Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 51 756
  • 1 009
  •   14
Отговори
# 945
Херцогинята и херцога на Ротсей посещава днес Националната кърлинг академия в Стърлинг, Шотландия, за да подчертае традициите на шотландското наследство и начините, по които те свързват общностите.

# 946
  • Някъде там

Благодаря! Ох, powder blue Joy
На вас каква ви се вижда - за мен е сиво-лилава Simple Smile

На всички снимки изглежда различно. Малко като костюма на Матилде от онзи ден. На някои снимки наистина синее. Съчетанието с по тъмното лилаво обаче е страхотно.

Миналата година като беше на посещение в болницата в която стартираха проекта, разказваха че вече откриват по няколко случая на домашно насилие върху бременни седмично, а преди курсовете, са били много по-малко.

Летисия и Фелипе на мястото на катастрофата.

# 947

Това ми е любимо на Меган

На Максима

На Мери

На Рания

Жокер не е . Едва успях с тези.
Разкошни. Всичките до една.
Максима в тъмночервено ми е фаворит.

# 948
Свалила е токчетата и се е подготвила със специални обувки за кърлинг, за да може да пробва спорта.
При британските рояли ми харесва, че винаги се включват в тренировките на отборите, които посещават. Не са просто отишли за хубост.

Ето и клипчета от опитите им:
https://x.com/emilyinpalace/status/2013615912373362949

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:23 от Tinо

# 949
Излезе най-после информация за трите нови точки по обвинението на Мариус.
Повдигнато му е обвинение за многократно нарушаване на забраната за контакт с жертвата от Фрогнер (Ребека), за шофиране с висока скорост и за сериозно провинение, свързано с наркотици. Последното се отнася за това, че е хванат от полицията да пренася 3 и половина кила марихуана.
Това е много сериозно провинение тук.
Мариус е признал и трите провинения пред полицията.
Адвокатката му казва, че нейният клиент не е спечелил нито крона от пренасянето на марихуаната. Много странна защита.
Относно многократните нарушения на забраната да се вижда с жертвата от август (Ребека), адвокатите на Мариус са коментирали, че това са били случайни и доброволни срещи между двамата. Което отново е много странно, защото забраната е забрана и колко случайно или доброволно е било няма никаква тежест в съда.

А утре Ингри Александра става на 22.

# 950
Свалила е токчетата и се е подготвила с обувки, за да може да пробва спорта.
При британските рояли ми харесва, че винаги се включват в тренировките на отборите, които посещават. Не са просто отишли за хубост.

Най-вероятно и кралска особа да си не можеш да стъпиш с токчета на полето за кърлинг.
Осен това Катрин и Уилям винаги уважават правилата на домакините си по разните мероприятия на които присъстват.

# 951
Леле, 3.5 кг марихуана е сериозно количество.
Да не би наказанието в Норвегия да е обвързано с печалбата, че са излезли с подобна странна защита?

# 952
Момиче, чакащо да ги види днес, държи надпис :"Кейт, дойдох от Испания, за да те видя".

Кралицата на физиономиите

# 953
Палтото много ми харесва.
Много са готини
Момиче, чакащо да ги види днес, държи надпис :"Кейт, дойдох от Испания, за да те видя".

Кралицата на физиономиите

Пак е глътка свеж въздух принцесата на Уелс.

Среща с херцога и барона! 🐴
Започване на деня в Шотландия в Келпиите, изучаване на митологията и забележителното майсторство зад тези невероятни скулптури.

# 954
Това, което харесвам при Кейт е, че винаги е адекватно облечена на ситуацията. Ето и сега. Няма помпозност, няма демонстрация на лукс и мода. Вписват се и двамата в обстановката. Това ги доближава до хората, колкото и обективно да са далеч. Има си други места и събития за кралския блясък.
От роклите на Валентино има много красиви. Максима във винено червеното, Беатриче в облачната от сватбата, бялата на Рания-разкошни.

# 955
Свалила е токчетата и се е подготвила с обувки, за да може да пробва спорта.

Нямат страх от нищо да опитат тия двамата. 😂
Затова и ангажиментите им са толкова готини и отличаващи се.
За Кейт да не говорим, по лицето ѝ личи колко обича предизвикателства свързани със спорт и забавление.

# 956
Не, не е свързано с това дали е спечелил пари или не. Просто се чудят каква защита да изсмукат от пръстите.
3.5 кила си е едно голямо новородено бебе.
В поне една от двете книги за Мариус се намекна много ясно, че той вероятно пренася, ако не и продава наркотици и така печели пари.
Явно с марихуаната не е успял да спечели нищо преди да го ... сгащят.

# 957
Една, изглежда по-непринудена снимка на Фреди. Много симпатичен изглежда тук. Не съм му много фен, че за мен е длъжник на жена си, ама от мен да мине.

# 958
Интересно елече има Кейт, ще е интересно като излезе марката, според мен може да е някоя шотландска марка.
Уилям колко ѝ се радва на заден план. 😄

# 959
Потресен съм от Мариус. Каква безнаказано, каква наглост и от него и от родителите.
Просто се чудят каква защита да изсмукат от пръстите.
3.5 кила си
е едно голямо новородено бебе.
В поне една от двете книги за Мариус се намекна много ясно, че той вероятно пренася, ако не и продава наркотици и така печели пари.
Явно с марихуаната не е успял да спечели нищо преди да го ... сгащят.

Общи условия

Активация на акаунт