацоти, тя яде пад тай някъде из Банког😂
Обикаля там уж само 5 дни и после идва при нас, но да не казвам голяма дума, че да не драсне някъде😂
Иначе е поръчала - зеле със свински ребра 😂😂😂
Боб, чушки с кайма и ориз 😂😂😂😂

Тарти, тва с кръста е ужасно, дано те отпусне. Жалко за проваленото пътуване с ТМ, но да ти е жив и здрав още много възможности ще имате🌺😻

# 2 555
И аз съм с мега прецакан кръст. То кой ли не е ... костите ни са национална болест, струва ми се. То са протрузиии, то са дископатии - и на кръста, и на врата.  Какво ли не съм правила - ежегодни физиотерапии, санаториуми, инжекции, пет дни в болница на лекарства които ми разказват играта, прз година -две ЯМР... от както се разтягам сутрин, пу, пу... друго е. Само след йога ме боли, ама бързо отминава. Тва е щото се пъча там да се правя на много изпълнителна и не си спазвам границите на тялото.
Тина, запомнила си ме , ама аз съм си такава. И забелих на месец, и памперс хвърлих преди да пролазят. Луда майка бях аз, и до сега съм си такава. Добре че момчетата ми оценяват усилията , друга оценка не ми трябва .
Моя счупен съпруг тръгна на работа.... излишно е да казвам как му се ядосвам.  Уикенда  отивам на йога...  така му се пада Simple Smile

# 2 556
  • Швейцария
Жив и здрав да ти е ТМ, Тарти!

Изобщо не можах да спя. Като пребита съм. И сега гости...Искам да кажа на ММ да му каже на момчето да не идва, ама той толкова се радва...Няма много приятели, не е никак общителен и го мотивирам да се сприятели с някого. Освен да се оттегля в спалнята и да се надявам да мине бързо.

# 2 557
  • София
Някой писа, че го боли кръста и не може да спи по корем.
Спането по корем е фактор за болки в кръста. За съжаление и аз обичам така да спяя, но стана трудно.

# 2 558
  • Северозапада
Тарталета, да е здрав ТМ! Жалко за провалените планове и бързо да минава!
Аз да се върна пак на зъбните проблеми. Постоянно намилам да миенето на зъбите на щерката, защото хиляди левове/евро ни струват, а и за нея не е лесно, и остава да ги съсипе от мързел. И душ съм взела, и ел.
четка, и малки четчици, ама ортодонтката последния път каза, че не са много добре измити. Надявам се да е било за тогава, защото и беше трудно да ги мие след ваденето на мъдреците.
Това с лягането и ставането сутрин и ние го играем всеки ден.
Кучето реве до мен. Иска да излиза, ама му е малко рано.

# 2 559
Тарти, честит да е ТМ! Бързо да се възстановиш и да си организирате хубав уикенд!
G.D явно ТМ е изключение от това пострадалите/болни мъже да се оплакват и да искат всичко да се върти около тях докато се възстановят. Да се пази обаче!

# 2 560
Тарти, да ти е здрав и щастлив рожденика.

Ще се оплача от мен си. С мъжа ми отиваме до един рента кар и пред бюрото на служителя има само един стол и мъжа ми казва, ти седни. Първосигналната ми реакция беше, аз ще взема стола от съседното бюро и си го преместих. В този момент аз се осъзнавам какво направих. Значи голяма работа е примера от детството. На моменти се осъзнавам за някакви неща, ама първоначално...

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 18:46 от Minnie.Mouse

# 2 561
Тарти, жив и здрав да е мъжът ти!

Оплаквам се, че синът си е от 6 дни вкъщи и вече се скарахме. Тежко ми е.

# 2 562
Марти, честит рожденик!Здраве от сърце му желая!
Вижте,ще мине.

# 2 563
  • някъде другаде
Тарти , здрав и щастлив да е ТМ.

# 2 564
Тарти, аз не разбрах днес ли е рожденик ТМ? Да му направиш най-вкусната торта! Всичко най - хубаво пожелавам! А на теб бързо възстановяване.

Вите, вече се имат за много големи мъже. Разбирам те, че ти е тъжно. Винаги с такова нетърпение го чакаш да се прибере... Ще мине, ще се изясните и ще си простите. Гушкам те.

Общи условия

Активация на акаунт