Сетих се за една случка. На обяд сме с мъжа ми в едно ресторантче и една приятелка влиза случайно с детето си, но няма свободни маси по това време и я поканих да седне при нас. На съседната маса имаше семейство с 2 деца. Едното още в количка, а другото около 3-4 годишно. Жената доста хубава в лице, леко пълничка, но пък със страхотен добре подбран тоалет. Мъжа красавец и доста добре сложен, сигурно тренира редовно. Тръгнаха си и приятелката ми като потресена "хубавите ябълки, прасетата ги ядат. Че и две деца и направил на този глиган. А такива като мен са самотни майки." Моя мъж я изгледа и и каза " А какво да направи той, че жена му е напълняла. Да спре да я обича и изостави ли? Две деца е родила. Такива като теб са сами заради ей това мислене." Ми прав е. Хайде стига с тези глупости кой бил дебел, кой пушел. Щом хората се разбират и си живеят заедно всичко в техния дом не касае околните. По вашата логика щом си търпи жената значи е боклук така ли?
Приятелката ти наистина много грозно е коментирала.
А тя като е слаба, защо е сама.
Браво на мъжа ти за коментара.
Аз мога да смятам, че човек трябва да е слаб, ама няма да тръгна да правя такива коментари. Най-малкото защото съм била дебела. Единствено като стане на въпрос и отговарям как съм отслабнала. Ако ме питат. Гледам вече само като ме питат да казвам, то непоискан акъл не е хубаво да се дава.
На всичкото отгоре две деца е родила. И е близко до акъла, че това се отразява.
Според мен тя го е казала от злоба. Рекла си - как може таз дебелана да има такъв мъж, пък аз прекрасната сам самичка.
И мъжът ти е отговорил