Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 61 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Първата награда не знам каква ми е била, но последна май беше прахосмукачката, за която бях резерва.
Такива награди искам - ставащи за ползване, хубави, вярно че стават все по-малък брой, но поне имаш надежда. Шапки и тениски - не, мерси.
Сега на Нивея ми харесват наградите и за подарък ще купя от нея. Още не ползваме много козметика и си имам от предните 2 игри за в къщи Simple Smile
Така се правят необмислени покупки - с хубава награда Simple Smile Simple Smile Simple Smile Организаторите да четат Wink

# 706
За тези, които вече са си купили Raffaello : "Имате право да участвате в кампанията с касовата си бележка за закупен на или след 15.01.2026 г. промоционален продукт Raffaello. Планираме кампанията да стартира в началото на февруари 2026 г., когато сайтът ще бъде вече активен и ще съдържа инструкции за участие. За повече информация, следете сайта в първите дни на февруари. Моля, запазете касовата бележка до началото на кампанията и се запознайте с инструкциите за участие." Екипът на Raffaello

# 707
Рафаело излязоха коректни. Като допълнение на желаните награди мога да кажа на организаторите, че продуктови пакети е по добър вариант от дизайнерска чаша за 5 лв от метро.

# 708
И аз не помня първата награда за 2025. Последната май беше пуловер от КК. Никога не бях участвала за пуловерите им. По спомен от вас все бяха някакви огромни и взех по-малък размер. Оказа се тесен 😂
Бих се радвала на награда почивка в някоя чужда държава. Не съм печелила такава награда за 20 г участие в игри. В началото си записвах какво съм печелила, но над 10 г нищо не записвам.
Последните 5 г най-големите ми награди са фурна от игра Gorenje с рецептите за пица и избор на победители от шеф Кирязов, и фрайър от Престиж, който си спечелих създавайки авторска рецепта с участие на техен продукт. Беше интересна кулинарна надпревара и стимулираща креативност. Имаше и жури.

# 709
  • Пловдив
Пристигна наградата от ИГ и Лакрима. Много са се постарали!
В страхотно, весело чувалче, хладилна чантичка с продукти от козе, овче и краве мляко, Коледно чорапче и игра.
Скрит текст:

# 710
  • Sofia
Имаше някаква игра на Здраве някой може ли да ми напомни актуална ли е още?

# 711
Имаше някаква игра на Здраве някой може ли да ми напомни актуална ли е още?
От февруаи ще започне, по спомен на 1ви.

# 712
  • София
https://zdravegames.com/

ОБЪРКАЛА СЪМ И СЪМ публикувала стара игра - трия за да не подвеждам !!

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 14:05 от paranoir

# 713
# 714
Не съм чела темата скоро,бърз въпрос за играта на Девин,на касовите бележки в Лидл не пише Девин ,а само минерална вода 6х1,8 ...и сега какво?
п.с. водата е стек 6 бутилки по 1,8л.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 13:02 от Блосъм

# 715
И аз вчера помолих ММ да вземе неща на Престиж за да се запиша в играта и пише само вафла. Но го регистрирах. Предполагам и на други места ситуацията е подобна.

Аз не мога да се похваля с някакви награди, но не съм и била много активна. Имам 2 само - биберони на Bibs и 2 продукта на Боарон. Но от събитията за бременни имаше доста неща за малката, които получих подарък.

# 716
Не съм чела темата скоро,бърз въпрос за играта на Девин,на касовите бележки в Лидл не пише Девин ,а само минерална вода 6х1,8 ...и сега какво?

На моята пише.. Devin изворна вода 🙄

# 717

Да,на едната бележка ми е изворна и пише Девин,но на другата е минерална и не пише :/
п.п. Сега тръгнах да я регистрирам,като натисна регистрирай почва да върти и спира и нищо не се случва....
п.п. 2 някой ако знае къде мога да им пиша..

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 13:26 от Блосъм

# 718

Пием само вода девин в нас   при моята бележка няма УНП   но не мисля и да се занимавам де 😀

# 719
Включвам се в споделянето 😊
Първата ми награда за 2025-та беше ваучер за 95 лв. от Куинс, а последната ми награда за годината беше коледната кутия от КК.
Най-хубавата ми награда си остава ваучера за 800 лв за Икеа и ще апелирам към всички организатори да наблегнат на ваучери. Това са хубави награди, които вършат много повече работа от безмислени тениски, шапки и шишета.

За тази година си пожелавам вертикална прахосмукачка, нов телефон за ММ, и една почивка на черноморието 😊

Общи условия

Активация на акаунт