Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 37 156
  • 690
  •   14
Отговори
# 30
Не видях да е пусната информацията за отсъствието на Изабела, която от тази година можеше вече да присъства на приема.
Не било все още решено дали ще бъде работещ роял, което е доста интересно. Ако реши да не бъде работещ роял, ще продължи ли да използва пари от държавата? Да не говорим, че миналата година ѝ направиха помпозен рожден ден платен от държавата, тиари, снимки и накрая не се знае дали ще е работещ роял. Това решение не трябва ли да е взето преди да навърши 18 години?
А тук идва и другия въпрос, ако втората за наследяване на трона се откаже да работи за короната, то кой ще подкрепя и ще работи заедно с Кристиян като стане крал? Според мен единствено на брат му може да се разчита да бъде работещ роял, но още е твърде малък, за да се знае.

# 31
  • Glasgow
Те старите ѝ стоят добре🤷🏻‍♀️ за тази помня как дейлитата писаха, че копира Кейт, а реално Мери първа я носи😅

# 32
Те старите ѝ стоят добре🤷🏻‍♀️ за тази помня как дейлитата писаха, че копира Кейт, а реално Мери първа я носи😅
Грешната ти е информацията, че Мери я носи първа. Кейт носи роклята още 2019 година в Пакистан.

# 33
След като Катрин носи от години не просто десетки рокли на марката, ама и абсолютно същия модел рокля, но в различен цвят Simple Smile Тя Мери често носи същите дрехи като Катрин, но просто в различен цвят. Понякога и в същия

# 34
  • В полите на Пирин планина
Според мен много по-важно в случая е, че и двете дами ги носят добре тези рокли. Красиви са!

# 35
  • Glasgow
Да, изтъкнах за конкретната рокля, цвят rose gold, че медия написа грешна информация. Ама цветове, ама модели... говоря за ТАЗИ рокля, в ТОЗИ цвят.
Носят ги добре, на мен не са ми любими, с тези подплънки.

# 36
На мен не ми харесва в този цвят, мразя розово да не говорм блестящо. Докато зелената седи много по-елегантно и изискано.

На Мери роклята за мен ѝ е тясна при последното носене, имам чувството, че не може да диша в нея.
Мари също има роклята в зелен цвят.

# 37
Междудругото на тази фотосесия на Мери, всички дрехи до една бяха на английски марки, постоянно носени от Катрин, другата бе Temperley London. https://www.newmyroyals.com/2022/02/crown-princess-mary-gave-interview-to.html

Решението за първото си интервю за списание + фотосесия по случай юбилея си да не избереш нито една датска марка, а да заложиш на абсолютно същия модел рокля вече носен от Катрин + брандове, носени от нея е изключително странно.

Не казвам, че Мери не изглежда добре в английските марки, напротив, чудесно изглежда, просто е странно това непрекъснато асоцииране именно с едни 10на конкретни британски марки, носени от английските рояли.

# 38
  • София
Тя Мери често носи същите дрехи като Катрин, но просто в различен цвят. Понякога и в същия
A още по-често е точно обратното. Дори Дейлито преди време имаха подробна статия по въпроса.

ПП Роклята на Мари е в пъти по-хубава. Дори и само липсата на подплънки я прави красива и женствена.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 11:47 от Lana

# 39
  • Glasgow
Не, не ми е грешна. Говоря за gold rose роклята, но аплодисменти за усилията да се ровиш един час.
Роклята е същата - просто е в друг цвят. Нали не очакваш, че Катрин купува в последния момент преди даден ангажимент тоалета,  който ще облече. Със сигурност е засипана с дрехи, които чакат най-подходящия момент, за да бъдат облечени. И от един модел рокля/обувки има в няколко цвята.

в интерес на истината ми се иска да вярвам, че това не е така и не разхищава дрехи чак с такъв размах

# 40
  • София
Не, не ми е грешна. Говоря за gold rose роклята, но аплодисменти за усилията да се ровиш един час.
Роклята е същата - просто е в друг цвят. Нали не очакваш, че Катрин купува в последния момент преди даден ангажимент тоалета,  който ще облече. Със сигурност е засипана с дрехи, които чакат най-подходящия момент, за да бъдат облечени. И от един модел рокля/обувки има в няколко цвята.

в интерес на истината ми се иска да вярвам, че това не е така и не разхищава дрехи чак с такъв размах
Е то си го има документирано.
Еднакви рокли в поне 2 цвята. Палта в синьо, зелено, черно - по 15 бройки. Някои почти еднакви.
Та точно тя трудно може да се нарече "устойчива". Една яка пролет не прави 🙃😂

# 41
Какво разхищение на дрехи може да бъде като много пъти сме виждали как носи дрехите си дори от преди кралските години? За всяка марка е чест, ако сложи тяхна дреха, а да не говорим каква реклама е, много ясно, че ще изпращат дрехи и аксесоари на бъдещата кралица, на която цял свят се възхищава на всичко носено от нея.
Явно кралските дами трябва да имат 3-4 палта само, че някой да не се дразни. Мери, Максима, Летисия и др. да не би да носят само по 3-4 палта от години?
Съмнявам се всяко изпратено нещо да се запазва, скоро имаше информация за немската рокля, която носи на Вариетето. Роклята е закупена онлайн, без специална заявка и никой не е знаел, че е била за Кейт, в последният момент се свързват с бранда и казват, че ще носи тяхна рокля.

# 42
Роклята е същата - просто е в друг цвят. Нали не очакваш, че Катрин купува в последния момент преди даден ангажимент тоалета,  който ще облече. Със сигурност е засипана с дрехи, които чакат най-подходящия момент, за да бъдат облечени. И от един модел рокля/обувки има в няколко цвята.

Е то си го има документирано.
Еднакви рокли в поне 2 цвята. Палта в синьо, зелено, черно - по 15 бройки. Някои почти еднакви.
Та точно тя трудно може да се нарече "устойчива". Една яка пролет не прави 🙃😂
Сякаш другите нямат десетки еднакви дрехи в различни цветове. Особено фенките на Натан, който произвежда почти идентични модели, но в различни цветове.

# 43
Роклята е същата - просто е в друг цвят. Нали не очакваш, че Катрин купува в последния момент преди даден ангажимент тоалета,  който ще облече. Със сигурност е засипана с дрехи, които чакат най-подходящия момент, за да бъдат облечени. И от един модел рокля/обувки има в няколко цвята.

Тя е бъдещата кралица. Освен това отдавна е изчислено, че "Кейт ефектът" генерира милиард годишно за британската икономика. Нормално е дизайнерите първо на нея да предлагат новите си творения. Ето - датската кралица дори залага преди всичко на британски марки. "Златната рокля", с която Катрин се появи на червения килим, беше повторена от не една и две елитни дами, включително и в други цветове. Ефектът, който има Катрин, може да бъде надминат само от Шарлот. Да сме живи и здрави, че да видим дали ще задмине майка си.

# 44
За този милиард често четем в темата, досега не беше споменаван период,  сега вече е годишно. 
За такива суми годишно може да говори единствено бързата мода, та не е никак правдоподобна тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт