Да се оплачем... 2026

• 200 672
  • 3 603
  •   24
Отговори
# 3 585
Есеншъл, какъв модел горе -долу и номер? И бюджет приблизително?

# 3 586
Ес, колко трябва да са високи. Точно вчера гледах един сайт (за друго), ама видях тези, 45 евро Grinning

Скрит текст:

# 3 587
Есеншъл, какъв модел горе -долу и номер? И бюджет приблизително?

Класическо стилето. Номер 36

# 3 588
  • Варна
Оплаквам се, че не можем да намерим сребристи обувки за изпращането.
Или са ужасно грозни, или 2-3модела, които стават, са на безумна цена.
Тези Replay имат номер 36 в бест сикрет.За тая цена  са съвсем ок, даже и да не ги обуе после, 50 евро се прежалват .Сребристи са и са стилето, че и с безплатна доставка.Даже може и да ги обуе някой път за повод ако носи висок ток, не са някакви фрапиращи 9-10 см е тока.

Аз ровя в сайта за чорапи и боксерки тъкмо Simple Smile

Има намаление на бижута и диаманти днес в  BS, ако на някой му трябват спешно ..Grinning

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 12:25 от Vessi_to

# 3 589
Ами утре е свети Валентин, така че не е лошо да напомним на половинките за разпродажбите.
Аз не искам бижута. Имам много. И парфюми имам. Ще приготвя вечеря за двама ни и толкова. И цветя не искам. Нищо не искам, имам прекалено много вещи. Искам да отида на разходка до Европа. Мисля го….
Искам и в Банф. Близо е до Бабри (относително). Гледах цени на хотели за седем дни. Цените бяха между $800 и $2000. Евтините са мотели. Реших, че ще се прежаля. Продължих да гледам, то било на вечер! Може да стане, но за по-малко вечери. И това ще го мисля….

# 3 590
Зимата винаги е по рисково и по лесно се замърсява банята - фуги, таван. Лятото такъв проблем няма. Моя начин за справяне - никога не затварям плътно вратата на банята докато се къпя. Това го видях при сина ми - долу вратата е изрязана и има пролука откъдето помещението диша дори когато се използва. При нас няма мухъл, но фугите почнат ли да се оцветяват, дори и леко, си личи че трябва да се обработва с препарат. За тавана - има латекс който е точно за такива помещения, със сребърни йони, и не позволява натрупване на мухъл. Но най сигурното е - проветряване  - по  време на използване,  след използване - яко проветряване.  Ние завъртим ли се четирима зимата, веднага се усеща . Сега като сме двама е по-ок - след къпане подсушаваме, отваряме врата която кореспондира с отворен прозорец. На аспирация изобщо не разчитам, само ми надува главата. Колкото и над печката дърпа... по скоро си отива топлото от стаята, колкото да пази миризмите да не плъзнат из стаята. Е, не е като съвсем да не работи, ама и не е като да не  разбереш какво се готви. Аз съм чувствителна  на тема миризми, у дома не се готви, печката ми е на терасата, свекърва ми ме научи така и няма сила да ме накара да сложа у дома тиган с кюфтета, па ако ще и с най мощния аспиратор отгоре.  Вътре -  яйца на яйцеварка  Simple Smile
След работа имаме фирмено събиране. Всички сме в преповдигнато настроение , някои сме в  особено приповдигнато Simple Smile

# 3 591
Оплаквам се, че атмосферата на работа тотално се с#0вняса. Търся нова. Стискайте палци.

# 3 592
Оплаквам се, че атмосферата на работа тотално се с#0вняса. Търся нова. Стискайте палци.
Късмет! Пожелавам ти го от сърце!

Аз търся от месеци и за сега - нищо. Не съм се отчаяла, но е тягостно да работиш в негативна обстановка.

# 3 593
Колко сме спорили дали вратата на банята трябва да стои отворена или затворена, ехеей. Но като почна да го дразни шума от вентилатора, малко миряса. Иначе има страхотни вентилатори за баня, които видимо я сушат, но след известно време неминуемо вдигат шума.

# 3 594
Нашият вентилатор в пералното уж по визия го избирахме, ама се оказа много хубав. Определено има разлика с или без като пусна сушилнята.
Което ми напомня, че трябва да прибера прането пак... Направо живея пред пералнята вече.

# 3 595
И аз от месеци следя обявите за работа, но до сега - нищо!
Утре е Задушница!

# 3 596
Дано скоро намерите подходяща работа момичета.

Аз съм много доволна от новата, даже мисля, че бих могла с години да рабтоя тук.

# 3 597
  • Варна
Купила съм му бонбони във формата на сърце пияна вишна, много ги  обича Grinning и червени боксерки аз на моя валентинчо. Ние по нещо се закачаме обикновено. Той миналата година ми подари освен роза,  червени чорапи с дантелки и шоколад. Хубаво  вино си взимаме за трифон зарезан също. Тази година му казах да не се хаби в рози и бельо,  да ме разходи някъде просто утре , романтично така с вечеря.
За диаманти нямаме възможности / излишни/ . А  сякаш, не че нещо,  но и не държа на скъпи бижута аз.
Малкия е купил шоколад,  дойде му и плюшената ирачка , та и той е готов за момата. Grinning

Аз си готвя в кухнята, все пак за това е кухня. Хубав ми е аспиратора. Скара и фрайър на терасата която ми е остъклена и удобна , но фурната и котлоните ми са добри и си ги ползвам в самата кухня също. Ако аспиратора ми работи докато готвя няма силни миризми , оставяла съм го и като готвя сарми в гювеч и агнешко и по 3-4 часа на най ниската степен. Ми колко да мирише след като е пуснат , не е нещо силно и непоносимо. Риба мирише повече сякаш,  за това тя е на терасата на фрайър и скара. Но и сьомга и ципура правя на фурната, не миришат особено.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 14:45 от Vessi_to

# 3 598
И мен ме дразни шума от аспиратори, вентилатори и т.н.  И моят кухненски бокс е на усвоена тераса и умишлено не махнахме вратата.
В къщата на село се готви в кухня, която е в приземен етаж. И двата етажа на къщата са като апартаменти и имат кухни, но брат ми не готви, за да не мирише. А лятото под навеса ми е най- добре. Дано няма комари през лятото и да си стоим до късно навън.

И при нас обстановката се изнерви покрай колежката чужденка и проверките от разни институции. Сега ще имаме и нова колежка, дано няма такива проблеми. Определено на второто ми работно място е по- спокойно да работя.
За утре следобед ми се пътува нанякъде, но не съм обсъждала идеята. Но сутринта трябва да работя

# 3 599
  • София
Марена, стискам палци!

За Свети Валентин ние сме като в любимия ми виц:
- Какво ще правиш на Свети Валентин?
- Какъв ден се пада?
- Петък.
- Значи леща.

Wink

Общи условия

Активация на акаунт