Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 48 315
  • 905
  •   1
Отговори
# 870
  • Glasgow
Е как ще е компрометиране, на Сейди Фрост, която също ги съди,  са ѝ подслушвани гласови съобщения до бавачката, касаещи децата и , това ли трябва да се пренебрегва?

# 871
Този същия свидетел е който щял да дава показания онлайн от тайно място и който обвини правния екип на Хари в заплахи и сплашване, страхувал се за безопасносттта си и отказвал да свидетелства. Много заплетен случай. В съда било разкрито, че Бъроус е получавал месечен хонорар от 5000 паунда, така че кое точно е лъжа в случая!?

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:20 от Moderator3

# 872
Да поясня - или си напълно сигурен и  подготвен да съдиш без много шум, или не се занимаваш. Оплетени работи /клюки/, които не застрашават  се пропускат. Другото - доказателства, железни   и лични. Това колективно участие, освен да е принудително ,не ми допада.

# 873
Лъжа е първо твърдението, че в статията пише, че Хари му е плащал и второ самото твърдение, че Хари му е плащал.

Ето го целият откъс от статията, че явно няма да се покаже. Макар да се споменават други ищци по делото точно Хари не се.

Иначе няма да е лошо да се изясни разликата между факт и мнение, че в тая тема често се използват като синоними, а не са.
Скрит текст:

# 874
Не ми се навлиза в дебрите кой първо свидетелствал едно, пък после се отметнал, дали е she или he и така нататък, но не е ли най-нормалното нещо да се плаща хонорар на частния детектив за разследването му. Хора, работещи pro bono рядко има, особено в този бранш.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 16:12 от птица

# 875
  • Glasgow
То това дело ще е 9 седмици. Този е една съвсем малка част от него, ако загубят ще плащат разноски, така че няма какво да го мислим колко е скъпо. Вместо да се радваме, че някой се осмелява да се противопостави на незаконни практики🤦🏻‍♀️и чак пък че Чарлз щял да се срамува. Аз пък мисля, че тайно се радва, защото ако по негово време някой беше съдил медии за незаконно събиране на информация нямаше да има "тампонгейт" и други подобни скандали, които са супер лични.

# 876
И това е вярно, има възможност сега да няма тампони и глупости

# 877
Четирима от внуците на Симеон II -  Тирсо, Борис, Мирко и Белград. Снимката е от преди няколко дни в Мадрид.

# 878
Борис колко прилича на Кардам.

# 879
  • Glasgow
Кой е с белия панталон 🫣

# 880
Мирко? Синът на княз Кубрат. Лекар, май.

# 881
Четирима от внуците на Симеон II -  Тирсо, Борис, Мирко и Белград.

Е, чак Белград не са го кръстили Grinning
Белтран или Бертран му е името, някакво старо име от рода на майка му беше май.

# 882
Белтран е името, да. Не знам кой кой е, освен Борис,другите не ги разпознавам. Но е готино да ги видиш заедно така.

# 883
  • Някъде там
Това е Умберто с белия панталон до Борис, не е Мирко.

Ето така изглежда Мирко, а това е гаджето му с него, анестезиолог е тя.

А Калинка днес става на 54 години.

# 884
Четирима от внуците на Симеон II -  Тирсо, Борис, Мирко и Белград. Снимката е от преди няколко дни в Мадрид.

С белия панталон е Умберто - син на Константин-Асен.

Общи условия

Активация на акаунт