Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 49 574
  • 941
  •   21
Отговори
# 930
Меган има доста неща на Валентино. Някои от най- иконичните й визии:

Бялата рокля и белият костюм са страхотни.

Деколтето на червената рокля не е изпипано за съжаление.

# 931
Тази снимка на рожденичката ми хареса най-много, част от фотосесия показана долу!

# 932
Доколкото разбрах, единственото, в което упреква Катрин Валентино, е отказът и да  демонстира лукс и класа навсякъде, а не липсата на вкус и стил. Уви, разбирането и за ролята, която изпълнява, е за промотиране на британски дизайнери на приемите и официалните прояви или на местни дизайнери при посещения в съответната страна. Иначе с нейната фигура, ръст и вид и неговото изкуство би се получил ненадминат шедьовър. Светъл път на маестрото, дрехите му бяха неповторими!

# 933
  • Glasgow
Крал Чарлз колко е хепи на питие вчера Grinning
(май се оправи форумът)

# 934
Я каква приятна изненада!
Долче с такива хубави, изчистени дизайни. Приемам забележката, мерси за кадрите Simple Smile
Бъркаш. От италинските брандове най-любим ѝ е Долче и Габана.
Но отдавна не е носила нещо ново на тази марка.

О, не знаех, че роклята от Уимбълдън в прекрасно жълто е Долче и Габана. Разкошен греещ цвят. Пък колко ѝ отиват такива поли с дължина малко над коляното, с бялата риза и поличката е много сладка.

Верче, когато човек има вкус, добър стил и вроден усет винаги ще успее да подбере нещо, което да стои класно, елегантно и подходящо за ролята и повода.

# 935
Ето и още красоти на Долче и Габана носени от Катрин. Дантелените рокли са ми толкова
любими.

# 936
  • Някъде там
Страхотна.
Това ми е любимо на Меган

На Максима

На Мери

На Рания

Жокер не е . Едва успях с тези.

# 937
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да е жива и здрава Софи. Тиха, възпитана, ненатрапчива, работна, АКС извадиха късмет и с нея.

# 938
# 939
  • София
Сякаш една епоха си замина - скоро си мислех, че след кончината на Джорджо Армани остана само Валентино от "старите" майстори...
Почти всичко показано ми хареса, особено двете червени рокли на Максима и тази на Мери (какъв цвят е това според описанието?) са прекарасни.
На доня София вечерните рокли - може да се направи изложба сигурно.
Горката, толкова загуби напоследък Sad

Честито на рождениците! Снимките на Матилде са много хубави!

# 940
  • София
Ами нещо от ЦНСМ София и Яница Елхово няма ли да покажете? Grinning

# 941
Изказването на Валентино за Кейт е много ласкателно,  дипломатичният отговор звучи различно, както ни показа един друг моделиер.

Общи условия

Активация на акаунт