Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 56 032
  • 1 078
  •   18
Отговори
# 135
При усмивка такава "разлика" в очите е съвсем нормална. А веждите са си еднакви.
Не разбрах само по тези два критерия за какво съдим, че фрапиращи разлики има и при другия роялки, Мери дори не е такъв случай.

# 136
Лицето на Мери на 50+ г е видимо по-обемно от когато е била млада. Такъв резултат се постига само с инжекционни процедури, няма как всички жени да губят обем и плътност с годините, само при Мери да се появява. Какво общо имат веждите й?

# 137
Аз не разбирам защо Мери слага филъри и вероятно ботокс, но оставя около очите бръчки и само две на челото. Жена на 50+ години няма как да има само две бръчки на челото, нека сме честни. Като ще слагаш, слагай навсякъде, за да изглежда добре поне.

# 138
  • София
С голямо закъснение се включвам в темата, благодаря за направата и, Daviz Heart
И за много години!

От новогодишния и обувките са много красиви, много елегантен златист цвят

Много красива Мери, изящна!

# 139
  • Някъде там
Ааааа, как заблуждават с първите снимки.
Страхотен костюм!
Надявам се и косата наистина да е потъмнена, ще изчакам до събитие на открито, но сякаш е махнала светлото.

Още едно прекрасно произведение на Йеспер.
 Мери носи нов тъмносин кадифен костюм от Jesper Høvring.

Лана тук се вижда по-добре цвета на косата.
Разкошни обици също.

# 140
Нов ли е последния тоалет на Мери, защото на мен ми изглежда същия като от 2012, 2014г ит.н? Не знам защо толкова се отричат подплънките, при набран ръкав най- вероятно има подплънка, за да държи формата на набора.

# 141
Скрит текст:
Ааааа, как заблуждават с първите снимки.
Страхотен костюм!
Надявам се и косата наистина да е потъмнена, ще изчакам до събитие на открито, но сякаш е махнала светлото.

Още едно прекрасно произведение на Йеспер.
Мери носи нов тъмносин кадифен костюм от Jesper Høvring.

Скрит текст:
Лана тук се вижда по-добре цвета на косата.
Разкошни обици също.
Според мен е много неуважително да скриеш напълно лентата на най-стария и значим орден в датската монархия под дрехата си. Нито изглежда добре, нито изглежда уважително. Можеше да избере да го носи като огърлица, не да скрие лентата. Пише, че този орден се носи или като огърлица или с характерната синя лента, която има своето значение. Дори е описано как лентата при мъжете е по-широка, при жените е по-тясна, как и къде трябва да бъде закачена звездата ако се носи със светлосинята лента.
Скрит текст:
Орденът на слона има три празнични дни : Нова година, рождения ден на монарха и рождения ден на Валдемар Победоносец, който, ако не знаете, е на 28 юни. В тези празнични дни Орденът на слона се носи на гърдите върху златна верижка с верижки, оформени като кули и слонове. Яката е разположена на всяко рамо. При други важни поводи орденът се носи върху яркосин пояс със звезда на гърдите. Звездата на ордена е осемлъчна сребърна звезда с гладки лъчи; в центъра ѝ е разположен емайлиран червен диск с бял кръст, заобиколен от сребърен лавров венец.

Не помня да е имало друг подобен случай, в който кралска дама почти изцяло да закрие лентата към ордена - този или който и да е друг орден. Дори чуждестранните рояли винаги носят уважително датския орден. Интересен факт за орденът на слона е, че всеки орден реално е назаем и трябва да бъде върнат, когато член на Ордена почине. Този доста странен обичай означава, че слоновете се наследяват и използват няколко пъти от различни членове на ордена, като някои датират от стотици години. Интересното е, че обичайно не се разкрива на кого е бил даден слон преди това – въпреки че има някои традиционни линии на наследяване. Например, слонът, подарен наскоро на принц Кристиан, преди това е принадлежал на дядо му, принц Хенрик.

# 142
Сивата рокля на Мери е хубава на снимката с Фелипе и Летисия. Би била добър и модерен избор за приеми като днешния. Дано някой ден я повтори.
Иначе интересен избор да скрие лентата, на който е точно този важен орден. Не седи добре, все едно е закачен на крака ѝ.

Тези дни са доста снежни в Европа и не подминаха и Балморал, където е като зимна приказка.

# 143
От двата сини кадифени костюма, повече ми харесва Летисия. При Мери е по-интересна горната част, но разширението на полата долу дава един обем, който се набира при ходене. На мен пръстена ми хареса, който вероятно е комплект с обиците. Има по-старинно излъчване и се съчетава добре със самото кадифе като материя.

# 144
  • София
С годините лицето изтънява, но до едно време...като настъпи онзи особен период при жените към 50 всичко може да се случи Sad, докато пак се нормализират нещата.
Синята рокля съм запомнила през годините (дето уж е с подплънки) - не я харесвам - може да не я повтаря повече Simple Smile

Ако беше заради менопаузата, то щяхме да видим някакви разлики и в тялото ѝ. А такива няма. Само лицето е като топка.
2024 при синята рокля се вижда как е изкривено. Едната вежда колко е по-високо и едното ѝ око е по-затворено от няколко години.

И Катрин вероятно вече е в  ранна менопауза след операцията, химиотерапията и т.н., но такова нещо не се случва с лицето ѝ. А обратното дори. Личи, че остарява.
Защо? При Софи само в тялото видяхме разлика...
Но при Мери и с двете не виждам. Поостаряла е, като всички, но съществена разлика няма.   

За различни вежди, ако говорим, не е точно Мери "добрият" пример, а именно Катрин - всяка живее собствен живот...

# 145
С годините лицето изтънява, но до едно време...като настъпи онзи особен период при жените към 50 всичко може да се случи Sad, докато пак се нормализират нещата.
Синята рокля съм запомнила през годините (дето уж е с подплънки) - не я харесвам - може да не я повтаря повече Simple Smile

Ако беше заради менопаузата, то щяхме да видим някакви разлики и в тялото ѝ. А такива няма. Само лицето е като топка.
2024 при синята рокля се вижда как е изкривено. Едната вежда колко е по-високо и едното ѝ око е по-затворено от няколко години.

И Катрин вероятно вече е в  ранна менопауза след операцията, химиотерапията и т.н., но такова нещо не се случва с лицето ѝ. А обратното дори. Личи, че остарява.
Защо? При Софи само в тялото видяхме разлика...
Но при Мери и с двете не виждам. Поостаряла е, като всички, но съществена разлика няма.    

За различни вежди, ако говорим, не е точно Мери "добрият" пример, а именно Катрин - всяка живее собствен живот...
Софи си има бръчки по цялото лице и няма топки на скулите....
Тази снимка коментирах. Едната вежда е по-високо, то ѝ едната ѝ скула също и затова се получава това разминаване в двете половини на лицето
Софи си има бръчки по цялото лице и няма топки за скули.
А за очите ѝ. Така са ѝ като не се усмихва.
Ако беше заради усмивката, то трябваше всички хора, че и рояли, независимо мъже или жени да са така.
На нея едната ѝ скула също е по-високо и затова се затваря окото.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 09:47 от Tinо

# 146
Същият "феномен" и при Кейт.
Така и не разбрах какво точно трябва да доказва.

# 147
Не знам защо се отрича, че Мери се е променила много. Вижда се на снимките от преди 15 години какво слабо и фино лице без изразени скули е имала. Сега лицето ѝ изглежда едро и масивно точно заради пълнежа в скулите. А тези засилени бръчки около очите са точно от ботокса, компенсаторни са. Всъщност не е проблем, че се опитва да се запази млада по-дълго време, жалкото в нейния случай е, че това не води до желания резултат да изглежда по-млада, свежа и хубава, а напротив.

# 148
Няма роялка (с изключение на може би Максима и Матилде и там пак не съм сигурна), която да не си е правила такива процедури, дали ще е ботокс дали филъри няма значение.
Желанието да се отрича до дупка при едни и да се подчертава до откат при други обаче е съвсем е духа на темата.
Няма лошо, жени в светлините на прожекторите, трудно е да не се поддадеш на ужасния натиск да си млад, красив и слаб вечно.

# 149
  • В полите на Пирин планина
В човешкото тяло няма идеална симетрия. И моите очи например са различни.
Аз не виждам за какво са тия сравнения - и Катрин, и Мери са хубави жени. Не разбирам и какъв е проблемът, ако някоя от тях е правила корекции.

Общи условия

Активация на акаунт