Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 43 033
  • 823
  •   5
Отговори
# 360
Къде са отишли Мери и Фредерик за уикенда?

# 361
  • София
Заедно са още нали ? Дете имат ли ?
Алваро и Изабел чакат второ.

Заедно са и нямат деца.

Много си приличат Каролин и Шарлот от Монако, много! И са много красиви жени!

Вчера си говорих с колеги от Мадрид и стана дума за кралското им семейство- много лошо се изказаха за тях всички четирима. Наистина много ме впачтлиха с хейта, който изсипаха, нарекоха ги безполезни безсрамници. В пълен контраст датските ни колеги припадат по тяхното си кралско семейство. Споделям само защото ми направи силно впечатление, без претенции, че това са общите настроения в страната.

# 362
Моите впечатления от датчани за  датското кралски семейство са същите, особено за Мери, която им е спечелила уважението и с изключително ниво на владеене на езика им.

Общувам сравнително редовно с холандци и са от умерено до крайно негативни за Вилем и Максима.
Аз също споделям само лично впечатление.

# 363
  • Glasgow
Tepsyhora, а казват ли защо? За Хуан Карлос епохата знам, но младите мислех, че по ги харесват.

# 364
Къде са отишли Мери и Фредерик за уикенда?
Не казват, явно държат на личното си пространство 🙂

Наистина удивителна прилика на Каролин и Шарлот.

# 365
Питали са Фредерик преди няколко дни за Гренландия. Горкият, свива рамене и се хили като ученичка.
Изглежда му е забавна ситуацията.
https://ekstrabladet.dk/underholdning/kongelige/danskekongelige/ … ticle11059591.ece

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 09:11 от Tinо

# 366
Нека му е забавно на Фредерик и да си ходи на почивчици, той Тръмп не спи и както Дания нищо не прави по въпроса ще си имат проблеми.

# 367
Много силно новогодишно филмче на Инвиктус.
https://x.com/WeAreInvictus/status/2010018804525330497

# 368
  • Glasgow
Много силно новогодишно филмче на Инвиктус.
https://x.com/WeAreInvictus/status/2010018804525330497
Имаше днес някъде из пресата, че хората искат Кралят да ги открие в Бирмингам 👑💥Хари да го поканел и т.н, би било хубаво.

# 369
Всички принцеси на 12 годишна възраст.
Само една виждам с дълги нокти с гел лак и грим, другите са си естествени.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 00:25 от Chonsi

# 370
  • София
Кейт и Уилям на лов:

И подробна статия по въпроса. https://people.com/royals/inside-the-royal-familys-hunting-tradi … -middleton-hunts/
Пише, че учат и Джордж. Снимките и информацията са публични и са навсякъде, не е и нужно да се рови в частни детски профили.
Уточнявам, че не съм фанатик и не съм против лова, това си е типично аристократско занимание, дивеч си се яде по  цял свят.
Просто не е вярно, че едни убиват животни, а други - не.

# 371
Зара и Майк Тиндал присъстват на събитието Magic Millions Polo на Голд Коуст в Австралия днес.

# 372
За какъв медиен чадър изобщо по отношение на Уелс се твърди, като се изровиха снимки за това как били на лов?
Някои май са забравили и истерията за една снимка, която била редактирана и хилядите знайни и незнайни "експерти", които се упражняваха да търсят редакциите и пишеха пространни статии. Това ли е медиен чадър?
А не, може би колко са непопулярни Уелс и за това, има чадър да им пази рейтинга.  В днешния свят медиен чадър не играе просто, защото методите на информация и комуникация са на всеки ъгъл. Британците много добре боряват с методите на демокрацията, и ако искат република знаят как да я получат.

# 373
Според последната статия на Роя Никха за The Times, кралят и кралицата ще бъдат домакини на президента на Нигерия на държавно посещение в Обединеното кралство през март, отбелязвайки първото подобно посещение от 1989 г. насам.

Роклята на Зара много ми харесва. Майк и той е страхотно облечен.

Медиен чадър има над холандци и датчани, които трудно отразяват дори гаджетата на младите принцове и принцеси, за изневярата на Фредерик да не говорим. Във Великобритания медиите пишат за всяка простотия, ходят снимат папараци, това ако е медиен чадър..

На лов ходят всички аристократи, нито Кейт и Уилям са първите, нито последните, да не говорим, че и за много обикновенни хора също е хоби. Добре, че я прекратиха в последните години, поне публично за медиите.
За мен най-зловещи са снимките на датчаните от преди години. Фредерик също ходи на лов, дори в края на миналата година беше поканил хората, с които ловува в двореца на обяд и забавления.
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 14:19 от Chonsi

# 374
  • Glasgow
Много готина Зара и как Майк си е мачнал кърпичката Simple Smile

Ох, много неприятни тези снимки с животните. Лицемерно е така да коментирам като се има предвид, че ям месо, но като го видиш  изложено е бррр....

Общи условия

Активация на акаунт