Да се оплачем... 2026

• 147 385
  • 2 682
  •   39
Отговори
# 2 670
Само да честитя на момичето на Тони. Да е жива, здрава, успешна и щастлива!

Май всички сме болни. Нищо конкретно, но нямаме сила, отпуснати, аз с храчки, кашлицата на малкият се промени, ММ с болки в ставите, средният май оздравя, каката с главоболие.

# 2 671
Да е здрава и щастлива девойката на Тони!

# 2 672
Честит рожден ден на дъщерята на Тони!
---------------------

Като стана дума за джобни - моята в момента е на фаза да трупа спестявания (10 лв. седмично джобни) като катеричка, отделно сега са на финансови задачи и в училище, и на извънкласното занимание. Дори прави забележки, ако някой разход ѝ се стори твърде голям - вчера ходихме един човек да взема размери на помещение и след като се прибрахме пита защо сме му платили 100 лв. за под 1 час, много било. Пресмята всичко през джобните Satisfied Вярно, че преди 1 януари тази сума беше 50 лв., но се вдигна. Казвам - плащаме за труда му в почивния ден, така е редно, а и всички такива суми след това ще си ги прихванем от крайното плащане. И цял куп такива ситуации. Иначе няма особен проблем, че в училище им вдигнаха обяда с ок. 50 на сто, че нещо друго, което преди им продаваха да 1, 50 лв. сега е 1, 80 и т.н. - за ядене и пиене явно може.

# 2 673
  • Mediterraneo
Тони, да е здрава водолейката!
Станахме тази сутрин, пия си спокойно кафето, почнах да се лакирам, ще ходим на мач на щерката, но има още час и нещо до излизането. И изведнъж кански викове от нейната стая Мамоооо, бързоооо, сбъркала съм часа, мачът почва след 20 минути!!! Метнах една вода на очите, облякох се без да гледам какво слагам, пътят до залата ми е 15 минути, взех го за 6, добре, че е неделя и нямаше движение. Понякога ми иде да я опердаша!

# 2 674
  • Варна
Тони, честита рожденичка, здрава и с късмет !

За готвенето, леща съм предвидила и пилешки пържоли. Нямаме салата, евентуално моркови с цвекло и ябълка ще взема. Други идеи нямам за сега, главата ми стана като тъпан вече за два часа. Студено е , ама ще хвана пътя след малко до пазара евентуално, не се издържа този шум.

Не е много спестовен моя син, по живота е ... Вчера поръчахме бяло плюшено мече за св. Валентин, пдарък за девойчето  Simple Smile  Шоколад и роза каза, че ще и вземе също. Въленията му са много сладки. И планира , както казва мъжа ми след 2 седмици да са си още заедно и да е подготвен за празника.SatisfiedHeartpulse

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 11:05 от Vessi_to

# 2 675
Тони, честита ти рожденичка. Да е здрава и много щастлива!

Аз съм станала в 8 часа и готвя за целият китайски народ, за да има и за утре. Децата като са вкъщи по цял ден и се готви до припадък.

# 2 676
Тарти, добре, че се е усетила. Да има успешно представяне.
То и аз миналата седмица обърках часовете за посещение на техник вместо от 13 до 15ч, които съм записала на календара, с 10 до 12 ч. ММ стоя вързан вкъщи...

# 2 677
Вали сняг, моите обикалят по горски пътеки, а аз ги чакам на завет, че манастирът, в който мислех да вляза, е заключен. И съм си забравила цигарите.....
Вижте как се бута закъсал автобус

# 2 678
  • Germany
Веси, много ти съчувствам за шума и тормоза. Не е ли забранено да се вдига шум в неделя или поне да е от по късно? Едно от нещата, които ми харесват най много в Германия е, че в неделя и по празници е абсолютно забранено да вдигаш шум. Така човек знае, че поне един ден седмично може да се наспи и да си почине на тишина и спокойствие.
Оплаквам се, че малкият (на 16г) се прибра пийнал снощи и сега трябва да му измисля сериозно наказание за да не се повтаря. Аз знам, че пият алкохол, като се събират, но никога до сега не се е случвало да му личи, та трябва да реагирам подобаващо...

# 2 679
  • Бургас
Добро утро!
При нас е намръщено и май ще вали дъжд.
Прогизнахме вече.

Бабри, то е сериал от 6 епизода, ,,Скъпо дете,,. Заповядай!
https://moviesapi.club/tv/229221-1-1

# 2 680
  • София
Ох, Рамацоти, много студено изглежда на снимката ти. Май ще лежим вкъщи цял ден, вчера доволно обикаляме по Банкя, времето беше разкошно. Лошото е, че ще трябва и да се яде. По няколко пъти. 😒
Честит празник на дъщеря ти, Тони! Да ти е жива и здрава и много щастлива!

# 2 681
Честита да е дъщеря ти, Тони! 🤗
Днес не е ли и време за снимка на близнаците на темата?

# 2 682
  • Варна
Веси, много ти съчувствам за шума и тормоза. Не е ли забранено да се вдига шум в неделя или поне да е от по късно? Едно от нещата, които ми харесват най много в Германия е, че в неделя и по празници е абсолютно забранено да вдигаш шум. Така човек знае, че поне един ден седмично може да се наспи и да си почине на тишина и спокойствие.
Оплаквам се, че малкият (на 16г) се прибра пийнал снощи и сега трябва да му измисля сериозно наказание за да не се повтаря. Аз знам, че пият алкохол, като се събират, но никога до сега не се е случвало да му личи, та трябва да реагирам подобаващо...

Явно не е , след вчера днес се надявахме да пазят тишина, но явно бързат. Те са нови собственици, продадоха апартамента, след близо 30 години без ремонт / от как е построен блока/  представям си какво е , всичко се събаря и хвърля и на ново.За инфо - 240  хил евро го е продал съседа, баща му живееше там, почина човека преди 3 години, преди 7-8г и майка му. Докато го стегнат тоя апартамент не им мърдат да минат 300 хил евро и нагоре с ремонта , без да се изхвърлят -  108 кв е жилището, като нашето.
  Излизах , върнах се, купих някои неща, но не става за разходка , доста е студено. Вероятно снега ще стигне и Варна.
 Моя снощи на гостито стоя почти само с нас, възрастните , децата бяха в 6 и 9 клас, по малки. Малко беше при тях, но говореше с нас и има отношение и за музика и за политика вече. Пи чаша бира с основното и с десерта 50 гр уиски. Вкъщи не пие като сме сами. Но той прави 18 след 4-5 месеца, на тия години и аз съм пила алкохол. На 16 също сме пробвали, та не е кой знае какво ако е рядко и след парти ..
Аз страх бера за трева и др такива, че сега са адски модерни и някак е "новото нормално". Вкъщи не са табу много неща, не живеем чак здравословно, но наркотици и опиати не мога да приема а са съвсем ок в учинически и в студентски среди. Дори и рядко да е , не го приемам и това е ...

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 13:31 от Vessi_to

Общи условия

Активация на акаунт