Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 41 787
  • 803
  •   24
Отговори
# 750
6 години по-късно все още е трудно да се разбере разликата между "искам аз да решавам какво и кога да публикувам" с/у "таблоидите да разпространяват лъжи и измислици, когато решат."
Това последното още се случва.
Хем ги виждаме, че си смучат от пръстите, ама кликове да има, пък и докато има хора, които се връзват.

# 751
  • Glasgow
И все още не знаем как изглеждат децата, защото много обичат да се показват.
Такива моменти и аз бих показала, супер са.

# 752
Уау, Зара никога не разочарова! Поредна безупречна и стилна визия! А с Майк са много хубава двойка, на която личи хармонията и любовта помежду им, както и че истински се радват и наслаждават на живота! Харесвам много позитивната енергия, която излъчват и двамата.
И на мен много ми хсресва визията на Зара, последните години поработи върху стила си, и сега няма лоша визия, елегантна и шикозна.
Меган си е инфлуенсър, опитва се да създаде розов медиен образ, най- вероятно е прелюдия към Св.Валентин, при нея няма спонтанност.

# 753
И все още не знаем как изглеждат децата, защото много обичат да се показват.
Такива моменти и аз бих показала, супер са.

# 754
  • Glasgow
Ами само първите са официални, другите са от тези профили дето следят всичко около тях. Аз от първата бебешка не мога да преценя как момиченцето би изглеждало сега.

# 755
Скрит текст:
Деколте "капка" би било подходящо с по-малка капка (с по-издължена пропорция или само цепка, не капка)...
Тази огромна дупка, разваля цялата рокля и пропорцията в горния част на роклята...
Скрит текст:
Десена и материала не ме дразнят, откриват реставриран театър, не откриват сесия на парламента.
Изобщо не ми харесва, в "преправените" варианти.

Матилде...сега синьо ли е или лилаво.

Според мен е лилав. Харесва ми, но бих предпочела да ги няма копчетата на ризата.Обиците са супер. Има ли ги по от близо ?
Мери и днес е имала ангажимент.
Като патрон на националната асоциация за психично здраве SIND, участва в мероприятие по програмата „Млади приятели на природата“
 Тя е патрон от 2004 г., като асоциацията е една от първите, с които тя започва да работи.

Това пък на масата червеното какво е?Rolling Eyes

Оф, много им завиждам на датчаните за функционалното облекло. Много са им добри нещата.
Има ли марки, Давиз?

# 756
  • Glasgow
Антифеновете в туитър още нищат книгоразделителя Simple Smile една снимка ли няма да намерят, те намериха всички производители в цял свят:))) Не осъзнават ли как ѝ правят безплатна реклама въпреки всичко, умирам с тях:)

# 757
Ама те точно това искаха, да се показват, но само както те искат, където и когато искат те, да се пише за тях, но само каквото искат те. Да контролират чуждото мнение, но се вижда и че с най-агресивните ПР агенции не могат да накарат хората да ги възприемат така както те желаят - спонтанни, обичащи се, щастливи и искрени. Не случайно оглавяват от години класациите за нехаресвани знаменитости. И според мен ще продължават и за вбъдеще да са досадни и неприятни за една огромна част от хората. Не спират да се натрапват, да недоволстват и да правят обратното на това, което заявяват, че искат да правят.

# 758
  • Някъде там
Скрит текст:
Деколте "капка" би било подходящо с по-малка капка (с по-издължена пропорция или само цепка, не капка)...
Тази огромна дупка, разваля цялата рокля и пропорцията в горния част на роклята...
Скрит текст:
Десена и материала не ме дразнят, откриват реставриран театър, не откриват сесия на парламента.
Изобщо не ми харесва, в "преправените" варианти.

Матилде...сега синьо ли е или лилаво.

Според мен е лилав. Харесва ми, но бих предпочела да ги няма копчетата на ризата.Обиците са супер. Има ли ги по от близо ?
Мери и днес е имала ангажимент.
Като патрон на националната асоциация за психично здраве SIND, участва в мероприятие по програмата „Млади приятели на природата“
 Тя е патрон от 2004 г., като асоциацията е една от първите, с които тя започва да работи.

Това пък на масата червеното какво е?Rolling Eyes

Оф, много им завиждам на датчаните за функционалното облекло. Много са им добри нещата.
Има ли марки, Давиз?
Да, на якето
https://www.instagram.com/laksensporting_official
Ето и на панталона, като на панталона е с кралски печат.
https://www.instagram.com/deerhunter_eu В Гренландия и Бразлия ги носеше.

Много ми харесват обиците на Матилде.

Готино е клипчето, Жокер благодаря..
Ако беше облякла и красивата си рокля, пресъздавайки танца, още повече щеше да ми хареса.. Песента е много приятна.

# 759
Сега прочетох, че видеото на Съсекс, било снимано от 4годишната Лилибет, това някак изключва спонтаност, защото 4г.дете, да му хрумне да снима, трябва да познава техн.средства много добре, камера или телефон, не ми се вярва Съсекс да предоставят мобилен телефон на децата си в такава ранна възраст.

# 760
Българското кралско семейство е в Мадрид, за да присъства на литургията в чест на принцеса Ирен.

# 761
Много ясно, че не е спонтанно!

# 762
  • Glasgow
Да, хубава е песента. Май имат годишнина, защото на другия слайд е снимка от 2016-та.

# 763
Много са ми странни Меган и другите инфлуенсърки как се самоснимат за инстаграм и искат да режисират уж спонтанен момент. Изобщо цялата концепция е странна - независимо дали наистина са го изживели този момент и после режисирали клипчето или директно сценарий и снимане. Нагарча, че използват 4годишното си дете, за да ги снима. Странно е, че от толкова малки са с екранно време.

Аз вярвам, че наистина се обичат, ама такива режисирани инстаграм клипчета, където пускат телефона и го играят спонтанни докато се получи клипчето са по-скоро фалшиви, отколкото показват любов.
Малко ми напомня на първото й видео в инстаграм как си личеше, че многократно е писала по пясъка 2025. Кой знае колко пъти я е снимал Хари докато се получи да изглежда небрежно.
https://pagesix.com/2025/01/02/royal-family/meghan-markle-filmed … imes-fans-notice/

# 764
  • Glasgow
Не смятам, че някой мисли, че е напълно спонтанно, най малко трябва да кадрират, да се знае къде да застанат, аз хем с подготовка пак имам видеа дето ми се вижда само една ръка, всичко друго извън кадър. Но е готин момент. Не само инфлуенсърки, почти всички, които снимат видеа имат предварителна подготовка, не ми  е странно. Само ми е странно някакъв тренд напоследък из инфлуенсърите да говорят за психично здраве и да реват на видеа, това вече ми е криндж, значи подготвяш, светлина, кадър, почваш да ревеш, после обработваш с програма и го пускаш в ИГ...

Общи условия

Активация на акаунт