Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 41 913
  • 807
  •   20
Отговори
# 795
И този неизвестен жълтур е достоверен източник, на който много се държи в темата? Жива да не бях! 🤣🤣🤣

# 796
Хари и Меган в танцово предизвикателство 💃🏻https://www.instagram.com/p/DTlrNrEku-3/
Много са готини. 10 годишна връзка и химията още струи.
Разбира се, че е подготвено клипчето, ама че странна критика, то все едно никой не си подготвя нещата, които качва, за пръв път чуваме ….😂🤣😂

Ето повече инфо за клюките около назначаването на новия кризисен менджмънт, нали питахте:
https://www.thelist.com/2078144/prince-william-kate-middleton-hi … ors-meghan-harry/
Накратко версиите:
Подготовка за обявяване на развод;
Управление на кризата с Андрю;
Управление на инфото във връзка с посещенията на Съсекс в UK (Хари ще идва този месец, а двамата през лятото за Инвиктус);
Смачкване на слуховете и коментарите за развод;

В общи линии това е, бъдещето ще покаже.
Слуховете не са мои и не съм ги писала аз, моля да не се избухва персонално, това циркулира в медии и мрежи.
Само като прочетох това и затворих статията.
"Мълчанието на Уилям, принц на Уелс, относно рождения ден на Катрин, принцеса на Уелс, не помогна за нарастващите слухове за развод ."
Значи всички кралски двойки, от всички монархии, са пред развод, защото никой на никого не честити публично ежегодно, а "отбиват номера" с публикуването на потрет на рожденика, но без лично пожелани от половинката му.
"Американските ми таблоиди са по-добри от английските ти таблоиди." Smiley

# 797
Жалки провокации от измислени източници. Същите като, че Уилям е пребил Кейт, че има двойник, че не е жива и подобни..
Аман вече от всякакви гнусни работи. Уелс сигурно дори не се сещат за продажния Хари и измислените му историий ама медиите още въртят някаква драма дето реално няма. Ще си наемат "оръжие" точно заради неговите визити и Инвиктус, абсолютен виц.
Дано поне в родината на Инвиктус следващата година, не го превърнат отново в шоуто на бившата херцогиня.

# 798
Даже и популярната и обичана Катрин ще залезе,ако тръгне срещу кралското семейство. За щастие жената е разумна,уравновесена и в отличен баланс с мъжа и задълженията си. Обичта, подкрепата и синхронът между нея и Уилям само сляп няма да види.

# 799
Аз, доколкото разбирам, по-скоро тезата е,че се търси обяснение защо е назначен кризисен ПР. Тъй като е логично да има причина за подобно действие и оттук  тръгват да се роят слухове,които да дадат възможно обяснение. Времето ще покаже най-добре, но от изброените на мен най-логично ми се вижда за Андрю. Посещенията на Съсекс ще предизвикат много шум, внимание, ще се вихри буря в чаша вода,но чак кризисен ПР ми изглежда крайно. Не разбирам, де, но това с развода е отвсякъде измислено. Факт е, че пускането на подобен слух най-много кликове ще отнесе.

# 800
Жената, която са назначили се е занимавала и е специалист по кризисен ПР. Може да е решила да приеме по-спокойна и различна по естество работа. Защо изведнъж се реши, че в Уелс се очаква криза?

На клипчета такива химия струи от Хари, че просто няма накъде повече. Спрете го на стоп кдър и разгледайте лицето му в началото когато Мегън приближава към него.
А с това размъкнати и изсухлени долници ние в село не си позволяваме дори до кухнята за вода да ходим, какво остана да се показваме на целия свят.

# 801
Казусът с Андрю оттече вече и не изисква кризисен пиар. Човекът се оказа поне дисциплиниран и послушен поданик и се оттегли тихомълком. Ако е свързано с линията на наследяване,друга буря предстои там. Може би като датската,но там снахата също се оказа практична и разумна. В Британия при идентична ситуация няма да се размине кротко.

# 802
И като са пред "развод" Катрин и Уилям защо бяха заедно на Коледа в Сандригам, защо преди няколко дни пак бяха заедно? Или вчера са го решили? Популярността  на Уелс е ясно, че трудно се преглъща от едни фенове.

# 803
Отне ми минута да разбера вероятната причина за наемането ѝ.
"Публично позициониране на работа в областта на устойчивостта" "въпроси свързани с климатичната политика". И още няколко сфери, в които е специалист.
Никъде не се споменава за решаване на лични кризи.

# 804
Феновете вместо да се радват, че предстои развод, по-добре да стискат палци тази пр-ка да не се окаже, че е наета, за да се справя със евентуална ситуация на отнемане на едни кухи титли.

# 805
  • Glasgow
Чак пък радост 🤷🏻‍♀️ темата е за клюки, коментираме това. Моето ежедневие няма да се промени с това дали Уелс, Съсекс, датчаните или който и да е са заедно или не.
Ако е за титлите Чарлс трябва да наеме, нали засега от него зависи това.
Миа Тиндал рожденичка днес.

# 806
Даже и популярната и обичана Катрин ще залезе,ако тръгне срещу кралското семейство. За щастие жената е разумна,уравновесена и в отличен баланс с мъжа и задълженията си. Обичта, подкрепата и синхронът между нея и Уилям само сляп няма да види.
Това, което е при Уилям и Катрин, се нарича да се намериш със сродната си душа. Тяхната връзка се основава на много дълбоко приятелство освен привличането. Кой от нас завижда на приятелите си или се съревновава с тях? Ако го правим, значи не сме им приятели. Затова Уелс са толкова подкрепящи се - любовта им е на много нива до степен сродни души. А самият Уилям е казвал, че у сем. Мидълтън се чувства у дома си и това е още от студентските му години. Уилям първо е поискал ръката на Катрин от баща ѝ и чак после е говорил с кралицата.
Когато Уилям и Катрин са заедно, дори вървят в синхрон. Винаги се търсят. И никога не се побутват и пререждат един друг. Всички видяхме как се беше стопил, когато тя беше болна. Има едно клипче от инвеститура, на което чак се поклаща сякаш от умора, защото изглежда, че му е трудно да се задържа прав.

# 807
Феновете вместо да се радват, че предстои развод, по-добре да стискат палци тази пр-ка да не се окаже, че е наета, за да се справя със евентуална ситуация на отнемане на едни кухи титли.

Точно такива статии прочетох, и то не в една медия – че Уилям е наел специалистката във връзка с отнемане на имагинерните титли на Хари и съпруга. Елизабет оставила проблемът с Андрю на Чарлз, също както и Чарлз ще остави проблемите с Хари на  Уилям. Трябвало да е подготвен отрано. Разбира се, не бих публикувала журналистически хипотези  в търсене на интрижки. Но това е много по-вероятно, отколкото развод.
 Танцът на бившите аристократи с нищо не ме впечатли  след оня срамен туъркинг, очаквах да се развиват във вече поетата посока. Joy

Общи условия

Активация на акаунт