Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 37 265
  • 691
  •   6
Отговори
# 555
Много се чудя защо кралските дами, които са по-високи от мъжете си се пънат винаги да са на много висок ток и да стърчат над тях?
Рания е най-фрапираща, а сега и Раджуа.
Матилде и тя.
Ето Летиция, си докара проблеми с краката и сега с по-ниски обувки е като статуетка до високия си съпруг!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 23:37 от MoSt new

# 556
Матилде не е по-висока от мъжа си, точно в горния пост съм качила техни снимки. Раджуа и Хюсеин са почти еднакви на ръст. Рания е по-висока, да, но пък явно не им пука с Абдула. Може би в наши дни не е прието на официални събития да се ходи с балетки. И Даяна беше височка и пак се качваше на токчета. По-ниски, вярно, но и преди 40 години не се носеха чак такива 20 см. кокили.
Аз им се чудя как издържат на тези токове. Ако е само за показване пред публиката за 15-20 минути, е поносимо, но някои са с такива обувки и на целодневни ангажименти.
Летисия при ръста на Фелипе и на кокили да се качи пак ще изглежда мъничка и като статуетка 😄

# 557
Матилде е едра и кокалеста и създава впечатление на по-висока от мъжа си.
Според мен ако е на 4-5см. по-нисък ток няма да се забелязва толкова. Също и Раджуа.

# 558
  • София
Тук се намесва типично мъжката логика. Мъж среден на ръст може да се дразни от жена, която е по-висока от него.
Но мъж, който определено е нисък, се гордее с жената-трофей до него. Колкото по-висока, толкова по-добре. Не сте ли забелязали йорданците каква наперена стойка имат. Компенсират със самочувствие ръста си. Така и трябва.

# 559
На горните снимки ъгълът е такъв, че и Летисия да беше щеше да изглежда по-висока.

Но пък в светлината на разговора за феминизма от вчера, може би е време да сложи край на очакването, че жената трябва да се смалява нарочно,  за да се чувства добре мъжът до нея.
Добре, че днешните крале с по-високи жени не се чувстват застрашени в мъжеството си от това.

# 560
  • София
Колкото и да не харесвам това турскосиньо, на Матилде много ѝ отива. Чудесна рокля, хубава дължина, по-често да я носи.

Максима в същия нюанс палто. Не ми харесва, има други по-подходящи. Твърде много различни цветове. Обувките и чантата са великолепни обаче.

Чантата на Вилем ли се вижда 😂

Мисля че с друга чанта беше, като за документи.

# 561
  • Някъде там
Матилде е доста по ниска от Филип, просто винаги е на над 10 см ток.
Раджва и Хюсеин са почти с еднакъв ръст и най-малкото токче я прави по висока от него. Никога не е носила толкова високи обувки, колкото носи Матилде обаче. Винаги, ако не са пантофки са с нисък или среден ток.

Единствената по-висока е Рания.

Даааа "дамската му чанта се вижда".Joy
То палтото е само да влизане в сградата, иначе роклята, много я харесвам аз. Както и брошката.

Отбелязват 2 години на трона за Фредерик като пускат аудио на KONGEORD с неговия глас.

Много ми хареса тази снимка с художника Джеймс Турел от вчерашния му ангажимент.

# 562
Максима сякаш е развила далтонизъм на снимките със синьото палто. Поотделно всяка дреха и аксесоар е с убийствен цвят, но съчетанието им боде очите.

# 563
Синьото не ми е любим цвят и на мен, но на Матилде роклята е много красива въпреки елемента на талията.
А синьо и зелено много ми харесва като съчетание и за мен добре й се е получило на Максима.

# 564
  • София
Даааа "дамската му чанта се вижда".Joy
То палтото е само да влизане в сградата, иначе роклята, много я харесвам аз. Както и брошката.
Друга е чантата, синджир има за дръжка. Тази на Вилем...не знам каква е и на кого 😂😂. Отиваше му де.

Синьото не ми е любим цвят и на мен, но на Матилде роклята е много красива въпреки елемента на талията.
А синьо и зелено много ми харесва като съчетание и за мен добре й се е получило на Максима.
На мен пък точно това ми харесва, дефинира талия и прибира.
Тъмносиньо палто щеше да е разкошно с тази  рокля. Хубава си е и така Максито 🙂

# 565
Най-любима ми е тази с Луи. ♥️
Няколко корици от декември и януари:

# 566
Комбинацията на Максима - ярко синьо с ярко зелено (изумрудено ли е, какво?) е страхотна 👍
Чантичката (ако говорим за втората снимка с Вилем) си е нейната. Просто е разперила ръце и се вижда само крайчето на клъча ѝ.
Не седи мирна Максима, на протоколи и задушаващи правила не робува 😉

Много са хубави Раджуа и Хюсеин пред римските (?) колони. Някой знае ли къде точно да снимани?

# 567
Налии, много се забавлявах с него ?
Готино е обаче, че не са подминали писмото..Ако беше писал до Вики можеше и Естелче да отговори да му даде съвет.  

Вилем и Максима  са били домакини на традиционен новогодишен прием за холандски гости. Принцеса Беатрикс, принцеса Маргриет и професор Питер ван Волленховен също са присъствали.
Ха ха Максима със същата пола като на Матилде също на новогодишен прием.
Много ми харесва. Вилем й носи чантата:grinning:

Ей тази чанта тук, Птица, се чудим чия е Simple Smile дали на Максима или на Вилем Simple Smile

# 568
  • София
На Матилде много и отива яркосиньото. На Максима - не толкова. Не вярвах, че нещо може да не и отива, но факт, някак кожата и посивява до този цвят. Иначе самото палтенце е чудесно, веднага бих го грабнала.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:43 от jasmin tisane

# 569
  • Някъде там
Лана за чантата от първата снимка говоря.
Колкото и да не харесвам това турскосиньо, на Матилде много ѝ отива. Чудесна рокля, хубава дължина, по-често да я носи.

Максима в същия нюанс палто. Не ми харесва, има други по-подходящи. Твърде много различни цветове. Обувките и чантата са великолепни обаче.

Чантата на Вилем ли се вижда 😂

Мисля че с друга чанта беше, като за документи.

Общи условия

Активация на акаунт