Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 45 508
  • 858
  •   1
Отговори
# 855
Трудно ми е да разбера Хари и Меган. Искат охрана, не се чувстват защитени, ама не спират да споделят къде и как ходят с децата си, не просто на рожденните им дни, кой им идва на гости, те на кого ходят, ами и какво правят в почивните дни. Няколко минути им трябваха на феновете да разберат къде е фермата за тикви, сега Меган буквално е тагнала мястото, където са били да хранят животни.

Нищо от държанието на Меган в социалните медии не подсказва, че може да имат притеснения за сигурността на тези деца.

# 856
Интересно е, че към днешна дата има поне два фонда в България, които могат да откупят ордена:
"ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ" Фондация
ЕИК... Фонд за опазване на историческото наследство “Цар Борис и Царица Иоанна"Жалко!
За белгийците незнаем, дали нямат. Търга не е минал. А реално Фабиола ги е завещала на собствените си роднини. Може тези на мъж й да се сърдят и да не искат да ги купуват, щом тя не им ги е завещала....Joy
Много неизвестни има.Blush
Странно е, че ги завещава на далечните си испански роднини при условие, че е надживяла съпруга си Бодуен с 11 години. Живяла е в двореца и се е ползвала с привилегиите на бивша кралица.
Както и с уважението на бъдещата кралска двойка Филип и Матилде.

# 857
Нито Уилям и Кейт ще се развеждат, нито Хари и Меган. И двете двойки просто са си наели пр-и, в което няма нищо лошо. Наистина медиите в днешно време са отврат. Само и само да имат приходи измислят всякакви фантастики нямащи общо с реалността. Поданиците и бившите колонии са разлигавени, искат развлечение, скучно им е, всеки втори с характер на захарен памук или снежинка и очаква нон стоп интриги, скандали, драми и ако може и двете двойки да им ги осигуряват непрестанно.
аз мисля, че медиите в днешно време даже имат доста спирачки и се сдържат, сравнени с 80-тарски и 90-тарски. И това дело дето ще е идната седмица ще осветли какви методи са ползвали. Аз не мога да си представя в днешно време корица като на Фърги с 'финансовия ѝ съветник' дето и смуче крака на шезлонг, докато някоя от малките играе наоколо, или пък скандал като "Тампонгейт' на Чарлз и Камила, или Софи с 'Моят Едуард не е гей". И по добре, че няма. По добре кой на кого роклята копира, кой наел ПР, бели кахъри са.
Няма, защото светът "се навидя" на всичко. Никой няма да се впечатли днес от тогавашните корици.

И разбира се, триенето в тази тема продължава до степен да не може да се чете.

# 858
  • Някъде там
Скрит текст:
Интересно е, че към днешна дата има поне два фонда в България, които могат да откупят ордена:
"ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ" Фондация
ЕИК... Фонд за опазване на историческото наследство “Цар Борис и Царица Иоанна"Жалко!
За белгийците незнаем, дали нямат. Търга не е минал. А реално Фабиола ги е завещала на собствените си роднини. Може тези на мъж й да се сърдят и да не искат да ги купуват, щом тя не им ги е завещала....Joy
Много неизвестни има.Blush
Странно е, че ги завещава на далечните си испански роднини при условие, че е надживяла съпруга си Бодуен с 11 години. Живяла е в двореца и се е ползвала с привилегиите на бивша кралица.
Както и с уважението на бъдещата кралска двойка Филип и Матилде.

По голямата част са завещани на белгийците. Не уточних одеве че под роднини имам предвид и тези на Болдуин. Та да има за всички..Grinning

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:24 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт