Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 51 895
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 990
Принцесата на Уелс ще посети организации в Северна Англия следващия вторник, 27 януари, за да "светне светлина върху лечебната сила на творчеството, общността и природата за лица, които са преживели травма, изолация и лошо психично здраве".
Сред спирките на принцесата ще бъде клубът на Wakefield Trinity Rugby League, за да научи как техните програми за популяризиране обединяват поколенията и подкрепят лица, които изпитват изолация в общността.

Сладури!

Принцесата на Уелс изглежда носи нова пола от сътрудничеството Le Kilt × Johnstons of Elgin - модерен поглед върху традиционния шотландски килт, преосмислен с по-дълъг силует в луксозен кашмир.

Потвърждаването на палтото на принцесата днес беше от Крис Кер, от плат, изтъкан от Джонстънс от Елгин, специално за Нейно Кралско Височество.
Принцесата работи с Джонстънс от Елгин по дизайна на тъканта, знак за нейната решимост да празнува британския текстил и дизайн.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 19:57 от Chonsi

# 991
Ех, този Макрон. Винаги е джентълмен 🥰
Това е Салма Хаек с Рания, нали?

# 992
Принцесата на Уелс ще посети организации в Северна Англия следващия вторник, 27 януари, за да "светне светлина върху лечебната сила на творчеството, общността и природата за лица, които са преживели травма, изолация и лошо психично здраве".
Сред спирките на принцесата ще бъде клубът на Wakefield Trinity Rugby League, за да научи как техните програми за популяризиране обединяват поколенията и подкрепят лица, които изпитват изолация в общността.

Сладури!

Принцесата на Уелс изглежда носи нова пола от сътрудничеството Le Kilt × Johnstons of Elgin - модерен поглед върху традиционния шотландски килт, преосмислен с по-дълъг силует в луксозен кашмир.

Излезе информация, че и палтото е свързано с шотландски бранд.
Принцесата работи с Johnsons of Elgin върху дизайна на плата на тартановото палто, което носеше днес.
А Chris Kerr е английски шивач, който има ателие и шие само по поръчка. Няма готови модели и не можеш да закупиш на място.
Интересното е, че шие основно мъжка мода(костюми), но за Катрин прави изключение.

# 993
Колко много хора са се събрали да ги видят.

Принцът и принцесата на Уелс се срещат с тълпите, събрали се във Фолкърк!

Flushed

# 994
И още малко кралски дами във Валентино.

# 995
  • Някъде там
Ех, този Макрон. Винаги е джентълмен 🥰
Това е Салма Хаек с Рания, нали?
Да. Участват в Global Citizen Festival.
И тук също, но от друга година.
Рания е като момиченце..
Много ми харесва в дънки..

И една по скорошна заедно.

Аууу Ули страхотни Маделин и Мери. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 20:36 от daviz

# 996
Имаше една много красива снимка на принцесата и две сестричка. Не. Я намирам, а за мен тя е топ снимката от днес 😀

Маделин във Валентино е много красива, както в повечето случаи Simple Smile

# 997

Помня тази рокля на Софи от посещението й в Япония, много ми хареса, интересна и стилна, но отнесе много критики и неприятни сравнения от някои потребители.
Розовите рокли Валентино са много свежи.

# 998
Много е хубава Софи във Валентино.

# 999
Имаше една много красива снимка на принцесата и две сестричка. Не. Я намирам, а за мен тя е топ снимката от днес 😀

И един мил жест от Уилям, колко прилежно ѝ сгъна палтото и го държи.
https://x.com/afropgn99/status/2013678601556652224?s=20

# 1 000

Помня тази рокля на Софи от посещението й в Япония, много ми хареса, интересна и стилна, но отнесе много критики и неприятни сравнения от някои потребители.
Розовите рокли Валентино са много свежи.
Със сигурност аз съм била една от критикарките 😂 И сега продължавам да не я харесвам. С това различно парче отдолу снадено, ще ме прощава Валентино, ама като че ли платът не му е достигнал.
И розовата рокля е харесвам. Заради цвета.

# 1 001
Прочета ли "КралицаТА" се сещам единствено за Кралица Елизабет. Това е единственият монарх, чието име не е нужно да се споменава след титлата. Simple Smile

# 1 002
Прочета ли "КралицаТА" се сещам единствено за Кралица Елизабет. Това е единственият монарх, чието име не е нужно да се споменава след титлата. Simple Smile
И за мен е така, КралицаТА е само Елизабет, затова отворих линка и се разочаровах.

# 1 003
Абсолютно подкрепям! КралицаТА винаги ще бъде една и това е Елизабет.
И като я споменахме, през 2017 година посещават същото място с Филип.

# 1 004
Точно тази с Катрин визирах, не знаех,  че има и с Уилям.  Аниуейс, снимките на деня!

И един мил жест от Уилям, колко прилежно ѝ сгъна палтото и го държи.
https://x.com/afropgn99/status/2013678601556652224?s=20
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт