Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 44 287
  • 836
  •   13
Отговори
# 300
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да е жива и здрава Кейт, всичко най-лошо да е зад гърба и, занапред само усмивки и здраве!

# 301
Честита да е най-лъчезарната и чаровна принцеса на света! Дано повече нищо лошо не помрачава дните ѝ! Да е много, много здрава, светът има нужда от такива усмихнати, позитивни, естествени, сърдечни и мили хора като нея!

# 302
Днес има прекрасна рожденичка. Най-вече здраве пожелавам, всичко друго се постига, като имаш първото.

# 303
Жива и здрава да е приказната принцеса на Уелс! И нашите медии се включиха :
 https://eva.bg/article/47684-Kei-t-Midaltan-na-44-tikhata-sila-n … rbKGSJRBBRN21v_CQ

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 10:52 от whitethree

# 304
Да е жива и здрава приказната принцеса! Дано всичко лошо да е зад гърба й.

# 305
Честита да е принцесата на Уелс! 🍀
Здрава да е най-впечатляващата и отличителната принцеса на Уелс, всичко друго си го има, прекрасно и любящо семейство! А видеото, което споделиха е толкова докосващо и трогващо, браво!

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 11:44 от Chonsi

# 306
За да отбележи 44-ия си рожден ден, принцесата на Уелс издаде последната част от видео поредицата си „Майката Природа“. Във филма Катрин размишлява върху собствения си личен път на изцеление след неотдавнашната си битка с рака.

Серията „Майката Природа“ е дълбоко лично и творческо размишление върху това как природата ми е помогнала да се излекувам. Но това е и история за силата на природата и креативността в колективното изцеление. Има толкова много неща, които можем да научим от майката природа, докато се стремим да изградим по-щастлив и здрав свят. C

# 307
Видеото от Катрин е много хубаво, самата тя има много топъл и успокояващ глас. Похвално е как тя и Кралят открито говорят за личните си битки. В предишен ангажимент Катрин бе споделяла, че за нея изключително предизвикателната част е била след приключване на лечението - страховете, новата реалност. Вчера пък е разказвала как разходките в природата са й помогнали по време на лечението, да успее да изчисти ума си, да се откъсне поне за малко от постоянните мисли за диагнозата и лечението.

# 308
Преди ежегодните събития „Magic Millions“, Зара Тиндал беше видяна да пазарува с  Кейт Уотърхаус на Голд Коуст в Австралия.

Роклята много ми харесва.

# 309
Толкова много поздрави има от патронажи на принцесата, както и поздрав от Чарлз и Камила.

Много ми харесват кадрите, на които е Кейт от видеото, толкова в естествена, няма нужда от блясък, грим и блестящи рокли и отново успя да разчупи концепцията от официални портрети.

Зара е в много готина лятна рокля. Вчера разходи и страхотни крака по къси гащи.

# 310
Честит рожден ден на Принцесата на Уелс! Да е здрава, всичко останало го има - любов, подкрепа, щастие!🍀
Светът има нужда от такива хора! ❤️

# 311
Зара Тиндал, посланик на Magic Millions Racing Women, присъства днес на събитието Magic Millions Racing Women в Голд Коуст, Австралия.

# 312
  • Glasgow
Еее, Зара почти винаги толкова шик, каква е тази одежда за 8 март банкета дето е облякла

# 313
На мен ми харесва Зара. Цвета е страхотен, много и отива. А и тази бродерия или апликация в съчетание с ръкава разчупват роклята.
И с розовата, дето е ходила на шопинг също е страхотна.

# 314
  • Down south
Зара изглежда чудесно и когато е небрежно елегантна, и когато е на официалната вечеря.

Да е здрава Принцесата на Уелс!

Общи условия

Активация на акаунт