Да се оплачем... 2026

• 137 748
  • 2 506
  •   34
Отговори
# 2 475
  • Mediterraneo
Не съм чувала за лечение с брекети за година, напротив, повечето ги носят повече от 2 години. Голямата ги махна 2 месеца преди втората година, имаше сериозен проблем, но и много добър ортодонт. Реши да носи постоянни ритейнери, така ще знае, че няма да сме хвърлили 3 бона на вятъра. Малката вече почти година ги носи.

# 2 476
Надявам се скоро да се похваля в брекети на дърти години.

По темата много ми е хубаво на немска земя както винаги, но утре трябва да се прибирам... Този път наистина се замислям да се погрижа за по-дългосрочно пребиваване, като трябва да започна с припомняме на езика и курс.

# 2 477
Аз съм твърдо за, ако може да се наредят зъбите са се прави, ако ще и на 58 да си. Зъбите и усмивката са първото, което виждам в един човек. Моите моми поне имат прави зъби и здарви. Никоя не взе моята форма на зъба и като цяло усмивката. Аз имам големи зъби, те са с по малки, емайла им е различен. Но и двете са на 6 м на зъболекар за проверка. Жаки няма все още пломби. Кака и мисля че е 1 има.
Моя приятелка на 40 си подравни зъбите, тя беше с алайнъри, за 1 г стана, леко бяха криви. И сега си спи с тях.

За памперси, съм махала много рано лятото са и двете, на годинка още за кратко време имахме успех. За момиче да върши голямата работа в гащите е много лошо, Жаки що АБ изпи за И коли, точно от памперса.
И сега като имаше проблем пак беше някаква бактерия, лекарят обясни че след вц не се бърше никога, а се мие. Имала визиолигична особеност нещо късичо било по пикочните пътища и много лесно се заразявала.
Сега знае вече и мие серизно, щото иначе пак лекар, лечение и така…
Оня ден паднах от смях, като я чух как се обяснява с най- добрата и приятелка, че било задължително да мие дупето 😂😂😂😂🤫🤫🤫🤫🤫

# 2 478
Малкият е с Т, още не съм я премерила, щото не вярвам на тоя модерен термометър. Кашля доста. От вчера е с лека кашлица,  надявах се да не влоши, но уви.
За капак от напъване при кашлицата повърна на килима. Обилно.

Утре имах час при психоложката. Просто вече си мисля, че няма смисъл да записвам термини за каквото и да е, та аз дори не мога да планирам ден напред.

# 2 479
Някои уроци се учат по трудния начин, но като помръзне ден-два, ще видиш как ще си купи топло яке.
Взе ми думите от устата! Или майка му ще му купи онлайн….
Моля за студ да не ми говорите. Аз от повече от седмица излизам за по няколко минути и се прибирам. Кучето и то. Изобщо не е ходила на разходка, милата. Возим я с колата за разнообразие. В момента е минус 18 и ще пада още. Даже колата ми ми дава сигнали, че има проблем със спирачките. Ако и утре ме предупреди, мъжът ми ще ме закара. Може да е от студа и снега, но е възможно и да е дефект. Иначе имам записан час за другата седмица, а дотогава ще ме возят…

# 2 480
  • София
Aз бих подходила по-консервативно относно брекети на по-голяма възраст. Структурата и плътността на зъбите и костната струкрура се променят.

# 2 481
Безобразие...заспах към един, ококорих се в 5:26. Всичко живо е болно, а ме чака дълъг ден. Поне ще си направя тренировката без някой да ме дърпа за нещо.
Донау, дано мине леко при вас.

# 2 482
  • Швейцария
Оплаквам се, че ММ си е поканил приятел вкъщи. Той е швейцарец и няма жена. Много се кефи как готвя и обича български манджи. Обаче мен ме мързи и взех банички от Лидл със сирене и маслини. Ми имам мижав интерес да им играя готвачка.

# 2 483
На мен днес вече ми тече носа. Гърлото си ме наболява, но поне не е повече, а си е на същото ниво. Пих Авирон, никаква работа не свърши. За втори или трети път го пия, без никакъв резултат. Повече няма да го купувам.

# 2 484
.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 08:47 от sigma

# 2 485
На мен днес вече ми тече носа. Гърлото си ме наболява, но поне не е повече, а си е на същото ниво. Пих Авирон, никаква работа не свърши. За втори или трети път го пия, без никакъв резултат. Повече няма да го купувам.
Мини, пробвала ли си инфрачервена лампа за хремата. При мъжа ми има добър ефект. Купувана е от Кауфланд или Лидъл. Мисля даже идната седмица точно в Лидъл ще я пуснат в продажба.

# 2 486
  • София
Сигма, отиди и на второ мнение. Челюстта няма как да стане по-голяма, но има силиконови платки, които "избутват" малко захапката. Иначе се прави място с вадене на зъб.

# 2 487
Вече съм била на една- каза чупи се челюстта. А мерси. Здрави зъби също не искам да вадя. Тъй, че май нищо няма да стане.

# 2 488
Сега в Азия май и не само има едни външни апарати, бая да страшни, но правят чудеса, разиряват небце ли, челюст, май не се носи по 24 часа, то с това няма как да се яде.

Сигмо, аз не виждам проблема ти, ако не беше казала никога ме бих забелязала. Пречи ли ти нещо тази кривина, щото не се вижда. Ако не ти пречи не се занимвай.

# 2 489
Айде последно и спирам. Моята идея е зъбите да се наредят около челюстта, а не обратното. Ако това го излъжем добре, ако ли не пак добре.

Общи условия

Активация на акаунт