?Въпроси всякакви за СО? 2026

• 16 978
  • 345
  •   4
Отговори
# 210
  • Другата България
Аз не прочетох, че и е гнусен физически.
Защото не е казвала такова нещо, разбира се.
То и това остана.

# 211
Ами  "механично задоволяване на физическите ми нужди и след това имам някакво гадно чувство, което не мога да обясня. Така дълго няма да издържа". аз го изтълкувах като да не и е много приятен физически...

# 212
Няма ли вариант с този като нямаш тръпка, да си останете friends with benefits, особено ако той не пие и ти влияе положително - ей така поне компания да си имаш, докато се стабилизираш?
Съветваш я да го използва?

# 213
  • София
Не мисля, че можеш да си възпиташ чувства и тръпка към човек, към когото нямаш от самото начало.
Само че някак си хорър сценариите ми се струват прекалени. Хубаво предпазливост спрямо него, спрямо себе си, но като бори проблеми и зависимости да се закопае съвсем и да ляга да мре ли? Няма ли вариант с този като нямаш тръпка, да си останете friends with benefits, особено ако той не пие и ти влияе положително - ей така поне компания да си имаш, докато се стабилизираш? Но да се лъжете и подозирате не ми се струва никак здравословно.

Можеш, разбира се. Зависи какъв тип сексуалност имаш. Ако заобичаш човека до себе си, опознавайки го, дори секса става по-приятен със задълбочаването на чувствата.
Не винаги се започва с берна страст и велико сексуално привличане. А понякога сексуалното привличане не води до нищо друго в последствие, тъй като опознаването на човека те отблъсква от него или най-малкото не те мотивира да си с него завинаги.

# 214
  • София

Само че някак си хорър сценариите ми се струват прекалени.
Прочети какво е човек с бордърлайн разстройство и ще видиш, че си е пълен хорър. Изобщо за компания или не, по-добре без. Честно и откровено. Това не е нещо тип депресиран съм, когато нямаш настроение, сериозно е, информация в нета бол.

# 215
А ако си поддържа лечението? Както сега? Авторката ми звучи съвсем разумно и осъзнато.

# 216
  • Пловдив
Янтра - наехме го, въпросът който ме шокира е как така хората се раздават наляво на дясно и деца правят, просто ме смая.
Мисля, че е голяма грешка.

# 217
Никакъв бордър лайн – тая е откачена, а той е някакъв хвалипръцко - екскурзии, па с приятели.
Айде
Жената потребител дето съветва, че любовта не започвала с бурна страст, няма такива глупости. Любовта започва със страст. Ако няма страст, не е любов, удобнички отношения са – де за наем, де за ипотека, де да не кукуваш сам. Просто удобство.
Любовта не е удобство.

# 218
  • София
А ако си поддържа лечението? Както сега? Авторката ми звучи съвсем разумно и осъзнато.
Това не е точно болест, за да си поддържа лечението и да няма нищо. Но може да има напредък и да не вреди поне на себе си.

# 219
  • София
Никакъв бордър лайн – тая е откачена, а той е някакъв хвалипръцко - екскурзии, па с приятели.
Айде
Жената потребител дето съветва, че любовта не започвала с бурна страст, няма такива глупости. Любовта започва със страст. Ако няма страст, не е любов, удобнички отношения са – де за наем, де за ипотека, де да не кукуваш сам. Просто удобство.
Любовта не е удобство.

А и ако само заради единия секс се събираш или разделяш с човек - кофти. И ако някой ден страста намалее, какво? Развод, защото това означава, че си спряла да обичаш човека до себе си? А ако мъжа спре да може да го вдига заради заболяване, пак ли спираме да го обичаме, щото то без страст любов няма?
А ако теб те оперират /или просто си го имаш/ от рак на матката, той ли да те зареже, щото вече секса е мираж?
С една страст доникъде не се стига. Хубав секс, ама опознаваш човека и остановяваш, че само това му е хубавото.
А се случва да познаваш човек от някакво време и да го харесваш все повече и повече и да започнете връзка. Та същото и със секса, не винаги е перфектен от началото.

Всичко останало е генерализиране и приказване на големи приказки и лозунги.

# 220
  • София
Чувствата ми към него са силни, но неговите към мен - така и не мога да разбера, неясни, непоследователни. Чувствам се объркана и не знам как да продължа..

Ще ти го кажа като мъж, нямащ личен интерес към ситуацията - аз бих се махнал от жена с дори 1/3 от описаните от теб червени флагове. Препоръчвам същото поведение и тогава, когато става дума за мъж. Повярвай ми, нищо стойностно няма да загубиш!

# 221
Аз мога да кажа за анонимната, която стои с мъж към който няма никакви чувства, че аз не бих могла. Да, секса не е най-важен , но трябва да има някаква тръпка поне в началото е важно. И да се разболеят хората един ден и да не могат да правят секс, те ще имат поне спомена, за това, което е било в началото, а и за всичко изживяно заедно. Даже и сега след 50, не мога да си представя да се събера с някой само за да си помагаме, без никакво физически харесване.

# 222
Аз пък се басирам, че ако го зареже и той си намери друга ще го заобича и ще е в депресия защо не е с нея. Има хора, които си падат по драмата, само драма ги влече и ако всичко им е наред не се чувстват щастливи.

# 223
  • Обран бостан ;)
Според мен "разстоената личност" ви прави на маймуни и ви гледа сеира. Trollface

# 224
Ей, не се спряхте. Така е, измислям си и гледам сеир, носи голямо удоволствие да споделиш проблем и после е голям сеир да четеш отговорите, особено пък на "неверниците" и грубияните. Айде да не се правите на интересни (особено г-н Бънди) като някакви осмокласници с безсмислени коментари, чиято цел е да изглеждате прозорливи и по-по-най.

Стана ясно, че моята тема приключи, споделих предостатъчно, прочетох предостатъчно. За щастие имаше и добри съвети и насоки, както и хора, които са запознати с тези проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт