Да се оплачем... 2026

• 153 069
  • 2 777
  •   35
Отговори
# 2 400
Как без вода ?! Напротив трябва да приема течности, защото и без това се обезводнява. Вземи и хидратин алфа или нещо подобно електролитно.

# 2 401
Оплаквам се, че ми се развали сушилнята. Преди година и половина й беше изтекъл фреона, предполагам пак е със същия проблем. Мисля че няма смисъл да я правим пак, защото ремонта предния път беше 350 лв. Сега сигурно ще е повече. Тя е вече 10-11 годишна. Трябва да измисля и къде да простра двете перални, които пуснах днес.

# 2 402
Има ли в момента върлуващ вирус с диария?
Щерката преди 10 дни и бе лошо - дойде си, стабилизирахме я и замина за Софето. От вчера е с диария като вода!
Няма значение диета, какво ли не пи и прие - не се повлиява.
Има ли други? Идеи какво ви помага?

Аз спрях диарията по Коледа с катридал. В него има и електролити срещу обезводняване. Има приятен вкус, взимат с по  4-6 сашета в началото. Няма нужда от храна през това време.

# 2 403
Щерката преди 10 дни и бе лошо - дойде си, стабилизирахме я и замина за Софето. От вчера е с диария като вода!

Има и при нас.
Средният има 7 изхождания за час…. Дадох му рехидратиращ прах, някакви капсули за диария.. Ако продължи още час така, ще го заведа в болницата…

# 2 404

Има и при нас.
Средният има 7 изхождания за час…. Дадох му рехидратиращ прах, някакви капсули за диария.. Ако продължи още час така, ще го заведа в болницата…

Вчера от 17 ч. до 23 имаше 20 изхождания ...
Днес са по-малко за сега.

Благодаря на всички за идеите Heart! Ето, че и за други ще са полезни!

# 2 405
Той повърна в неделя вечерта, еднократно. Понеделник си беше в нас за наблюдение. Вчера и днес на училище и сега вечерта откъде се появи тази ужасна диария.

Добре, че писахте за Тазектан, имах и му дадох.
Варя му сега една супа само от моркови. ММ ми звъни и нарежда да му дам нар, обаче не ми се бели, а и не мисля, ме точно сега е подходящо при силно разстройство.

# 2 406
Чай от кора на нар,е с противодиарично действие.Вероятно това е имал предвид таткото.

# 2 407
  • София /Абсурдистан
Улкамед помага много при такива случаи когато нищо друго не помага. [url][https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030000449/url]
Оплаквам се, че много лошо закъсах със зъби. Не стига че струва майка си и баща си, но и болките са непоносими.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:37 от The Iron Lady

# 2 408
Чай от кора на нар,е с противодиарично действие.Вероятно това е имал предвид таткото.
Не, да яде зърната. Зимата много често ядем нар, но той има болки, не мисля, че е подходящо сега точно. Пък и не ми се бели.

# 2 409
  • Варна
Театъра беше много смешен, залата пълна.След работа имахме около час с колежката и вечеряхме на крак пица на парче и еклерче.Прибрах се в 22.00 почти.Мъжете единия 10 мин. преди мен от София, другия в 22.30 от фитнес...Малкия след училище разходил кучето, но пропуснал да му даде вечеря, то 5 кг няма но освирепяло от глад.В 22.30 се започна печене на наденици, омлети и рязане на салати - и те гладни.Не участвах обаче, оттеглих се в банята Joy..Един бейлис си налях след душа.Лягам си духовно удоволетворена, посмяхме се добре...Grinning Кухнята е мръсна, но утре и двамата са свободни до обед, да си оправят.

# 2 410
Как без вода ?! Напротив трябва да приема течности, защото и без това се обезводнява. Вземи и хидратин алфа или нещо подобно електролитно.

Не трябва да е "чиста" вода, а подсладена, тип глюкоза. Студен чай (бъкан е със захар), компот, такива неща. И на 10- 15 минути по малко.

# 2 411
Кацна ми детето, минала е без никакви проблеми през летище, хванала е автобуса и сега чакам да пише от хотела, в който ще е няколко дни!
Благодаря ви за пооожителната енергия! Връщам я на всички в нужда!
Очаквано аз не спах много добре, все на тела бях, но това не е важно сега❤

# 2 412
  • Пловдив
Дорис,кажи и да стопли краката и да цапне едно качествено уиски.
Ей това е здрава българка Simple Smile Само да се смени уискито с ракия. Ние, българите, си лекуваме всичко с ракия, мас и мед Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Външно и вътрешно Simple Smile

# 2 413
Аз така разбирам кога баща ми се разболява - като започне да надига шишето с ракия по няколко пъти на ден. Иначе грам не се сеща да си сипе за кеф.

Оплаквам се, че недоспиването ще ме убие. Нощем много се будя, сутрин ставам рано, през деня се изморявам доста. Имам нужда от един здрав непрекъснат сън, но май пак ще почакам 2-3 години...

# 2 414
  • Deutschland/HE
За диария при възрастен (над 18г): в малка чаша се сипват 20мл ракия и се прави наситен разтвор със сол, да не може вече да се разтваря солта и да остава на дъното след разбъркване, изпива се на една глътка.
Чая от кора на нар е ужасно горчив, то не се пие Sad Компот от дренки също помага.
Чиста вода не е хубаво да се пие, трябва електроти.

Общи условия

Активация на акаунт