Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 37 777
  • 695
  •   8
Отговори
# 690
Следващият месец са наградите БАФТА, дано тази година принцесата да присъства и да ни изненада с някоя хубава червена или бордо рокля.
Макар че няма да е лошо ако повтори и тази рокля.

Този ярък червен цвят ще е доста модерен за тази година. На Златните глобуси също забелязах, че го носеха много.
Скрит текст:

# 691
Аз писах скоро за Виктория, точно покрай тази рокля, че според мен е 140см висока и широка, някой постна снимки като млада, фино миньонче е била около 150 см, и слабичка, но от многото бременностти става така.

Едно време са били дребни хората. Миналата година във Виена видяхме леглото на някоя от кралските особи. Ами все едно бебешко легло в днешно време. Още тогава обсъждахме, че са били дребосъчета спрямо днешните размери.

# 692
Аз писах скоро за Виктория, точно покрай тази рокля, че според мен е 140см висока и широка, някой постна снимки като млада, фино миньонче е била около 150 см, и слабичка, но от многото бременностти става така.

Едно време са били дребни хората. Миналата година във Виена видяхме леглото на някоя от кралските особи. Ами все едно бебешко легло в днешно време. Още тогава обсъждахме, че са били дребосъчета спрямо днешните размери.
По отношение на леглата, известен период от време е имало мода да се спи в полулегнало положение.
Иначе действително преди време хората са си били по-ниски - достатъчно е да се завърти някой дори по нашите етнографски музеи и да види някоя носия. Просто храната си казва думата.

# 693
Принцесата на Уелс вчера като пристига в Уиндзор сама с колата.
https://x.com/tokkianami/status/2011923512731291981?s=46

И като си тръгва случайно се появява докато тече смяна на охраната в двореца.
https://x.com/tokkianami/status/2011836088726536245?s=20

# 694
  • София
Пропуснала съм Летисия от преди 2 дни. Много ми харесва

# 695
Максима открива 40-тото издание в De Oosterpoort в Гронинген.

Скрит текст:
Eurosonic Noorderslag поставя европейските музикални таланти под светлината на прожекторите по целия свят и предлага на холандските таланти възможност да пробият и да се превърнат в хедлайнерите на утрешния ден. Кралица Максима открива 40-тото издание в De Oosterpoort в Гронинген.
Мери присъства на премиерата на „Indenfor Murene” (Вътре в стените) на Старата сцена на Кралския театър.

Скрит текст:
Червената театрална лампа беше запалена, когато Нейно Величество Кралицата присъства на премиерата на „Indenfor Murene” (Вътре в стените) на Старата сцена на Кралския театър в сряда вечер.
Пиесата на Анри Натансен има съвсем специална връзка с театъра. Тя е била поставяна повече от 500 пъти от премиерата си на Старата сцена през 1912 г.

Кралицата беше посрещната от Фридамари Б. Каучи, която играе ролята на Малката Сара в настоящата постановка. Ролята се дели с друг актьор, който се появи на репремиерата.

Новогодишен прием за институциите в Люксембург.
Скрит текст:
Традиционният новогодишен прием, който всяка година събира основните институционални фигури в страната, се проведе тази сряда вечер в двореца на великите херцози.

Еее, много хубави дами, тоалети и събития.
Страшно ми хареса Максима, така да сияе тази жена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт