Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 41 744
  • 803
  •   27
Отговори
# 765
Много ясно, че не е спонтанно!
Спонтанно няма как да е и някакси дъщеря им хваща телефона и започва да ги снима. Тя е на 4 години, няма как да се сети за подобно нещо.
Реално пресъздават танца от сватабата им.

# 766
Не знам Жокер, 4 годишно дете с ниския си ръст не може да държи камерата под такъв ъгъл, за да хване не просто високия Хари,  но и да са напълно централно в кадъра. Отделно да не мърда. Съвсем режисирано и репетирано си е, къде точно да стоят, за да са централно позиционирани. Лили евентуално може да е натиснала бутона старт на закачения за статив телефон.

Ако искаха спонтанност - да бяха публикували сватбения си танц. Опс, сега виждам, че са продали този танц на Нетфликс.

# 767
  • Glasgow
И това е лошо ли?

# 768
Според мен по-готино щеше да бъде синът им да снима клипчето.

# 769
Стига с това триене, страници наред нищихме Уилям и данъците, и беше обвиняван в какво ли не, но сега не можем да обсъдим един клип на Меган, пуснат от нея в официалната й страница, не виждам някой да я обижда или да нарушава правилата.

# 770
  • Някъде там

Знам че е тъжен повода, но Фелипе, иначе джентълмен, защо не взе чадъраа.

Ирене, дъщерята на Кристина кръстена на покойната и  Виктория- Фредерика дъщерята на Елена.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 14:11 от daviz

# 771
  • Glasgow
Тъкмо си мислих днес как новата кризисна мениджърка сигурно ще измисли някой момент на близост в Шотландия, че това видео с танца е навсякъде в интернет, и ми излиза нотификация на статия на дейлито от днес, как 2023 Кейт закачливо пипнала Уилям😅 много хубав стайлинг тук
https://www.dailymail.co.uk/news/royals/article-15458621/Prince- … AFTAS-moment.html

# 772
Добре де, защо, според теб подобен клип ще изисква намеса на кризисен ПР?! Силно се съмнявам някой от Уелс да се интересува. Според мен, самите медии могат да се опитват да имитират някакво съпоставяне или "съревнование ".

# 773
  • Glasgow
От много гледане на сериали/филми за тях, сутрешните им срещи с прес секретарите им и обсъждане на пресата, насоки и т.н Колкото и да има художествена измислица все се базира на нещо.
Последно покрай един сериал за Андрю. Как работят ПР-ите им, кога наеха кризисни. Един смешен момент се сетих оттам, там Чарлз и Кралица Елизабет не участват като герои, и ги "виждаме" само като телефонен разговор. Та Чарлз начуква канчето на Андрю по телефона за нещо и след като затваря Андрю казва нещо от рода "Мистър Тампон ще ми казва на мен"🤣
бях го забравила този момент

# 774
Какво му е на тампона,  много полезно нещо е.

# 775
  • Варна
Тия двамата като ги видя да танцуват и се сещам как туъркваха от стаята в родилното, брррр.

# 776
Снимките на испанците от Испания ли са или са в Гърция?

# 777
Българското кралско семейство е в Мадрид, за да присъства на литургията в чест на принцеса Ирен.
Не кралско ,а царско семейство.

# 778
  • Някъде там
Снимките на испанците от Испания ли са или са в Гърция?

В Испания са.
В православната катедрала в Мадрид има служба.
В понеделник ще е погребението в Гърция в семейното гробище в Татой.
В Гърция София ще е придружена от Фелипе и момичетата, Летисия няма да присъства.

# 779
Сменила си е гражданството. Но си е останала явно източно православна.

Общи условия

Активация на акаунт