Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 58 036
  • 1 133
  •   18
Отговори
# 120
  • Glasgow

Хубаво е да се прави разлика между официални портрети и "зад кулисите" както и между работен ден и ангажимент, че май се смесват понятията.
различни са, затова написах ангажименти, така беше представено. Дните са по малко, хора да речем с 200 ангажименти имат 100 работни дни (не ми се рови за точните цифри сега).

# 121

Хубаво е да се прави разлика между официални портрети и "зад кулисите" както и между работен ден и ангажимент, че май се смесват понятията.
различни са, затова написах ангажименти, така беше представено. Дните са по малко, хора да речем с 200 ангажименти имат 100 работни дни (не ми се рови за точните цифри сега).
Нямам предвид твое мнение, объркването волно и неволно не беше.при теб.
Но е забавно, че не се прави връзка, че няма как да има повече от 365 работни дни годишно примерно Simple Smile тогава човек лесно може да различи работен ден от ангажимент.

# 122
  • Glasgow
Е за Софи в темата съм мяркала 500 годишно 😅

# 123
Намерих колажи с тоалетите, които Мери е носила през годините на тези приеми. Качвам час от тях:

Тук най-ми харесва как е облечена. По-елегантна е и модерна. Въпреки, че това розови коланче не ми се връзва с нищо.

Прави впечатление, че като млада е имала изразено, фино лице, а сега се е окръглило, а по принцип с годините лицето губи обем и изтънява.

# 124
Не смятам за смешно, че някой работи и подкрепя много повече инициативи. Да правиш две посещения на ден е двойно усилие и подготовка, път, преобличане, време.
За мен не е нужно да се надпреварват роялите. Даже смятам, че трябва да се показват много, много по-малко. Тогава и появяването им ще е много по-значимо.

# 125
  • София
С годините лицето изтънява, но до едно време...като настъпи онзи особен период при жените към 50 всичко може да се случи Sad, докато пак се нормализират нещата.
Синята рокля съм запомнила през годините (дето уж е с подплънки) - не я харесвам - може да не я повтаря повече Simple Smile

# 126
Синята рокля с буфан ръкава ли трябва да е с подплънки?

# 127
По-новите рокли ми харесват повече от по-старите. Много е сладка като младичка.

# 128
Интересно напъхване на лентите на ордените под коланите при Мери ?! Сладуранка е била, голяма свежарка до скоро. Помня една мила нейна снимка как вози близнаците в мини каручка напът за училище.

# 129
С годините лицето изтънява, но до едно време...като настъпи онзи особен период при жените към 50 всичко може да се случи Sad, докато пак се нормализират нещата.
Синята рокля съм запомнила през годините (дето уж е с подплънки) - не я харесвам - може да не я повтаря повече Simple Smile

Ако беше заради менопаузата, то щяхме да видим някакви разлики и в тялото ѝ. А такива няма. Само лицето е като топка.
2024 при синята рокля се вижда как е изкривено. Едната вежда колко е по-високо и едното ѝ око е по-затворено от няколко години.

И Катрин вероятно вече е в  ранна менопауза след операцията, химиотерапията и т.н., но такова нещо не се случва с лицето ѝ. А обратното дори. Личи, че остарява.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 15:54 от Tinо

# 130
Хубава е Мери в синия кадифен костюм. Визиите от 2016 и 2020 ми допадат също. И аз съм забелязала това с лицето на Мери, което Тино е описала.
Аз, обаче не разбрах информацията за Изобела. И да не е работещ роял, ще получава ли обществени средства за издръжка?

# 131
  • София
При всеки пубертет, менопауза и т.н. се отразяват индивидуално - все пак сме различни организми.

# 132
Хубава е Мери в синия кадифен костюм. Визиите от 2016 и 2020 ми допадат също. И аз съм забелязала това с лицето на Мери, което Тино е описала.
Аз, обаче не разбрах информацията за Изобела. И да не е работещ роял, ще получава ли обществени средства за издръжка?
Нe, няма да получава обществени (държавни) средства за издръжка, ако не е работещ роял.
Тя остава принцеса и член на кралското семейство, но това само по себе си не носи право на обществени средства. В датската система финансирането е свързано с изпълнение на официални задължения, не с титла или място в наследяването.
Доходите в такъв случай ще трябва да идват от частни средства (семейно имущество, лична кариера и т.н.).

# 133
  • Някъде там
Той и Кристиян не получава в момента апанаж.
Престолонаследникът Кристиан ще получава седем милиона крони годишно, от които четири милиона ще дойдат от баща му,от годишната помощ на крал Фредерик, а останалите три милиона ще дойдат от държавата. Престолонаследникът Кристиан няма да получава годишна помощ, докато не се премести в собствен дом и не си наеме персонал.

Тези двете и днешния тоалет ми са фаворити.

И Летисия има подобна рокля като на Мери костюма,много елегантно.

Страхотен е в движение костюма.
https://www.instagram.com/reel/DTIYdSICIXz/

# 134
Снимки по-отблизо, където личи разликата с очите:

Гримът около очите и миглите с различна дължина също не ѝ правят услуга. Виждала съм мигли въобще да не личи, че има и изкуствени сред тях, тук са сложени много непрофесионално. Една дълга, една къса отдолу се подава.
Личи, че английски фотограф  е правил снимките. Датските рядко я снимат толкова отблизо.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 16:54 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт