Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 42 598
  • 819
  •   21
Отговори
# 780
Още една красавица в прекрасно червено.
Херцогинята на Единбург присъства на конференцията UNA-UK, за да отбележи 80-годишнината от основаването на ООН, в Methodist Central Hall, мястото на встъпителното Общо събрание на ООН, в Лондон днес.

# 781
Няма да се отрази никак на тях, само ще спадне подкрепата към Уилям, защото Катрин е по популярната. Както и при Чарлз и Даяна, тя го засенчва.
Та Катрин е по-популярна с 3-4 пункта. Единият, ако е 76, другият е 79. Примерно. Това ли е засенчване?
Разбира се, че ще е малко по-популярна - нали е жена, на Уилям ли да му нищят прическата, цвета на косата, грима, аутфитите, обувките, аксесоарите, бижутата? И Шарлот е по-популярна от брат си, защото е момиче. По тази логика трябва да я скрият ли, че засенчва престолонаследника?
И толкова е уморителна тази Даянина пропаганда.. това са години. Чарлз не е се ядосвал, че го била засенчвала. Ядосвал се е, че глупостите ѝ засенчват онова, което трябва да освети той или тя, или двамата.
Страшни манипулации има за Даяна и Чарлз. Скоро разбрах, че след тяхно дълго отсъствие при завръщането им не само Даяна прегръща момчетата - Чарлз също е там и го прави, и то толкова емоционално, колкото Даяна. Но Чарлз винаги е изрязан.

# 782
Херцогинята на Единбург присъства на конференцията UNA-UK, за да отбележи 80-годишнината от основаването на ООН, в Methodist Central Hall, мястото на встъпителното Общо събрание на ООН, в Лондон днес.

Прекрасна е. Червеното много ѝ отива. Добре, че бяха те двете с Катрин да вкарат малко цвят сред роялките тази седмица, че и месец, нагледахме се на сиви, депресиращи и безлични тоалети от началото на годината.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 16:47 от Tinо

# 783
  • Glasgow
Ирена аз бях малка и не помня много Даяна, бях тийн като почина, за каузи и т.н след смъртта ѝ разбирам, но все още говорят за нея като явление и правила неща, които за времето си са разбивали стереотипи. Като да докосне без ръкавици ХИВ/СПИН болен и т.н. Може и заради ненавременната смърт има този момент на обожествяване.

# 784
  • София
Хари и Меган в танцово предизвикателство 💃🏻https://www.instagram.com/p/DTlrNrEku-3/
Много са готини. 10 годишна връзка и химията още струи.
Разбира се, че е подготвено клипчето, ама че странна критика, то все едно никой не си подготвя нещата, които качва, за пръв път чуваме ….😂🤣😂

Ето повече инфо за клюките около назначаването на новия кризисен менджмънт, нали питахте:
https://www.thelist.com/2078144/prince-william-kate-middleton-hi … ors-meghan-harry/
Накратко версиите:
Подготовка за обявяване на развод;
Управление на кризата с Андрю;
Управление на инфото във връзка с посещенията на Съсекс в UK (Хари ще идва този месец, а двамата през лятото за Инвиктус);
Смачкване на слуховете и коментарите за развод;

В общи линии това е, бъдещето ще покаже.
Слуховете не са мои и не съм ги писала аз, моля да не се избухва персонално, това циркулира в медии и мрежи.

# 785

Прекрасна е. Червеното много ѝ отива. Добре, че бяха те двете с Катрин да вкарат малко цвят сред роялките тази седмица, че и месец, нагледахме се на сиви, депресиращи и безлични тоалети от началото на годината.
Абсолютно! Глътка свеж въздух са!
Напомниха ми за преди години на един прием в Бъкингам като и двете бяха в много хубави червени рокли. И тогава беше чут Уилям в разговор помежду им, че винаги е държал Катрин да носи червено.

# 786
Ирена аз бях малка и не помня много Даяна, бях тийн като почина, за каузи и т.н след смъртта ѝ разбирам, но все още говорят за нея като явление и правила неща, които за времето си са разбивали стереотипи. Като да докосне без ръкавици ХИВ/СПИН болен и т.н. Може и заради ненавременната смърт има този момент на обожествяване.
Да, направила е. Само че и Чарлз е направил страшно много, но сектата "света Даяна" прави всичко възможно светът да не го знае. Само чрез The Prince's Trust / The King's Trust е помогнал пряко на  повече от 1 300 000 души на възраст между 11 и 30 години. Отделно всичко друго, по което е работел.
И Чарлз също е бил любящ родител - например Чарлз също е бягал с други татковци, подкрепяйки синовете си, не само Даяна с други майки. Но навсякъде се тръби каква майка е била Даяна, а той какъв сухар бил и само се интересувал от любовницата си. И за да е още по-гадно - самата Даяна има любовницИ.

И аз бях малка. И знаех, че Чарлз е злият, а Даяна е добрата.

# 787
Хари и Меган в танцово предизвикателство 💃🏻https://www.instagram.com/p/DTlrNrEku-3/
Много са готини. 10 годишна връзка и химията още струи.
Разбира се, че е подготвено клипчето, ама че странна критика, то все едно никой не си подготвя нещата, които качва, за пръв път чуваме ….😂🤣😂

Ето повече инфо за клюките около назначаването на новия кризисен менджмънт, нали питахте:
https://www.thelist.com/2078144/prince-william-kate-middleton-hi … ors-meghan-harry/
Накратко версиите:
Подготовка за обявяване на развод;
Управление на кризата с Андрю;
Управление на инфото във връзка с посещенията на Съсекс в UK (Хари ще идва този месец, а двамата през лятото за Инвиктус);
Смачкване на слуховете и коментарите за развод;

В общи линии това е, бъдещето ще покаже.
Слуховете не са мои и не съм ги писала аз, моля да не се избухва персонално, това циркулира в медии и мрежи.
Само като прочетох това и затворих статията.
"Мълчанието на Уилям, принц на Уелс, относно рождения ден на Катрин, принцеса на Уелс, не помогна за нарастващите слухове за развод ."
Значи всички кралски двойки, от всички монархии, са пред развод, защото никой на никого не честити публично ежегодно, а "отбиват номера" с публикуването на потрет на рожденика, но без лично пожелание от половинката му.

# 788
И този неизвестен жълтур е достоверен източник, на който много се държи в темата? Жива да не бях! 🤣🤣🤣

# 789
Жалки провокации от измислени източници. Същите като, че Уилям е пребил Кейт, че има двойник, че не е жива и подобни..
Аман вече от всякакви гнусни работи. Уелс сигурно дори не се сещат за продажния Хари и измислените му историий ама медиите още въртят някаква драма дето реално няма. Ще си наемат "оръжие" точно заради неговите визити и Инвиктус, абсолютен виц.
Дано поне в родината на Инвиктус следващата година, не го превърнат отново в шоуто на бившата херцогиня.

# 790
Даже и популярната и обичана Катрин ще залезе,ако тръгне срещу кралското семейство. За щастие жената е разумна,уравновесена и в отличен баланс с мъжа и задълженията си. Обичта, подкрепата и синхронът между нея и Уилям само сляп няма да види.

# 791
Аз, доколкото разбирам, по-скоро тезата е,че се търси обяснение защо е назначен кризисен ПР. Тъй като е логично да има причина за подобно действие и оттук  тръгват да се роят слухове,които да дадат възможно обяснение. Времето ще покаже най-добре, но от изброените на мен най-логично ми се вижда за Андрю. Посещенията на Съсекс ще предизвикат много шум, внимание, ще се вихри буря в чаша вода,но чак кризисен ПР ми изглежда крайно. Не разбирам, де, но това с развода е отвсякъде измислено. Факт е, че пускането на подобен слух най-много кликове ще отнесе.

# 792
Жената, която са назначили се е занимавала и е специалист по кризисен ПР. Може да е решила да приеме по-спокойна и различна по естество работа. Защо изведнъж се реши, че в Уелс се очаква криза?

На клипчета такива химия струи от Хари, че просто няма накъде повече. Спрете го на стоп кдър и разгледайте лицето му в началото когато Мегън приближава към него.
А с това размъкнати и изсухлени долници ние в село не си позволяваме дори до кухнята за вода да ходим, какво остана да се показваме на целия свят.

# 793
Казусът с Андрю оттече вече и не изисква кризисен пиар. Човекът се оказа поне дисциплиниран и послушен поданик и се оттегли тихомълком. Ако е свързано с линията на наследяване,друга буря предстои там. Може би като датската,но там снахата също се оказа практична и разумна. В Британия при идентична ситуация няма да се размине кротко.

# 794
И като са пред "развод" Катрин и Уилям защо бяха заедно на Коледа в Сандригам, защо преди няколко дни пак бяха заедно? Или вчера са го решили? Популярността  на Уелс е ясно, че трудно се преглъща от едни фенове.

Общи условия

Активация на акаунт