Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 61 425
  • 738
  •   12
Отговори
# 720
Първата ми награда през изминалата година беше точки,които обмених за ваучер от бгмамма, а последната одеяло от Куинс, което стои прибрано в гардероба. Където стои и прибраното одеало от Маги Азия. Където ще бъде и следващото спечелено одеяло 😅. Най-хубавата ми награда за мианла година ( и изобщо от както съм започнала да играя) е прахосмукачка робот от София мел. Най-хубавите награди и за мен са ваучери, защото можеш да си купиш каквото имаш нужда. Печелила съм екшън камера, но и тя стоя при одеялата до онзи ден 😅. Някой може да е фен ,но в нашето семейство не сме.
Искам ваучери за ИКЕА, Дъглас, Нотино, Спорт депо, Декатлон, хранителни магазини, Техномаркет, Зора и т.н.
Иначе мога да изредя още от какво имам нужда и искам да спечеля: хлебопекарна, съдомиялна, пречиствател за въздух, PS5 за детето, I phone  за другото дете, кола за мъжО 😅.
И също се присъединявам към мнението,че по-добре подаръкът да е продуктов пакет, отколкото чаша, чорапи и подобни глупости.

# 721
  • Пловдив
първа награда за 2025 г.– Аудио система Самсунг от Кока-Кола Апп
последна - чашите на Фереро
най-голяма награда по принцип - мак бук от игра на Метро
обаче си пожелавам екскурзия на екзотично място,
ще се примиря и с робот за прозорци или прахосмукачка-робот.

Нищо интересно не намирам в кока-кола апп, трупам си кодове.
Тази термочанта я имам. Имам чувството, че си разчистват застоялата стока или нямат фантазия за нови награди.

# 722
  • София
Скрит текст:
Не съм чела темата скоро,бърз въпрос за играта на Девин,на касовите бележки в Лидл не пише Девин ,а само минерална вода 6х1,8 ...и сега какво?

На моята пише.. Devin изворна вода 🙄
Пием само вода девин в нас   при моята бележка няма УНП   но не мисля и да се занимавам де 😀
Блосъм Снимайте бележката с част от продуктите да се вижда надписа Девин
simoonkаПри мен  в Милде  и Лидл томболата -бележката нямаше УНП-номер
писах на Милде на мейл-пратиха ми служебен УНП -номер
 не, че спечелих.
Даже от Милде бяха много  учудени че няма УНП-номер
а от Лидл ги били уверили че всяка бележка ще го има.

# 723
Пропуснах да кажа за екскурзиите. Пожелавам да са за поне 4 човека, защото малкият от сега ми е сърдит, че ще ходим само двамата с баща му на Малдивите от Престиж 😅.
Майтапа на страна, но ние като семейство винаги сме ходили на почивка с децата си и поради причината, че наградата е за двама рядко играя целенасочено за тях. Но те не са ме и теглили,така че не е такъв проблем за сега 😅.

# 724
Ох и аз искам почивкаааа и си стискам палци тази година да имам повече късмет в игрите, иначе аз немога да се похваля и с много награди, най-голямата е от ИГ и банка ДСК ваучер за 500лв в Istyle, това е и последната, а в началото на годината май беше часовник от Престиж. Надявам се тази година пак да започна с Престиж 😄😄 Пу Пу за мен едно Малдиви, моля! 🤭🥳🥳🥳

# 725
  • София
Имам смс днес от Девин - спечелила съм бутилка. С една бележка.

Не помня коя е била първата награда за 2025, но моите са дребни. Най - ползваната е тостерът от Капи.
Искам екскурзия, телефон.

# 726
Здравейте,
Успявате ли да регистрирате бележки в играта на Милка с кроасаните. Не ми показва моите регистрации иска нова. Като получа парола на телефона  изчезва полето в което трябва да въведа кода и се изписват някакви йероглифи.

# 727
На Лидл ако няма унп номер на хартиената има задължително на електронната в апа..

# 728
Девин са качили късметлиите.

0876 933 XXX
0883 422 XXX
0888 758 XXX
0876 873 XXX
0886 883 XXX
0882 855 XXX
0878 353 XXX
0896 805 XXX
0879 141 XXX
0890 286 XXX
0885 387 XXX
0898 464 XXX
0899 229 XXX
0884 320 XXX
0888 520 XXX
0888 443 XXX
0895 421 XXX
0886 242 XXX
0887 302 XXX
0899 807 XXX
0895 458 XXX
0886 105 XXX

# 729
Еййй писна ми в повечето игри предимно печелившите номера да са 088 чак ме е яд така. Не знам какъв е този софтуер, ама ме отказва да играя. Преди време пак имаше игра (май на Юниливър беше),  пак така със седмични награди и предимно 088 печеливши номера.
Вече като видя такива печеливши  и се отказвам да играя в играта.

Честито на всички спечелили, радвам Ви се много на наградите. Аз от Девин иначе си стискам палци за ваучера (и се надявам 2-те ми бележки да са достатъчни. Все пак, примери на спечелили с 1 бележка имаме) 😊

# 730
  • оттам, откъдето започва България
Съотношението е 11/11. Не се ядосвай. Simple Smile

# 731
Здравейте 🙂

Работя по малък Telegram проект (игрови формат с награди) и в момента търся хора,
които имат желание да участват в тестов период и да дадат обратна връзка.

Подходящо е за хора, които обичат леки, ежедневни предизвикателства
и активност директно в Telegram.

Ако имате интерес мога да предоставя връзка, но за съжаление тук не ми позволява системата.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 20:40 от cakky

# 732
  • София
Еййй писна ми в повечето игри предимно печелившите номера да са 088 чак ме е яд така. Не знам какъв е този софтуер, ама ме отказва да играя. Преди време пак имаше игра (май на Юниливър беше),  пак така със седмични награди и предимно 088 печеливши номера.
4 на Йетел, 7 на Виваком, 11 на А1. Това на не е ли горе-долу и съотношението на клиентите? Поне сред моите контакти от първите почти нямам, от вторите имам, но са значително по-малко от тези на А1. 

Не съм участвала в играта. Wink

Аз пък апелирам по повод на ваучерите. Нека да са за радост, а не за затруднение! Спечелихме 3 ваучера от бисквитките Лайбниц, но радостта ми беше краткотрайна. Само на телефона на мъжа ми може да има портфейл, в който качихме само единия. Моя и на дъщеря ми не успяхме, защото са на различни от неговия телефонни номера. Мъжът ми на практика не пазарува. Така си стоят непокътнати. Sad А колко време загубихме в четене какво се прави и в неуспешни опити да ги качим в единствения портфейл!

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 19:14 от Таня67

# 733
  • София
Кодовете от години нищо не означават.
 Аз съм с 088 без да съм абонат на А1.

# 734
  • Бургас
Наградата от Филаделфия!

Благодаря ти,Пюр!❤️

Общи условия

Активация на акаунт