Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 63 120
  • 1 191
  •   2
Отговори
# 390
  • Някъде там
Аз защо бях решила че е бременна, тук май се писа. Много ми е хубава и на мен
Не мисля че е бременна, поне по нищо не личи.Не са и съобщавали новина.
Хубава женствена фигурка има и много хубаво й стои полата.Харесва ми и цвета, предпочитам го пред кафявото.
Пола е птицо. Шведска марка.

Виктория и Карл Густаф участват в националната конференция за хората и отбраната.
Не знам защо Виктория рядко ми харесва в костюм. Предпочитам я в рокли и поли.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 21:19 от daviz

# 391
  • Glasgow
А при тях трябва ли да има мъжки наследник, помня, че променяха нещо за наследяването на титлата, но ми се губи

# 392
Скрит текст:
Според Dailymail, принцесата на Уелс разработва нов набор от проекти и ангажименти през 2026 г., които ще популяризират „силата на творчеството“.
Катрин иска да съчетае личния си опит от възстановяването от рак, където се е потопила сред природата, за да подпомогне лечението си, с ролята си на патрон на организации за изкуства, за да вдъхнови хората да дадат приоритет на своето благополучие.
Принцесата сега работи с кралски помощници, за да създаде нова програма от публични ангажименти, както и специфични проекти за следващата година, които ще се съсредоточат върху подчертаването на важността на връзката и качествените човешки взаимоотношения.

От списание Hello:
Кралските звезди на следващото поколение – Джордж, Шарлот и Луи – вече разбират какво се очаква от тях.

Шарлот, която сякаш инстинктивно чете ситуациите, е проницателен наблюдател. Ръката ѝ е на гърба на Джордж в Сандрингам точно когато е необходимо. Понякога сякаш води и двамата си братя.
След три години като крал и десетилетия като принц на Уелс, Чарлз е нетърпелив да предаде мъдростта си. Често кани внуците си да го видят на чай, което Катрин насърчава. Той е забавен дядо; те обичат да прекарват време с него. През цялото време, докато той споделя мъдрост, те, без да знаят, трупат за бъдещето си.

„Крал Чарлз знае, че тези три деца са бъдещето. Способността им да бъдат спокойни пред публиката е абсолютна необходимост. Тяхната симпатия осигурява институционална гаранция.“

Крал Чарлз знае, че тези три деца са бъдещето на институцията, която той цени. Способността им да бъдат спокойни пред публиката е абсолютна необходимост. Тяхната симпатия осигурява институционална гаранция.
Децата на Катрин и Уилям може би също се учат като “маймунки”, наблюдавайки мама и татко. Но сега това се прави с целенасочено напътствие, което други поколения не са получавали.

Коледа 2025 г. потвърди това. Три кралски деца работят в тълпата с апломб. Достатъчно малки, за да бъдат развълнувани от подаръците от шоколад; достатъчно големи, за да се грижат и да се подкрепят взаимно. Катрин стоеше на пет метра назад. Наблюдаваше. Ако трябваше да се намеси, щеше да го направи. Уилям също наблюдаваше с истинска гордост.

Така нареченият „маймунски метод“ на Чарлз най-накрая се усъвършенства. Принц Филип би одобрил, въпреки че мантрата му винаги е била: „Просто продължавай с работата“.

Прекрасна статия, обобщили са всичко, което и ние забелязахме, увереността, с която децата общуват с хората, как се радваха на всеки подарък. Отлично възпитани, нито веднъж не показаха, че им е досадно или неприятно вниманието на хората. И да, със сигурност това възпитание не е постигнат със строгост и забрани, а с много любов и личен пример. Много хубаво е, че прекарват време с Чарлз, което е много ценно и с ползи и за двете страни, децата получават обичта на дядо си и мъдростта му, пък общуването с внуците носи радост и веселие за възрастните.

Прекрасни деца! Красиви, харизматични, възпитани, уравновесени – достойни наследници на най-голямата монархия!

Прекрасно уловен кадър!

# 393
  • Някъде там
А при тях трябва ли да има мъжки наследник, помня, че променяха нещо за наследяването на титлата, но ми се губи
По принцип  е предимно пряко и наследствено чрез мъжки наследници (агнатско първородство) от  Абдула преминавайки към най-големия син, но кралят може да назначи наследник (дори брат), а народното събрание може да избере наследник, ако няма пряк мъжки наследник, което го прави гъвкава система, позволяваща корекции на кралските укази.

Още от Белгия. Красива катедрала определено.
И Матилде е много елегантна днес. Отиват й такива модели.

# 394
Виктория и Карл Густаф участват в националната конференция за хората и отбраната.

В рокли (ах, нейните рокли 😘) и поли изглежда по-нежна и женствена. В костюмите грубее малко.

С каква чанта е само 😍
Явно се кани наистина да участва в конференцията. Само за червилце и пухче не би помъкнала такова чантище 😄

# 395
От последните снимки ми харесаха само Зара и Матилде.
Полата на Раджуа я разваля плохата, която променя посоките на карето и при няколко цвята във фигура, това стои грозно. Ако не беше плохата, щеше да ми хареса, защото цветово и като форма изглежда доста на място като за мюсюлманска държава. Във фигура и лице и за мен е мнаго хубава.
Датчаните май навъртяха 2 г от възкачване на трона, беше някъде сега през януари. Може да има и събитие по тоя повод.

# 396
  • Някъде там

В рокли (ах, нейните рокли 😘) и поли изглежда по-нежна и женствена. В костюмите грубее малко.

С каква чанта е само 😍
Явно се кани наистина да участва в конференцията. Само за червилце и пухче не би помъкнала такова чантище 😄
Ха ха ха червилце и пухче, неее птичко, тетрадка и химикалче носи и записки си води.

Хубава е и за мен.

# 397
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На мен Раджва ми е много красива и приятна. Черната блуза и стои страхотно и и придава елегантен и изваян силует, полата не ми допада.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 21:53 от Jess!

# 398
С подобренията е по-красива, определено. Нослето е доста дялкано. Wink
По-важното е да е добър човек, и изглежда, че и двамата с Хюсеин са такива.
Права си, загледах се в по-стари нейни снимки и определено носа е изпилен и изправен. Добре е пипнат наистина, не са го обезобразили, както при много хора.

# 399
Раджва изглежда мило и приятно момиче, но е далеч от красавица. Като стил на обличане много рядко ми харесва, ползва доста тъмни цветове, странни и понякога безформени силуети, не знам дали  се дължи на личен стил или на външни причини. Сегашният й тоалет също е доста тъмен, полата е странна и променя пропорциите на фигурата й в негативен аспект.

# 400
  • Glasgow
Не мога да преценя за носа, защото и на по скорошни има дето в друг ъгъл е по издаден, забелязвам че се снима повече в единия профил, и аз така правя заради една чупка в носа Simple Smile)) иначе на свекърва ѝ скоро тук някой поства снимка на младини, много е различна.

# 401
Вярно, че красотата е субективно понятие, но и аз не намирам Раджва за красавица, няма хармонични и правилни черти, но е свежа и миловидна, на мен ми е много приятна, има и хубава усмивка. Всъщност за ролята, която изпълнява изобщо не е задължително условие да е красива, достатъчно е да е приятна, усмихната и уверена, а тя е точно такава. Май наистина носът е пипнат, беше въпрос на време според мен, надявам се, че няма да се подведе и да си промени напълно лицето, както свекърва ѝ, защото при нея точно неправилността на чертите ѝ и придават чар.

# 402
Много далеч от красавица ми е Раджва. Има дълго лице.
Полата също никак не ми харесва. Цвят, дължина.

# 403
  • Glasgow
Какво нещо е вкуса, на мен пък ми е от най красивите от младите. МИналата година в UK бяха много хубави, само дето той много нисичък, ама какво да се прави

# 404
Аз я намирам за много хубава - и двамата с Хюсеин имат топло излъчване. Харесва ми, че има различно лице и така е разпознаваема - не е нито класическа красивица, нито киборг-клонинг с джуки, филъри и пр. Има разкошна усмивка, която озарява лицето й.  Бонус, че е висока и с чудесна фигура. Дано не й се налага да робува на мюсюлманските ограничения, когато подбира аутфитите си - като гледам свекървата, която се облича като европейка, би трябвало да й е позволено.
Испанската принцеса също харесвам - при нея пък очите са много красиви. И усмивката също.

Общи условия

Активация на акаунт