Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 54 404
  • 1 049
  •   16
Отговори
# 195
Някой неща си оставят до живот явно Joy
Като млада има някои жестоки визии, въпреки че вече са старомодни.

# 196
Летисия ми изглежда различно спрямо преди месец например. Някак освежена. Браво

# 197
  • Glasgow
И на мен ми излизаха материали за Грейс покрай годишнина. И как срещата ѝ с Даяна е била първата важна за Даяна след годежа ѝ с Чарлз, била е много нервна, дори плакала, но било фурор за времето с в медиите. Година и половина след тази среща Грейс умира в катастрофа.Даяна след 15г.

# 198
На снимката Даяна гледа лошо, защото Чарлз преди това я бил скастрил за цвета на роклята. Не се носели черни рокли на приеми, само на погребения. А Грейс Кели я "успокоила", да не се притеснява, такъв бил кралският живот и щяло да става все по-зле 😂

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 23:10 от птица

# 199
  • Glasgow
Да, нещо си говорили по женски в тоалетната и Даяна плакала😅 Сигурно заради тези "успокояващи" думи. Тази рокля дали е била смела за тогава? 81-ва, доста разголена, сега май не се обличат така. Фърги и тя има разни такива с голи рамене

# 200
Да, май и разголена повечко от тогава приетото е била, но пък колко е хубава Даяна в нея!

# 201
  • Някъде там
Да, нещо си говорили по женски в тоалетната и Даяна плакала😅 Сигурно заради тези "успокояващи" думи. Тази рокля дали е била смела за тогава? 81-ва, доста разголена, сега май не се обличат така. Фърги и тя има разни такива с голи рамене
Някога като ги гледам по приемите много такива рокли са носели, всичките.Сега са доста по консервативни.
Помня една аристократка с показани зърна на един от шведските  балкони.Joy
И за черното хич не съм съгласна, не че ме питат:grinning:. При техните страхотни големи бижута една черна вечерна рокля винаги може да се освежи и да изглежда страхотно.

# 202
Реално това е била първата й публична изява след годежа им, тази снимка с пищното деколте била на кориците на всички вестници. Доста смело деколте, жените на сегашните крале и престолонаследници са доста по-обрани.

# 203
Тя затова след тази вечер е започнала да се прикрива с чантичката си 😄
https://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/diana-princess-o … ws-photo/52102228

# 204
Интересно как са ѝ позволили да облече черна рокля, все пак е имала вече съветници.
Деколтето наистина е много смело, в днешно време едва ли ще видим нещо подобно.
Но не е и единствената тъмна рокля носена от Даяна, има още две запомнящи се.
Явно е обичала да дразни Чарлз с подобни тоалети.

# 205
Явно съветниците се включват в действие след сватбата.

Дългата черна рокля ми харесва, втората, макар и толкова емблематична - не. Намирам я за прекалена. Прощавам само защото е върху Даяна 😄
А и тя има какво да покаже в деколтето! И пак не го е показала 😉

Защо ми се струва, че са еднакви двете роклите? На късата просто е махната долната част?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 09:56 от птица

# 206
  • София
Хм, не съм фен на черното, но си е официален, вечерен цвят отвсякъде. И Елизабет е носила, така че не знам Чарли, защо се е възмутил. Възможно ли е да е "градска" легенда и за нещо друго да ѝ се е сопнал?
И деколтето ми в ОК, съвсем нормално, осо6ено пък за вечер.

# 207
  • Някъде там
Хм, не съм фен на черното, но си е официален, вечерен цвят отвсякъде. И Елизабет е носила, така че не знам Чарли, защо се е възмутил. Възможно ли е да е "градска" легенда и за нещо друго да ѝ се е сопнал?
И деколтето ми в ОК, съвсем нормално, осо6ено пък за вечер ?
И черния цвят и  големите деколтета до поколенията на сегашните от 40 години нагоре, са били неизменна част от приемите..
И смятам че трябва да продължават да са. Млади, красиви, имащи какво да покажат ако не на приеми, къде другаде.

Според мен просто е имало напрежение и притеснение от първата поява на прием като двойка и при двамата, затова и той я скастрил и тя се цупила и плакала.
На други снимки от приема си се смеят, явно бързо й е минало..
А зад тях има и други дами в черно.
Хубава изглежда с тази рокля. Само прическата й тогава, не е моето..

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 09:57 от daviz

# 208
  • Glasgow
Било е фурор за тогава и го е засенчила, иначе май не е толкова за цвета. Имало е и шал, да покрива раменете, но тя май не го слага. Събитието е концерт/рецитал.

# 209
Хъм 🤔

И нали обичаме да обсъждаме еднакви рокли и кой кого копира, enjoy 😉

Според мен, Бети е най-хубава 😄

Общи условия

Активация на акаунт