Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 76 150
  • 890
  •   14
Отговори
# 135
  • Бургас
И аз не мисля да играя за чорапи, одеала, торбички, престилки и тем подобни!
Това са рекламни материали и се подаряват!

Големи брандове като Милка, Кока Кола и куп други, се излагат яко!

Искам награди като телефони, телевизори, прахосмукачки, всякакви ел уреди, ваучери...ей, такива смислени неща!
Като си даваш парите, да има нещо насреща ти!

# 136
Здравейте и за много години! Желая здраве и късмет на всички ви!
Аз напоследък нямам много време да играя, но с коледните подаръци и трапези  регистрирах някои бележки и днес получих имейл от P&G и Gillette, че печеля от комплектите им на Уефа-сак, кърпа, топка и бутилка.

# 137
И мен ме няма в Коколино, аз повече исках мечето Simple Smile В Кауфланд кроасани те са на промоция.

# 138
Нямах късмет и в Коколино, и в Куинс...
Вече не чакам никакви тегления и никакви надежди нямам.
Имам 3 билета за таблета в приложението на Кока Кола, но и там стана много трудно да се добереш до награда.
Оглеждам се за интересни игри...

# 139
Май никой не се похвали с награда от Лидъл -ваучерите за по 500 лв.
Аз бях с 2 участия и по традиция ме няма.
ММ спечели ваучер от Лидл за 500 лв. Мен там не ме харесват, никога за нищо не ме теглят.
От днешното теглене на Куинс съм с одеяло.

# 140
  • Б
Аз съм с емейл за куфар  на кит кат от играта на Фантастико. Кроасани много не ядем вкъщи, но ще си пробвам там късмета.

# 141
И мен ме няма в Коколино,остана надежда в София мел.

# 142
  • Сливен
Гледам едно теглене на победител в Инстаграм - печели потребителка, която има и профил тук. След няколко минути организатора качва на стори, че дамата нещо не е спазила/не знам точно за какво става дума и дали е така /, и се тегли  нов печеливш - оказва се жена, коята играе с много профили... Коментирите са заключени и работата става "за един сватба, за друг брадва"....А хората които са докладвали на организатора - също имат профили тук. Играта е ето тази.

# 143
Е няма ме в Коколино.Днес се свързах с 7days и ми казаха до 45 раб.дни ,че ще ми пратят чорапите.Ми то голямо чакане ще е!И пак Европът.

# 144
И аз се свързах днес. Казаха до 45 раб.дни след края на играта. Тя е до 15.02, значи около Великден Hug

# 145
Милка никога не бавят толкова време. Подсигурили са се с по-дълъг срок по ОУ и служителката си го цитира на всеки.

# 146
Като видя игра за айфон в Инстаграм и директно подминавам. Винаги ми изглеждат съмнителни и нереални с цел печелене на последователи.

# 147
  • Сливен
Като видя игра за айфон в Инстаграм и директно подминавам. Винаги ми изглеждат съмнителни и нереални с цел печелене на последователи.
И аз... Ама взех че спечелих един от там 😅
Шегата на страна - гледам кой организира играта и чак тогава играя. В момента, в Тик-ток са се "навъдели" разни личности, където подаряват последен модел Айфон 😑🤔😑..

# 148
  • Бургас
Трудно ми е да повярвам на игри в ИГ.
Където участвам е ей, така за късмет!
Не очаквам да ме изтеглят!
А и ако не тагват, хич няма и да разбера, че са ме изтеглили.

# 149
Здравейте и за много години! Желая здраве и късмет на всички ви!
Аз напоследък нямам много време да играя, но с коледните подаръци и трапези  регистрирах някои бележки и днес получих имейл от P&G и Gillette, че печеля от комплектите им на Уефа-сак, кърпа, топка и бутилка.

И на мен пратиха. Мъжа си купи ножчета и нещо ми се въртеше в главата, че имаше игра. В последните дни на играта регистрирах бележката. И вчера какво да видя, не съм особено въодушевена за наградата, но дано той се зарадва😃

Общи условия

Активация на акаунт