?Въпроси всякакви за СО? 2026

• 139 758
  • 4 027
  •   8
Отговори
# 3 990
Откога „да избере“ е синоним на „да плати“?
За плащането нищо не е споменато.

ПП Всеки мъж с малко мозък в главата си ще остави жената да избере хотел или каквото и да е там място за пренощуване. Не че не може, просто жените сме махнаджийки. На мъжа обикновено не му е толкова важно къде ще... Така де, къде ще се видят.

# 3 991
Търчи си, аз съм приключила с този период от живота си, с търчането. Ако на някой му се търчи заради мен - да заповяда, ама проблемът си е негов.
Чакайте сега, пообърках се леко - авторката, по ваши критерии, е в плен на истинската любов, нека да ходи, щом 400 км на седмица са нищо, нали така? Какви са сега тези прозаични счетоводни сметки - ама що само тя, ама кой ще плаща хотела. Къде остана Любовта?
Аз даже не съм го и започвал, ама имаше едно момиче от другия край на България се беше засилила да идва при мен след като разбра, че аз няма да отида. Естествено не станаха нещата и по- добре, щото и аз не се виждах дори на 20 да се търкалям с влака по 6 часа за среща. Иначе пък момичето си заслужаваше, ама 400 км са си 400 км.

# 3 992
Добре, че съм се омъжила преди "БГ МАМА", да съм си останала стара мома(и без това натам се бях засилила) Joy

# 3 993
Откога „да избере“ е синоним на „да плати“?
За плащането нищо не е споменато.

ПП Всеки мъж с малко мозък в главата си ще остави жената да избере хотел или каквото и да е там място за пренощуване. Не че не може, просто жените сме махнаджийки. На мъжа обикновено не му е толкова важно къде ще... Така де, къде ще се видят.
Точно така. Дори с изгонен и с опит да се сближим от негова страна бивш, той ме е карал да избирам хотел за "последно". Между другото – избрах мега як в центъра на София. Нищо, че и двамата живеем в София. Беше яко приключение. Е, не сме заедно вече, но пък спомена остава.

# 3 994
  • София
Нито разстоянието, нито времето имат значение, ако двама човека се желаят и между тях има взаимност.
Ако пича има терен и анонимната там се чувства добре - по- удачно е тя да ходи, хем да разнообрази.
Обаче, ако усеща, че тя дава всичко, а не получава нищо, стои си с голите очаквания и е почнала да изтрезнява от трите оргазма, тогава хубаво да си премисли струва ли си.

# 3 995
Три оргазма, но да уточнява дали са един след друг, защото ако да, то пътя се взема по-неусетно. Joy

# 3 996
  • Шоплука
Кой каза, че анонимната ще плаща хотела, че вече се коментира като факт?
Ааа, нови признаци на Любов - мъжът плаща за всичко. Що така все към счетоводство избива тая ваша любов?

Точно така - мъжът плаща за всичко в периода на свалката. От кафето до хотела, когато се налага такъв.

ММ и днес винаги държи всичко да плаща той, въпреки, че имаме семеен бюджет.
Всеки мъж, който бих определила като истински мъж, държи да плаща, всеки които бих определила като имитация се чуди как да се измъкне от плащането.

Парите са сила и за това са основната функция на силният пол.

# 3 997
  • София
Предвид все по-трудното забременяване на жените в последно време, то на авторката ѝ е съвсем основателно притеснението.
Не харесвам този навик и не бих избрала изобщо човек, който пуши, защото мразя миризмата на цигари изначално. Не виждам защо това да е фиксация. По-скоро желание да живееш без зависимости под една или друга форма.
Абсолютно съгласна съм с това мнение. Просто пиянките веднага наскачаха.
Мен също би ме дразнило някой да няма дисциплината да спре цигарите при важни събития. Дразнят ме хората,които обичат цигарката или чашката повече от децата си, а те в България не са хич малко.

# 3 998
  • Варна
Хм, нагледала съм се на мамчета, дето не пият, не пушат, спортуват,  и хранят 2-3 годишни с лаваш и саламче, ако са забравили до поръчат детската кухня.
Това с пиянките беше глупост, ача айде.

# 3 999
  • София
Е, винаги има някакви изключения и "а пък аз познавам една, дето...", но като цяло хората, които имат зависимости и не желаят да се откажат от тях в името на близките си са за презиране, а не за възхвала на свободолюбието и независимостта.

# 4 000
А може ли да сме пушачи без да сме "пиянки"?
Щото аз явно съм някаква изключителна личност- пушим, па не пием😆

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 18:54 от Чи лу

# 4 001
Абе може да бъдете каквито искате Grinning

# 4 002
Аз пък не пуша, а пък наскачах да защитавам пушачи. Отивам да си сипя, наздраве, колеги пиянки!
А освен това щом пушачите са безотговорни към децата си, това се отнася и за хранещите се с месо, непостещите по време на пости, непосещаващите църква всяка неделя, употребяващите захар, неспортуващите (тук има подточки, защото има и вредни спортове), за пиянките е ясно, небягащите сутрин и вечер по морския бряг... Мога да изреждам до безкрай. И пак ще се обади някой, който да каже, че нещо не е здравословно и въпросният човек най-добре да не се размножава и да си го презрем просто.

# 4 003
  • София
Ако обидата беше аргумент, щеше да е много убедителен.

# 4 004
А пък аз 26 години пушех, сега вече не. И ако трябва да избирам определено бих избрала непушач.

Общи условия

Активация на акаунт