Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 46 112
  • 563
  •   19
Отговори
# 345
Здравейте,ще се включа в Здраве ,щото така или иначе ползвам шампоана ,а и съм печелила комплект от тях .
Тези от кока кола се излагат ,или толкова много хора вече играят ....нищо не са ми давали скоро ,а почти всяка седмица купувам по някой билет .

# 346
“Победителката” която пише и тук за другите че спамели… а ти си най спамещата  24/7 както писаха други хора, мен си ме блокирала , но аз те знам и от тикток и там е с по 500 коментара ПОНЕ на ден.

# 347
Коя е тази победителка?

# 348
  • Сливен
Коя е тази победителка?

Със сигурност не съм аз,макар тези дни да пишех, за нещо подобно в Инстаграм..
Както 90% от форума знаят, аз съм М. Иванова 😉🙃

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 14:09 от сикрет

# 349
Със сигурност не съм аз,макар тези дни да пишех, за нещо подобно в Инстаграм..
Както 90% от форума знаят, аз съм М. Иванова 😉🙃
[/quote]
Да до сега търсих знам че беше качвана една снимка от награда тук..  shu34 се пише тук , та как за 2 месеца  един и същи човек печели 2 айфона и 5G от гивауеи на виваком 🤷♀🤷♀🤣

# 350
  • Сливен
Ами има други, едни и същи, две потребителки в Инстаграм - @breathgeorgieva и @mariyanоvaIva, те постоянно "обират" почивки, уреди и т.н..,ама като тръгне да се пише за тях и се трият коментари...
И още и още..

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 14:44 от сикрет

# 351

Ако искате да си почивате, а мъжете да чистят - това е начина 😁🤣🎁 Благодаря на LG за наградата ❤️
Толкова много исках чувал от КитКат, че имахме 12 участия и нито една награда 🙄
И да ви развеселя - понеже не ползвам парфюми, а детето не отиде до ДМ да си избере сам съм взела един на Антонио Бандерас, а се оказа, че той направил и дамски 🤣😁🤣 сега имаме ICON за 2 стотинки и ще бъде за подарък за мама 😁🤣😁
Друг е въпроса, че исках друг от който в интернет пишеше че имат 7 броя, а нямаха нито един в магазина 🙊
Със здраве да си я ползва мъжът ти! И аз от много време мечтая и играя за такава, дано скоро и аз зарадвам моя мъж Wink
Водя неуспешна битка за одеяло - 26:0 за Милка, мрън.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 19:18 от megi_zdr

# 352
  • Варна
И Загорка ще имат игра от 01.02 https://promo.zagorka.bg/

# 353
Не мога да се преборя със сайта на 7days. Всичко върви добре, до момента в който кача снимка на КБ, от там нататък, където и да цъкна, все ми се отваря прозорец пак да качвам снимка и не чи дава да потвърдя. Три браузъра смених- не и не…

Редактирам се
Пробвах и с телефона на мъжо̀- пак същата работа

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 21:01 от Бла бла бла

# 354
Не мога да се преборя със сайта на 7days. Всичко върви добре, до момента в който кача снимка на КБ, от там нататък, където и да цъкна, все ми се отваря прозорец пак да качвам снимка и не чи дава да потвърдя. Три браузъра смених- не и не…
Пробвай от телефона, аз ги снимам като документ с камерата и досега не е имало проблем

# 355
Със закъснение, но и аз да се похваля с първата ми награда за годината - ваучер и мече от Коколино 😀
Става все по-трудно да се печели в Инстаграм, но аз си упорствам и се включвам, за спорта. Най-много се забавлявам в игрите, където трябва да се правят снимки или видеа. Лошото е че голямата ми дъщеря не иска да ми се вързва ... добре че си имам и по-малка, която винаги е интусиезирана 😁

# 356
Ейй, голям спам беше за този айфон. Гледам аз си играя с 5 момичета от форума, а в коментарите всичко живо  тагва едни и същи хора през 1 час. Викам си, защо аджеба играя честно дай и аз да тагвам едни и същи хора барем целна нещо - е не би 🤣
Явно друг чалъм си има.

Освен 100лв от озон на мъжа ми с друго не мога да се похваля.

Edit: малее, много интересно в коментарите станало😃
Да ни е успешна годината!

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 21:12 от JustLinn

# 357

Ако искате да си почивате, а мъжете да чистят - това е начина 😁🤣🎁 Благодаря на LG за наградата ❤️
Толкова много исках чувал от КитКат, че имахме 12 участия и нито една награда 🙄
И да ви развеселя - понеже не ползвам парфюми, а детето не отиде до ДМ да си избере сам съм взела един на Антонио Бандерас, а се оказа, че той направил и дамски 🤣😁🤣 сега имаме ICON за 2 стотинки и ще бъде за подарък за мама 😁🤣😁
Друг е въпроса, че исках друг от който в интернет пишеше че имат 7 броя, а нямаха нито един в магазина 🙊
Със здраве да си я ползва мъжът ти! И аз от много време мечтая и играя за такава, дано скоро и аз зарадвам моя мъж Wink
Водя неуспешна битка за одеяло - 26:0 за Милка, мрън.
Има игра за прахосмукачка във фейса на Obir 😁
От вчера къщата е изчистена над 6 пъти 😁🤣😁 докато и се нарадват в нас кой както стане почва да чисти - ММ и децата (момчета), коридора бие по точки 🤣😁🤣

# 358
Здравейте, на коя страница са активните игри ?

За играта на Виваком мислех си,че е фалшив профила ,защото не ми излиза, явно и аз съм от блокираните 🤣🤣🤣

# 359
Скоро ще има игра от Престиж

Общи условия

Активация на акаунт