Да се оплачем... 2026

• 172 304
  • 3 154
  •   26
Отговори
# 3 045
Да, Веси в къща сме сега. Когато бяхме в кооперацията ми беше най-добре. Тухлен, среден апартамент, съседи отвсякъде. После съседите отдолу заминаха за Норвегия и още първата зима се усети, че е по-хладно.
Сега свикнах на по-студено и често казано съм по-здрава от преди, пу-пу. Тук просто ни е по-широко и откакто почина свекърва ми, мъжа ми не искаше къщата да пустее. Тя е на 3 етажа и имам съседи отгоре-семейството на чичо му. Но те са толкова тихи, не им се чува гласа, за разлика от нас.😁😁😁

# 3 046
Болниците за рехабилитация,приемат по НОИ само работещи,в момента.
Първо се запазват дати( 10 дни,обикновенно),не издават болничен.
Две седмици преди дата на постъпване,...ЛЛ,образни,епикризи,служебна бележка ,че си осигуряван последните 6м( или 1г,това ми се губи) и това се носи в НОИ за потвърждение.

# 3 047
Аз също бях много притеснена за сметката, използваме два климатика и всички останали уреди, които има всяко домакинство. Прекарах времето вкъщи, защото малкият беше често болен. Сметката е 133 ЛЕВА, сравних с миналата година - 131 ЛЕВА. Нормално ми се видя, но е факт, че при някои потребители числата са нереални и това се случва всяка година по това време.

# 3 048
М да, и нереалните числа идват винаги от EVN и си позволяват свинщината да надуват сметките. Къде е държавата да контролира този монополист?!

# 3 049
В София има ресторант за суши на корем, младежът каза, че бил добър. 33 лв. https://www.facebook.com/Restaurant.Silhouette
Ходили сме там с една приятелка. Изобщо не ни хареса сушито. И аз много обичам. В Стара Загора има три-четири места, където можеш да ядеш суши или да си поръчаш за вкъщи. Става, ама не е като в Хепи или в Умами.

Фроузън, да ти е здрава, щастлива и успешна щерката.

Ние зимата, когато е студено, плащаме около 250-300 евро ток. Само на ток се отопляваме.

# 3 050
  • Mediterraneo
Жаки, да, специален оцет се слага, както и оризът се вари по негова си технология. 10, вика, моите могат да живеят на суши, правя 12 рула и деля по равно, иначе до час са изчезнали.
Нямаме вода пък ние. Не е обичайно, никак даже, не може да се спре водата планирано, без да известят. Нашата улица обаче е на голям баир и явно нещо с помпата се е случило, доставчикът нямаше представа за авария. Пуснах известие, да видим. Че чаршафи сменям, перални имам да пускам 100.

# 3 051
За Петрохан всичко е такива измислици , изумена съм какви глупости се изнесоха пред народа.
За камерите- ами аз шетам в доста мъжки групи, абе така и не попаднах на мъж, който да е попадал на някакви записи, тъй ли пък един не се намери да се похвали къде са изтекли тези нега? Със сигурност има нещо вярно, но не и това масово заснемане и изтичане на филмчета, пак се опитват да ни вземат вниманието. Сещате се в момента служебно правителство, избори, бюджет..... идеалка е да се измислят филми по цял ден и да се сменя фокусът.
Извинявам се на тези, които не им се обсъждат новинарски теми.

# 3 052
  • Варна
Мини, и вие сте в къща. Съвсем друго е. Предполагам е и над 100 кв.

Тарти, съчувствам за водата . Е, при вас няма шанс да е както беше тука декември и по празниците баш по 12 -24 часа без вода / ненадминати сме / Нищо че имаме пак 12-13  кубика за декември. Предполагам че тая която течеше по улиците от пукнатите водороводи ще я рапределят на домакинствата. За по-лесно.

# 3 053
За Петрохан всичко е такива измислици , изумена съм какви глупости се изнесоха пред народа.

Би ли обяснила. Лъжа е че е имало съмнение за педофилия ли или нещо друго имаш предвид.

# 3 054
  • Ланкър, планините Овнерог
Ейййй, благодаря ви. Аз си чакам да.ме извикат. Гладна, спи ми се, искам кафе.
Убавците са се изхитрили и има вече административна такса 55 евра.

# 3 055

Би ли обяснила. Лъжа е че е имало съмнение за педофилия ли или нещо друго имаш предвид.

Ами кметът Терзиев публикува пост, който се доближава и до моето мислене. Или поне се надявам , въпреки , че няма нищо успокоително и в това.

# 3 056
  • Варна
Жаки, ако бизнеса на мъжа ти го позволява, перфектно. А вие сте си свикнали там, до колкото рабирам, няма да ви е нещо ново. Ей сега ще минат тия 5 години. Тя и на 19 няма да е много голяма, но вече ще е готова сама да си вземе решението ако не и се идва там.
Аз много си обичам България, по-скоро Варна, а и майките ни са тук, възрастни са , по-скоро заради тях не бих тръгнала да се местя, ако ми предстои на мен като решение. Но всеки има различни ситуации и в крайна сметка това което те прави щастлив трябва да следваш.

# 3 057
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ами кметът Терзиев публикува пост, който се доближава и до моето мислене. Или поне се надявам , въпреки , че няма нищо успокоително и в това.
Кмета Терзиев е такъв мазен лъжец, че ако ми каже "Добро утро", внимателно ще се огледам дали има слънце, и къде точно е...

# 3 058
Според мен е много по лошо от това, което се казва на хората.

# 3 059
Даже ..по- лошо,от това, което хората могат да си представят,подозирам аз...

Общи условия

Активация на акаунт